Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah figyu... nekme iylne a motor már évek óta... karbit akárhogy állítgatom... nem igazán használ am még minden agyári állapot.. semmi nem let cserélve egyedül fogaskerék. ami nagyobb.. de azelőtt is dadogott... szóval a membránt azt én is jelöltem már de még nem szedtem szét meg em nézegettem ott mi lehet a rosssz? azt lehet javítani?
eladó derbi vizes 50ccm-henger dugó nélkül. ár 12eft, 06302692998 vagy vargaszabolcs@net.info.hu
háát van olyan felni hogy elöl van 18as, meg van külön 21es felnim és agyam hozzá(küllök nincsen
21es felnivel és aggyal(+ a többi cucc) 25 be odaadom
Senda bontó ha több mindent veszek úgy olcsóbb igaz?

Akkor a hátsó teló , első felni ugye 21-es? ,baloldali index kapcsoló , fékcső csavarja , berugó rugójának amibe a vége beakad kis lemez csavarozva van Mennyi?
háát ez lehetne, dhe neki elötte jó volt a mocija, szoval sztem a fuvoka az jó:)
karbin belül más lehet persze
Nem tudom milyen karbid van lehet h azzal van a gond nem jó az úszóház szintje nem jó méretű a fúvóka
én nem annyira értek ehhez anno motoros pályafutásom elején úgy kezdtem hogy át mentem mamámhoz előtúrtam a 15éve egy helyben álló babettát és szétszedtem úgy ahogy van és megnéztem h pl hogy működik a motor meg ilyesmik úgy gondoltam h ugy sokkal joban megértem mint utána olvasnák megnézetem stb felújítottam és összeraktam és a babszival szenvedtem nagyon sokat heteken át állítgattam a karbit ...
am már láttam oat 1 talin hogy ugyanigy járt a gyerek, dhe akárhogy állitgatta a karbit nem lett jó, aztán nemtom mi lett vele
Ámbár hogy bontogatok az nem igényel nagy szakmai értelmet:), dhe nem lehet hogy membárn a hibás?
azt nézted?, vagy esetleg karbival lett vmi:S:S
hali mindneki!
látom van bontósunk meg minden meg a nagyobb hozzáértésekkel rendelkezőktől kérdezném hogy az én mocim dadogására.. még minidg em tudtok semmit mondani? húzom nkei dadog aztán megindul.... de ha megvana a fordulat aztán már nem dadog....
ezt a dadogást ne ugy értsétek,hogy a szokásos kis 2T torpanás.. hanem kibebaszottul mintha fékeznék...de aztán erőre kap.. na ez mért van?
Az a baj h nem nagyon van pénzem lenne ember aki csinálna küllőt de csak 1garniturát
arra meg most nincs pénzem azért keresek külön mivel gyári nincs más megoldást kell találnom
Szólval ha valaki tudja hogy hol lehet venni darabra az könyörgöm szoljon !
huhh 12,14 asszem,pl annak a fekete sendának ami az elözö hozzászolásomba van annak a tipusnak is megvan a karbija;)
hay

Azt gondoltam,h delorto karbik :d de hányasok? 14?17?19?
hali csak gyári karbijaim vannak,drd fejidom sajna nincs, HONDA CRE fejidom van, az is jó rá ha érdekel,képet mellékeltem rola
Hello dellorto karbik vannak, a sendák gyári karbijai
Hello, nhos értem a problémádat, dhe bocsáss meg, sajna nem akarok megbontani 6-7 küllöért 1 felnit, mert az azután már eladhatatlan lesz
max 1 hátso felnit eladok ha érdekel ajánlj rá 1 árat
Helló Senda 18"-os hátsó endúró felnibe kéne nekem legalább 6db küllő az se baj ha több van
hay

Érdeklődnék,h milyen karbik lennének eladók?
jaj 19-es nem 29-es karbira gondoltam
sendabonto!

Nekem olyan kérdésem lenne hogy 29 vagy 21-es karburátor és ha van drd fejidom akkor az érdekelne!
Érd: 06 20 28 28 321
Újabb bontásból, alkatrészek eladók

láncszettek(DID),lánckerekek-kisebb nagyobb
hengerszettek(gyári)
fötengelyek,gyujtások,
karbik,kerekek,váz,fejidomok...........
ugyan az: szakacsmarcell@yahoo.de bár nem sokat használom... És bevallom, már találtam szimpatikusnak tűnő megoldást, de kíváncsi vagyok, te mennyiért adod. Esetleg más apróság úgyis érdekell, majd kereslek!
add meg az msncimed és felveszlek ha ugy jo neked:)
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék ,hogy a 2008-as Derbi Senda 125 SM gyári fojtással 12 le vagy fojtás nélkül? Ha valakinek van akkor légyszi írja meg hogy mennyit megy stb.

Előre is köszönöm.
Üdv.:mbesze
IGY INIS JÁRTAM MÁR