Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

S.O.S!

Derbi Rabasa/Savannah blokkjába kellene nekem a müanyag excenterház amiben a kuplungkinyomótengely eleje mozog!(Bal dekni alatt,a lendkerék és a lánckerék között!)Ha van valakinek vagy tudja hogy hol lehet venni,feltétlen szóljon,köszi!
Vedd meg, tavasszal jobb áron eladod :)
nyugodtan beleöntheted....
Hali most vettem adalékolajat a motorba (Agip full syntetic), és csak utólag vettem észre hogy ez elsősorban robogókba való
Nem fog ártani motornak? Ja és Derbi Senda R...
hay igen van

Épp felújítás alatt vok
hellosztok,

Van itt rajtam kívül Derbi Gpr vagy Gpr nude tulajdonos?
Kösz, de azt hiszem a motorbiznisz ugrik, inkább megrendelem a garázskaput ! Amúgy olyan motort szerettem volna, amit egy kevés használat után haszonnal tudnám eladni, de ez novemberben már necces!
Hali!
Nem tudja valaki hogy Derbi Senda R első telójába mennyi olaj kell?
Nekem van egy Derbi senda, igaz régebbi... Új Prox dugattyú, új hajtókarszett, csapágyak, Airsal 50-es henger, esztétikailag nem a legszebb iá: 90 e Ft Mennie kell, mert soka motor otthon :)
Nah erre nem tudom a választ nekem 19es van fenn ez nekem bőven elég .
a torok átmérő jóval nagyobb a 19esnél mint a 14esnél. ez csak matek kör terület = r*r*pí=7*7*3,14=153.86négyzetmm ez a 14es karbi szívótorok átmérője a 19es-nél =9,5*9,5*3,14=283,385négyzetmm ez meg 1,84szer nagyobb felület mint a 14esnél
de lehet hogy nem érsz vele semmit ha a membránnál 19mm-nél kisebb a torok átmérő mert akkor a kisebb lyukon nem tud átmenni a több levegő üzemanyag keverék.
Ha tévedek javítsatok ki !
Üdv Jó8 mindenkinek
Kösz szépen és hanyast érdemes venni?
A gáz utolsó 3/4ed részében is tudsz majd üzemanyagot juttatni a motorba . Próbáld ki hogy a gáz utolsó 3/4 reagál e a gázra legalábbis nekem ebben segített. (olyan mint a verseny gokartokon olyan karbi van ami úgy működik hogyha padló gázt visszaengeded és újra padló gázt adsz a padló gázon felül +üzemagyagot juttat a mociba de ilyet használnak a favágók is a láncfűrészekbe )
csá
derbi xrace 50 sm -m van és 14-es karbi van rajta del orto phva és szeretnék nagyobbat neem tud valaki?
és mivel lesz jobb tőle?
105-110km/h sík úton hátszél nélkül lehasalva
Derbi Senda X-Race 2005 Endúró TOP 70ccm vas henger, dellorto 19-es karbi, átalakított gyári légszűrő, polini karbon 6ablakos membrán, gyári kipufogó katalizátor nélkül, 15/53as áttétellel ennyi "tuning" van rajta
Heló.Mennyit mennek a sendák végre nektek?
Hello mindenkinek! Ha tud vki rieju rrx 50-es motorhoz az szolljon már mert érdekelne 2db hátsó 2db első és egy első sárvédő az e-mail címem:martin130@citromail.hu
Hello!
Van valakinek eladó Derbi Senda X-treme (2007es) motorhoz hátsó lámpaburkolat illetve hátsó sárvédő?
Hát ezt te tudod én igy hogy tudom hogy nem sajnálták a motort biztos nem venném meg akkor se ha olcsó lehet hogy megveszed és 100km múlva kileheli a lelkét 85000Ftér egy 2003as motor ... Hát vagy lopott vagy agyon van hajtva
Én anno a 1989es Honda Mt50esemet adtam el 9000Ft ér de annak a motornak soha semmi baja nem volt bírta a strapát
...
Ez amiről szó van 2003-as és 85000-ért adnák oda ! Látszik rajta hogy nem nagyon kímélték, de motorikusan jó! Hát max ennyiét szánnék motorra , Derbit csak leharcoltat kapnék ennyiért, bár vettem már jót is olcsóbban! Mindenesetre meglepődtem , hogy más mint a Derbi!Azért próbálok tájékozódni, mert nekem is határeset!
Valamelyik nap láttam egy Rieju itt a helyi motoros boltba volt vele a srác hát az én derbimnek kb semmi köze nem volt hozzá pl Minareli Am6 blokkja volt stb szal tök más volt ...
Nem tudom menyi kereted van rá de én nem vennék Riejut ...
A Derbi megbízható jól megy jól meg van építve én használom már jó ideje és semmi baja nem volt kopó alkatrészek cseréje termesztésen itt is fenn áll de hát melyik motornál nem ?
2 Baj van a Derbivel Drága és elég nehézkes az alkatrész ellátás. De most elvileg az Aprilia átveszi a forgalmazási jogot és akkor minden rendben lesz elvileg ...
Én elgondolkoznák a helyedben hogy mit vegyek de ez te tudod te döntésed ez csak az én magán véleményem
Üdv mindenkinek! Vennék egy Rieju RR-t, de rossz a gyújtáskapcsolója( elindítani lehet), a szívató bowdenje és a hátsó fékbetét is kopott! Milyen mértékben egyezik ez a típus a Derbivel? Van valakinek eladó használt alkatrésze amivel megjavíthatnám? ...Mennyi az ára? Köszi a válaszokat
Helló!
Az első féknél tudom hogy egy csavar van benne de enm aról beszéllek. Mert ugye a csavar belevan csavarva a fékkarba és nekem nem az kell. Hanem az mi a fékkar és a munkahenger között van. az is ugy néz ki mint a csavar csak nincs rajta menet az alja lekerekített a tetején meg egy kicsi mélység van. Szerintem te azér enm tudod miről beszéllek mert azt általába takarja egy gumi. :) és még egy rúgó is van rajta ami vissza nyomja a fékkart.
Nah Erre Lenne Szükségem! :) ilyet keresek!
Helló!
Az első féknél tudom hogy egy csavar van benne de enm aról beszéllek. Mert ugye a csavar belevan csavarva a fékkarba és nem az kell ami a fékkar és a munkahenger között van. az is ugy néz ki mint a csavar csak nincs rajta menet az alja lekerekített a tetején meg egy kicsi mélység van. Szerintem te azér enm tudod miről beszéllek mert azt általába takarja egy gumi. :) és még egy rúgó is van rajta ami vissza nyomja a fékkart.
Nah Erre Lenne Szükségem! :) ilyet keresek!
az első féknél egy sima csavar van benne
a kapcsolot meg ha szétszede te is megtudod csinálni ha nincs nagy baja... mert uyge annyira nagy baja nem lehet... max átkell vezetékelni.. ellenőrizd avezetékeket előttte. meg a legontosabbat az égőt
Hellósztok!
Érdeklődni szeretnék hogy kinek van ilyan kis csavar alakú szarja ami az első féket müködteti és a fékkar és a munkahenger között található meg :) (ami benyomja a munkahengert.) arra lenne szükségem mert nincs fékem :S:S
Meg egy kormánykapcsoló is jól jönne mert a lámpám is szar :S
Akinek van írjon sürgős lenne!
Elörre is köszi