Van egy öreg (vsz 2000-res évjáratú kissé lestrapált Derbi Senda endúróm!
És kellene rá bontott idom (oldal, hátsó, h. kerék főlé, tank)
És ha van akkor újabb Derbire való (duplalámpás) fejidom.
Ez nekem mennyit kóstálna?
Esetleg van bontott supermoto szetted is?
Ha igen akkor mennyiért adnád el?
Sziasztok! Lenne még egy kérésem, kérdésem. VAlakinek nincs véletlenül javítási útmutatója, kapcsolási rajza, használati utasítása derbi sendához? Leginkább régihez lenne jó, ami még nem digites órás, de mindegyik érdekell. Főleg kapcsolási rajz érdekellne, bár ez általában mind a javítási könyvbe, mind a használati útmutatóba bennvan. Ha valakinek van, kérem küldje el a szakacsmarcell@yahoo.de -re
Helló Derbibontó!
Érdeklődni szeretnék hogy a külön olajzáshoz olajszivatyú,gázbowden,kormány kapcsolod van-e és hogy külön külön mennyiér adod őket!
Várom válaszod!
Hali!
Eladó a motorom! 2003-as évjárat, 70-es tuning: Olympia hengerszett, 17,5-es Dell'Orto karbi 90-es főfúvókával, Malossi 6 ablakos membránház Malossi karbon lapokkal, új, gyárinál jobb hajtókar(az alapblokk amúgy ugyanaz mint a Derbi Senda R-ben) Adom a gyári alkatrészeket is, amelyik megvan: 14-es gyári karbi, gyári membránház+lap, 14-es első fogaskerék. A henger nemrég lett fúrva és dugózva, azóta 2000km-t ment(használattól függően 15-20e km-ig gond nélkül el fog menni) A motorban összesen 18ezer km van, eddig a tuningolás mellett csak szimeringeket kellett benne cserélni meg láncszettet, egyébként semmi egyéb baja nem volt. A fogyasztás az 3-5l, attól függ mennyire húzod. Végsebesség 90km/h, jól gyorsul, nyomatékos. Adatlapomon vannak képek, de azokon még nincs rajta a Fox matricaszett és még rajta van a Hebo pufó(azt azóta már eladtam:) ) A mocit egyébként kezdőknek, újrakezdőknek ajánlanám, én már kinőttem, ezért adom el!Kipróbálni kötelező! érdeklődni du.4-től este9-ig telefonon: 20/333-22-56
Megvan mindkét vízpumpa tengely? Egyáltalán minek a felújítószett? Én iulyen kismotor esetében több alkalommal találkoztam olyannal, hogy taknya-nyála egybefolyt (váltóolaj-víz) de egy szimmering csere midníg elég volt! Szétszeded, megnézed mekkora a hely (tengely átmérő, szimmering külső átmérő, szimmering maximális mélység, majd elsétálsz egy csapágyboltba, és megmondod, hogy léehetőleg ilyen átmérőkkel, és fele akkora vastagsággal kérsz 2 db szimmeringet. (ha nincs ilyen vékony, akkor marad az egyes megoldás)
Majd hazasétálsz, és ha kettőt kaptál, akkor mindkét rugós felét kifele szembe rakd be őket az eredeti helyére. Ha csak egyet, akkor a víztér fele álljon a rugós rész. Persze ennek feltétele, hogy a vízpumpa tengelye szép, ép legyen!
Srácok! Szeretnék egy kis segítséget kérni!
Van egy ilyen derbi sendám: http://www.tunsty.net/forum/up... ugyan ez a szín minden, felújítás alatt, rossz állapotban vettem. Szeretném megkérdezni, hogy az elektromos rendszere hogy is működik. AZt már kiderítettem, hogy akkuról megy az index, a duda, a visszajelzők (bár az égők közül több rossz) ellenden azt nem tudom, hogy a lámpának is működnie kellene? Vagy a gyújtáskapcsoló második állásában világít a lámpa, csak járó motornáll? A féklámpa csak járó motor esetén világít? Mire jó az a gomb a műszerfalon? És a kormánylkapcsolók feliratai is kopottak, van bal oldalt a duda kapcsolója, mellette gondolom a fényváltó az a feltolható gomb, de miért lehet lefele húzni? Fénykürt?
A segítséget előre köszönöm.
Sendabontó téged majd keresleg MSN-en, ha odajutok, szeretnék tájékozódni... Az esztétikán is lehetne javítani, bár lehet annyit nem ér a motor....
Hello.
Nincs valakinek Sendaba (2000-es évjárathoz) vízpunpa felujító készlete
Mert rendeltem Derbi kereskedésbe de nincsen nem tudnak hozni.
Ja és az miért van hogy 1 év alatt már másodszor kell felujíto készlete vennem a motorba? Nektem meddig bírja a szimering a vízpunpába?
Senda bontó 25ezer az jó ha benne van a posta Vágod melyik kis lemezről beszélek? Az index kapcsoló az komplettem kell vezetékestűl ok? Mikor tudnád elpostázni?
Az lenne a kérdésem ,h van egy 2002 es gpr blokkom 70 es airsal hengerrel öninditó nélkül. Gondoltam rá hogy tovább kéne adni kiváncsi lenék rá hogy ugy nagyábból milyen árat képvisel?
Van egy öreg (vsz 2000-res évjáratú kissé lestrapált Derbi Senda endúróm!
És kellene rá bontott idom (oldal, hátsó, h. kerék főlé, tank)
És ha van akkor újabb Derbire való (duplalámpás) fejidom.
Ez nekem mennyit kóstálna?
Esetleg van bontott supermoto szetted is?
Ha igen akkor mennyiért adnád el?
Várom mielőbbi válaszod!
üdvözlettel: P. Zoltán