Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érdekelne igen:denke007@hotmail.com vegyél fel kérlek és megbesz mindent!
És az ára?

Ha nem publikus, akkor kérlek írd meg a szakacsmarcell@yahoo.de -re Igazából dugó-hengerrel (vagy új dugó nicasilos Arisal hengerbe -henger nem sérült, valószínű egy korábbi "ügyes" szerelő kitört egy darabot a dugattyúszoknyából, különben még az is jó lenne, de hiába működik így, nem kéne...) és főtengely (ez is amiatt, hogy a motor állt sokat, és sajnos trehányúl hagyták, valahogy víz jutott a forgattyúsházba, és szó szerint elrohadt, megy, de csörög...)
helo nekem van 1 naon jo állapotu hegnerszettem ha érdekel irj;)
hali! esetleg derbi sendához illetve derbi gprhez van vkinek felesleges hengerszettje? szükségessé vált a vétele! válaszotokat köszönöm!
nha én ajánlottam a 3ra-most ajánlj vmit te a 2re,...
akkor a telo nem kell?
De a csavar és a kapcsoló kell ha jó árat írsz...
háát:D én nem tom az enyém eddig birta a strapát, háát te tod-ha érdekel majd irsz
Lehet valami nagyobb motoré kéne nekem ha csak a csavar kell és az index kapcsoló úgy mennyi lenne?
Hát nekem nincsenek jó tapasztalataim a showaval kapcsolatban 3 kört se birt ki krosszpályán az enyém.
igen showa, ilyet használok a "saját sendám alatt is"
showa?
Helo csongrádon van, van 1, 98as derbi senda,(ugyanaz a tipus)
15be odaadom a 3at oks?
vagy hivj fel és megdumáljuk
a hátsóteló nagyon faxa(gyári)
06 20 28 28 321
Ja és ha van akkor árak is kelenének meg hogy merre vagy található kösz
Senda bontós!
Nagy szükségem lenne:
- egy fékcsövet rögzítő csavarra AJP féknyereghez
- hátsó központi rugóstagra lehet hosszabb is mint a gyári csak a lyukak egyezenek :)
- index kapcsolóra
99-es hez kellenek a cuccok
Valószínű hogy a porlasztó vagy az üzemanyag előmelegítésére szolgálhatott hideg időben,gondolom amíg jó volt és használták.A sportlégszűrőről annyit hogy javrészt csak azok használnak ilyet akik hajtják a mocit,ha te nem akarod hajtani nagyon térj vissza a gyárihoz mert a sportlégszűrő nem szűr annyira mint a gyári ,nagyobb részecskéket is átengedi hogy több legyen a levegő de ezáltal a motorban is jelentősebbek a kopások.
Köszi szépen,h kiderítetted,h mi lenne
Eltudnád nekem mondani,h mi szerepe van az automata porlasztó melegítőnek?
(vmi tuning?:D)

Akor ez az elektromos kis kütyü nem véletlen lehetett kikötve rajta,mivel nekem nem gyári a légszűrőm.

A képen látható légszűrővel vettem a mocim,de keresem a gyári légszűrőházat hozzá,mert ez ami rajta van rakás szar.
Meg találtam ,ez egy automata melegítő rendszer a porlasztóhoz,nem volt könnyű de csak meglett hála a spanyoltudásomnak
Na ez szerintem az automata szivatóhoz tartozó elektronikai egység. Talán.
Ez a flukszuskondenzátor, kérdezd Emett Brown professzort ismertebb nevén a dokit! Ő tud segiteni
azt ugy hivják hogy elektronika..
nekme is van iyen dobozom.. bal oldalt van ahátsó idomon belül..
a kábelei a karbira mennek rá.. de ha lehúzom is uyganolyna szal nem tom mit számít..
Hay mindenkinek

Csináltam új képet!

Bisztos nem index relé mert az másik kis fekete doboz!
én most nem vok 100%ig meggyözödve,de sztem az mzéjé belemegy(legolcsobb megoldás)
nem a legesztétikusabb de jó
eladÓ
senda blokkalkatrÉszek:hengerszettek,fÖtengelyek....
vÁzal
katrÉszek....
Csinálj egy olyan képet amin el lehet olvasni a betűket,számokat,jeleket.Vagy gépeld be mindet.