Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudom neked milyen és mikori sendád van meg milyen hengerrel nekem 50es hengerel olyan 85körül volt a vége 53/13as áttétellel. 53/15-s áttétellel szintén 50es hengerrel 90körül ezt már nem bírta kiforgatni. 70es hengerel gyári kipufogóval 53/13as áttétellel 90körül van a vége 53/15el pedig olyan 105fölött kicsivel persze ezek sík úton szél nélkül lehasalva értendők de mentem már 120felett is az én kis picikémmel (Dobogóköröl lefelé akkor már egész motornak nézték a sendát hogy tudtam pár kanyart tartani a tempót a nagyokkal )
Hát igen ez igaz
Elől 11 es lánckerék volt amikor megvettem 70 et ment végre vettem rá 13 ast nem volt drága 2000 ft és igy már 80
Heló dalanyijoci.
Nekem is kellene régi sendahoz idom.Pontosabban kellene egy fejidom meg egy farokidom(ami az ülés mőgött van ) Ezeket meg tudnád csinálni vagy az is jo hogy ha csak a farokidomot tudnál megcsinálni. Ha el tudod készíteni akkor ez mennyi idő és mennyi pénz?
Válaszodat köszönöm.
Egyáltalán nem hülyeség, de ha csak másik karbit teszel fel akkor adsz a szarnak egy pofont ...
Jó membránnal és jó beállítással és ha van megfelelő közdarabod a karbi és a membrán közé ami gyárilag 14es akkor van értelme a nagyon karbinak, de ha azt nem cseréled ki ak is elérsz v mit ami valakinek jó és az a valaki a benzinkút tulajdonos de neked szar mert 1.5-2L el többet fog fogyasztani a motor . Át kell gondolni meg éri e az a + teljesítmény amit tudna adni...
Kösz!
Szeretnék rá nagyobb karbit is mert szerintem elég hülyeség gyárilag 14 est rakni!
Helló !
A tetejéről leszedtem azt a szűkítő cuccot annak a helyén pedig kivágtam a műanyagot minden oldalán megszélesítettem 1.5-2cm-vel ennyi volt a nagy átalakítás de több levegőt kap és ici picit más hangja van. Felelősséget pedig nem vállalok rá h jobb lesz nekem jobb lett picit de át kell utána állítani a karbit !
(asszem régen tettem fel képet is róla de nem biztos )
Ghost&Rider hogy alakitottad át a gyári légszűrőt?
Ghost&rider Hogy alakitottad át a gyári légszűrőt?
Hali!
Eladó illetve elcserélhető a motorom. Remek 2003-as Supermoto, teljesen gyári, nagyon megbízható állapotban. Min. 100 ezer Ft ráfizetéssel CSERÉLNÉM remek SIMSONRA. Akit érdekel, v tud róla akit érdekel, legyen szíves szóljon neki. Köszönöm szépen: Mózes
buék srácok
Hello

Tudnál adni nekem egy árajánlatot, egy teljes szettre szénszálas anyagból az új fata sendához, vagyis nekem egy 2005 ös drd sm re kell a profilomon van róla kép.
Esetleg tudnál küldeni képet, hogy miylen anyagból dolgozol.

Köszi
szasztok nincsen valakinek 15mm nagyobb karbija gpr hez?
13000 ezer 2 db oldal meg a fedél a tank tető meg az alja az gyári a két oldal öntött
komplett tank körüli idom mennyi régebbihez.?
régi sendához minden van nem csak műanyag váz kerekek motorikus cuccok is
talán megoldható 2 héttel elötte üzenj
Hali nincs valakinek régebbi derbi rabasa-hoz ülés?Vagy bármi cucca ami nem blokkhoz tartozik.
régebbi sendához is tudsz ezekszerint?
Engem szénszálas anyagbó érdekelne. Azt még megtudnád mondani, hogy menyi idő alatt készül el, vagy hogy mikor kellene szolnom, ha tavaszra szeretném?

Köszi a választ
hát anyag az van amiből megcsinálnám most kaptam meg a műanyagokat hát nem egyszerü darabok főleg a tankfedél nyitó stiftje azt még nem tudom hogy oldom meg a régi szendáé 22 szokott lenni oldalak 4db meg a hátsó sárvédő 1 garnitúrát megcsinálok aztán majd írok ide hogy mi az ábra vele
Hello

Szénszálas anyagból is tudsz csinálni, ha igen érdekelne. Valamint az is , hogy ez milyen árat képviselne. Tudom , hogy nem tudod elöre megmondani , de körülbelül?

Danii
dalanyijoci@citromail.hu elérsz valószínű hogy üvegszálból leöntött x race műanyagjaim lesznek ha érdekelnek eredetivel megegyező, csak festeni kell őket akit érdekel üzenjen amennyi kell annyit csinálok
szépjónapot mindenkinek/ és kellemes ünnepeket/
Derbi Senda Xtreme-hez kéne komplett idomszett (farokidom/hátsó-oldalsó/oldalsó/ülés)
mindkét oldalra, ha lehet szép állapotban.
akinek van írjon ide, vagy emailt esetleg
toby motors-nak szántam de a tiétekről is szívesen néznék képet hátha érdekel!
Én dobbal, motorral együtt eladom neked a kipufogót :D