Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és ez mennyit dob a teljesítményen?! lehet képet megtekintennnyi róla? kössszii
msn címet szeretnék tőle!
Bocsi srácok, de melyikőtök is az aki külföldi motorokkal kereskedik?
Hali! nincs valakinek dell orto PHVA 14 es karbija?
Úgy néz ki, hogy ha valakit komolyan érdekelne valakit a motorom akkor megválnék tőle!
Nagyobbat szeretnék venni és inkább supermoto-t!
Ha valakit komolyan érdekel akkor vegyen fel msn-re vagy írjon itt és beszélgetünk róla!
Képet az adatlapomon találtok, de még teszek fel!
Sziasztok!

Segítségért fordulnék hozzátok!
Rövid időn bellül szeretnék egy 50cm3 motort vásárolni!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek és információt!Szervízigény, alkatrészeket mennyire nehéz beszerezni?
Derbi Senda Supermotokat néztem 2003-ig!

Előreis köszönöm a válaszokat!
derbi senda supermoto METRAKIT kipu nagyon ütős! 12000+ posta 06304906559
helló derbi senda hengerszett tökéletes állapotban dugóval 10000ft +posta 06304906559
Úgy néz ki, hogy ha valakit komolyan érdekelne valakit a motorom akkor megválnék tőle!
Nagyobbat szeretnék venni és inkább supermoto-t!
Ha valakit komolyan érdekel akkor vegyen fel msn-re vagy írjon itt és beszélgetünk róla!
Képet az adatlapomon találtok, de még teszek fel!
nézd meg az adatlapomon van hátsó dob oylat lehet csinálni
Hali! tud nekem vki ajánlani derbi sendára sportkipufogót? hol találok ilyeneket és milyen árban? köszi!
Sziasztok!
Eladó egy Senda: http://www.hasznaltauto.hu/2693524_derbi_senda_1998
Hali!
Lenne vkinek olcsó hengerszettje? Ne legyen túl kopott, de nem baj, ha kell fúrni. Gyári alapméretes és mindenféle megtenné... Sürgős...
Köszönöm szépen...
Aha, értem. Ha gondolod vegyél fel msnre aztán ott beszélhetünk róla konkrétabban! mastertuning-dealer@hotmail.com általában késő du vagy estefelé elérsz!

Üdv.:Csabesz
Hali! Hát valami 70-es hengerre ami dobis rajta:D
Szia! Milyen hengerre gondoltál? Tipus, minőség, teljesitmény? Esetleg tudnék segiteni ha gondolod!

Üdv.:Csabesz
A képen wezmikori évjárat?
ja,a számom:06304906559
hello emberek van régi és új derbi sendához minden alkatrészem hívjatok ha kell valami!
Hali!
Nagyon sürgősen alkatrészre lenne szükségem. Gödöllői vok, tudtok ajánlani vmi jó boltot, v netes oldalt? Ahol gyorsan és korrekt áron kapható sok alkatrész?
Köszönöm szépen: Azove
Őőő... A kiput néztem már. A kipufogó csonkban nincs szűkítés, azt már szedtem le, csak maga a cső... Egy szerelő meg már szétvágta, azóta is potyog belőle vmi (gondolom a katalizátor). Azt gondolom a kipu már meg lett szabadítva a fojtásoktól... Akkor szépen ki is lett égetve...
Ezen kívül van még fojtás?
Köszönöm...
1-ben egy szükítő cső van egyszerűen kikell kapni 2.-es nél meg elkell vágni flexel de ne teljesen h utánna könnyen összelehessen hegeszeszteni lesz benne elvileg egy tölcsér alakú szűrő amit szintén kilehet kikell szedni ilyenkor érdemes egyben kiis égetni a kuput mert igy elég könnyű dobot nemtom még nemszedtem szét nem a gyárim van de valszeg aztis ha szétvágod és ha van benne folytás akkor azt is könnyen kilehet szedni
Vkinek lenne egy elfekvő végdobja? Nem baj ha roszdás, csak horpadt és fűrészelt ne legyen, fojtástól megszabadítva, lehetőleg nyitott.
Sürgős lenne, ha van neked légyszíves szólj... Nagyon köszönöm...
Akkor vki legyen szíves alaposan magyarázza el ezt a fojtás témát. Tavaly mikor megvettem motort, elméletileg szerelő össze fojtást kiszedte, de elég link alak volt, lehet izom átvágott.
Szal hol található fojtás?
Mert akkor jövő héten szétszedegetném, megnézném...
Köszönöm szépen: Azove