Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!Lenne 1 kérdésem!
A régebbi tipusú Sendához, még a régebbi vázas... kéne nekem kacsolási rajz!Elég fontos lenne ha van valamelyikőtöknek akkor küldje már el légyszi a somferi@freemail.hu -ra köszii
Hali
Szerintetek nagy gond lehet abból ha most télire picit felkeverem a Castrol power 2T full szintetikus olajat egy gyengébb mínőségűvel?
Mert sztem így hideg időszakban sztem nagyon megdermed és ezért nem akar olyan könnyen beindulni
Na meg a HEBO membránszettet
HI Csabesz

Sikerült megkérdezned a barátod az eladó giannelliről?
Sziasztok!
segitségeteket szeretném kérni..
nem tom hogy vegyek-e Derbi Senda baja 125 SM-et!
mit tudok arrol a motorról?
jól mennek azok?
akinek van tapasztalata a motorról,annak megköszöném ha irna!
vidket nézegettem nem rossznak tünik!
léccives!
köszi mindenkinek előre is!
Sziasztok! Derbi xrace sm felső gázbowden érdekelne!
Vagy esetleg nem tudja valaki hogy hol lehet beszerezni?
köszi!
Próbáltalak hívni de nem veszed fel,engem érdekelne rabasához kuplungkinyomó excenterház!
jano2@citromail.hu vagy:06706329857
Hali!
Van itt olyan akinek még olyan Sendája van amin nincsen üresjárati visszajelző, de vhogy csinált rá egyet?
Sztetek hogyan lehetne ezt megoldani, mert engem nagyon zavar mikor lámpánál vmikor üres helyett felugrik 2esbe.
hello hol vanak?
deri rabassa ill senda alkatreszei 1993tol napjainkig.info telefonon 06703122035
3700ééé tudok neked kromozott szimó rezót az alul megy kis faragás után rá lehet rakni
Csabesz a HEBO szett mennyi?
Jah
Bizonyos kerteken belül minden also elvezetésű kipuff érdekel
Tudom végig néztem már mindegyik kiput csak az a baj hogy sajnálok rá 50 ezer forintot , a kipuffon ugye meg semmi se kopik, így minnél olcsobban szeretnék hozzájutni. A másik meg hogy kb 50 lehet csináltatni rendszert külön amit magára a hengerhez, karbihoz terveznek, ami még jobb is lesz. Meg lehet hogy inkább kénne venni vmi jo 25 gépet, és nem szeretnék már sokat költeni rá?

Örülnék ha összejönne ez a deal, talán igy hogy tél van még olcsobb is lehet

Jah meg nem tudja vki, hogy merre lehet pesten találni vkit akinek van kompresszio mérője? Vagy az vmi halál általános kütyü és minden szerelönek van?

Köszi
Jha és még az ezelőtti kérdésedre.. mikor lesznek használt cuccok? Egyszerű, ha valaki szól hogy van ez meg ez és el kellene adni... egyébként elvileg lesz valami bár még nem biztos. De amint lesz teszem fel netre!
Szia Dani!

Eladtam még anno de lehet a srácnak meg van még mert hívott hogy adjam el mivel ő eladta a motorját csak levette róla kiput... megkérdem aztán írok ha van valami! Egyébként hasonló árban tudok hozatni neked kiput ha másfajta is megfelel...bár olyat is tudok újan Üdv.: Csabesz

Hy Jog2xx!

Van használt Hebo Racing membránszettem + Malossi Racing Carbon membránlap(0,30) vagy esetleg Polini Carbon lappal (0,35) De ha gondolod utána nézek újaknak, amugy hamarosan fenn lesz honlapon csak még nem tudtam feltölteni.. max 1 hét és ujdonságok!

Üdv
Hello csabesz
A régi giannelli rendszered nincs még meg, ha igen érdekelne
Akkor jó de ha már ekkora a választék ne hagyd ki a fogaskerekeket és a láncokat se tudok egy korrekt és olcsó forgalmazót Msn en megmondom...
De nem írtál semmit a membránra minimum karbon lap kéne mert ha a mostani fém törik akkor kakukk de ami az oldalon van az szett annyi meg nem kell...
Hy Jog2xx!

Örülök, hogy tetszik! Egyébként írtam hogy hamarosan elérhetőek az új cuccok! Kb 1 hét és már optikával is bővül a rendszer + még sok egyéb finomsággal... köztük membrán és szívócsonk Üdv mindenkinek!

www.master-tuning.mlap.hu ----- 50 ccm + tuning = Power! Én segítek benne
Jó az oldalad! Használt cuccok mikor lesznek fent? Ja az egyetlen amit hiányolok az a szívócsonk
Meg ha már ilyen jól megcsináltad bővíthetnéd egy optikai tuning résszel szerintem(ledes lámpák,fejidom,neon,matricák) ilyesmi...

Egyébként érdekelne 99-es senda R-hez 6 ablakos membrán ház meg karbon membrán esetleg szívócsonk.

http://www.sportmotor.hu/motor...
aki még nem látta nézze meg és nyomjon 5-öst mert szarul áll
Sziasztok!

Mostantól új msn címen vagyunk elérhetőek, publikus, akinek kérdése van vegyen fel, ugyanúgy mint eddig szívesen segítek tuninggal kapcsolatos kérdésekben, ezenkívül e-mailben és msn-en is leadhatjátok a rendelést mint ahogy eddig is. Új Msn cim: mastertuning-dealer@hotmail.com ***Új alkatrészek, optikai kiegészítők, ruházat, sisakok hamarosan elérhetőek a weblapon! Bővült a kör, Minarelli blokkos motorokhoz is kapható alkatrész!*** Őszi-téli kínálat újdonságok ***

www.master-tuning.mlap.hu

Üdv.: Master-Tuning Dealer
Sport kipuff kelene derbi sendára xtreme "05" akinek van szoljon kösz
cs
Mit lehetne csinálni a motorommal(derbi xrace sm) hogy jobban menjen?
nem nagyon vagyok a végsebességgel megelégedve70km/h
halihoo. még továbbra is eladó a motorom 105e ft ért;) vigétek szezon végi ár, sürgősenn...
elvolt dugulva a kipuffogóm.. kiégettük és szakított
én csináltam rá egy másik dobot.. ezzel jobban pörög
de am kikel égetni.. és jo lett..