nah figyu... nekme iylne a motor már évek óta... karbit akárhogy állítgatom... nem igazán használ am még minden agyári állapot.. semmi nem let cserélve egyedül fogaskerék. ami nagyobb.. de azelőtt is dadogott... szóval a membránt azt én is jelöltem már de még nem szedtem szét meg em nézegettem ott mi lehet a rosssz? azt lehet javítani?
Senda bontó ha több mindent veszek úgy olcsóbb igaz?
Akkor a hátsó teló , első felni ugye 21-es? ,baloldali index kapcsoló , fékcső csavarja , berugó rugójának amibe a vége beakad kis lemez csavarozva van Mennyi?
Nem tudom milyen karbid van lehet h azzal van a gond nem jó az úszóház szintje nem jó méretű a fúvóka
én nem annyira értek ehhez anno motoros pályafutásom elején úgy kezdtem hogy át mentem mamámhoz előtúrtam a 15éve egy helyben álló babettát és szétszedtem úgy ahogy van és megnéztem h pl hogy működik a motor meg ilyesmik úgy gondoltam h ugy sokkal joban megértem mint utána olvasnák megnézetem stb felújítottam és összeraktam és a babszival szenvedtem nagyon sokat heteken át állítgattam a karbit ...
hali mindneki!
látom van bontósunk meg minden meg a nagyobb hozzáértésekkel rendelkezőktől kérdezném hogy az én mocim dadogására.. még minidg em tudtok semmit mondani? húzom nkei dadog aztán megindul.... de ha megvana a fordulat aztán már nem dadog....
ezt a dadogást ne ugy értsétek,hogy a szokásos kis 2T torpanás.. hanem kibebaszottul mintha fékeznék...de aztán erőre kap.. na ez mért van?
Az a baj h nem nagyon van pénzem lenne ember aki csinálna küllőt de csak 1garniturát
arra meg most nincs pénzem azért keresek külön mivel gyári nincs más megoldást kell találnom
Szólval ha valaki tudja hogy hol lehet venni darabra az könyörgöm szoljon !
Hello, nhos értem a problémádat, dhe bocsáss meg, sajna nem akarok megbontani 6-7 küllöért 1 felnit, mert az azután már eladhatatlan lesz
max 1 hátso felnit eladok ha érdekel ajánlj rá 1 árat
ugyan az: szakacsmarcell@yahoo.de bár nem sokat használom... És bevallom, már találtam szimpatikusnak tűnő megoldást, de kíváncsi vagyok, te mennyiért adod. Esetleg más apróság úgyis érdekell, majd kereslek!
Érdeklődni szeretnék ,hogy a 2008-as Derbi Senda 125 SM gyári fojtással 12 le vagy fojtás nélkül? Ha valakinek van akkor légyszi írja meg hogy mennyit megy stb.
21es felnivel és aggyal(+ a többi cucc) 25 be odaadom
Akkor a hátsó teló , első felni ugye 21-es? ,baloldali index kapcsoló , fékcső csavarja , berugó rugójának amibe a vége beakad kis lemez csavarozva van Mennyi?
karbin belül más lehet persze
én nem annyira értek ehhez anno motoros pályafutásom elején úgy kezdtem hogy át mentem mamámhoz előtúrtam a 15éve egy helyben álló babettát és szétszedtem úgy ahogy van és megnéztem h pl hogy működik a motor meg ilyesmik úgy gondoltam h ugy sokkal joban megértem mint utána olvasnák megnézetem stb felújítottam és összeraktam és a babszival szenvedtem nagyon sokat heteken át állítgattam a karbit ...
azt nézted?, vagy esetleg karbival lett vmi:S:S
látom van bontósunk meg minden meg a nagyobb hozzáértésekkel rendelkezőktől kérdezném hogy az én mocim dadogására.. még minidg em tudtok semmit mondani? húzom nkei dadog aztán megindul.... de ha megvana a fordulat aztán már nem dadog....
ezt a dadogást ne ugy értsétek,hogy a szokásos kis 2T torpanás.. hanem kibebaszottul mintha fékeznék...de aztán erőre kap.. na ez mért van?
arra meg most nincs pénzem azért keresek külön mivel gyári nincs más megoldást kell találnom
Szólval ha valaki tudja hogy hol lehet venni darabra az könyörgöm szoljon !
Azt gondoltam,h delorto karbik :d de hányasok? 14?17?19?
max 1 hátso felnit eladok ha érdekel ajánlj rá 1 árat
Érdeklődnék,h milyen karbik lennének eladók?
Nekem olyan kérdésem lenne hogy 29 vagy 21-es karburátor és ha van drd fejidom akkor az érdekelne!
láncszettek(DID),lánckerekek-kisebb nagyobb
hengerszettek(gyári)
fötengelyek,gyujtások,
karbik,kerekek,váz,fejidomok...........
Érdeklődni szeretnék ,hogy a 2008-as Derbi Senda 125 SM gyári fojtással 12 le vagy fojtás nélkül? Ha valakinek van akkor légyszi írja meg hogy mennyit megy stb.
Előre is köszönöm.
Üdv.:mbesze