Ha nem publikus, akkor kérlek írd meg a szakacsmarcell@yahoo.de -re Igazából dugó-hengerrel (vagy új dugó nicasilos Arisal hengerbe -henger nem sérült, valószínű egy korábbi "ügyes" szerelő kitört egy darabot a dugattyúszoknyából, különben még az is jó lenne, de hiába működik így, nem kéne...) és főtengely (ez is amiatt, hogy a motor állt sokat, és sajnos trehányúl hagyták, valahogy víz jutott a forgattyúsházba, és szó szerint elrohadt, megy, de csörög...)
Helo csongrádon van, van 1, 98as derbi senda,(ugyanaz a tipus)
15be odaadom a 3at oks?
vagy hivj fel és megdumáljuk
a hátsóteló nagyon faxa(gyári)
06 20 28 28 321
Senda bontós!
Nagy szükségem lenne:
- egy fékcsövet rögzítő csavarra AJP féknyereghez
- hátsó központi rugóstagra lehet hosszabb is mint a gyári csak a lyukak egyezenek :)
- index kapcsolóra
99-es hez kellenek a cuccok
Valószínű hogy a porlasztó vagy az üzemanyag előmelegítésére szolgálhatott hideg időben,gondolom amíg jó volt és használták.A sportlégszűrőről annyit hogy javrészt csak azok használnak ilyet akik hajtják a mocit,ha te nem akarod hajtani nagyon térj vissza a gyárihoz mert a sportlégszűrő nem szűr annyira mint a gyári ,nagyobb részecskéket is átengedi hogy több legyen a levegő de ezáltal a motorban is jelentősebbek a kopások.
Ha nem publikus, akkor kérlek írd meg a szakacsmarcell@yahoo.de -re Igazából dugó-hengerrel (vagy új dugó nicasilos Arisal hengerbe -henger nem sérült, valószínű egy korábbi "ügyes" szerelő kitört egy darabot a dugattyúszoknyából, különben még az is jó lenne, de hiába működik így, nem kéne...) és főtengely (ez is amiatt, hogy a motor állt sokat, és sajnos trehányúl hagyták, valahogy víz jutott a forgattyúsházba, és szó szerint elrohadt, megy, de csörög...)
akkor a telo nem kell?
15be odaadom a 3at oks?
vagy hivj fel és megdumáljuk
a hátsóteló nagyon faxa(gyári)
06 20 28 28 321
Nagy szükségem lenne:
- egy fékcsövet rögzítő csavarra AJP féknyereghez
- hátsó központi rugóstagra lehet hosszabb is mint a gyári csak a lyukak egyezenek :)
- index kapcsolóra
99-es hez kellenek a cuccok
Eltudnád nekem mondani,h mi szerepe van az automata porlasztó melegítőnek?
(vmi tuning?:D)
Akor ez az elektromos kis kütyü nem véletlen lehetett kikötve rajta,mivel nekem nem gyári a légszűrőm.
A képen látható légszűrővel vettem a mocim,de keresem a gyári légszűrőházat hozzá,mert ez ami rajta van rakás szar.
a kábelei a karbira mennek rá.. de ha lehúzom is uyganolyna szal nem tom mit számít..
Csináltam új képet!
Bisztos nem index relé mert az másik kis fekete doboz!
nem a legesztétikusabb de jó
senda blokkalkatrÉszek:hengerszettek,fÖtengelyek....
vÁzal
katrÉszek....