Én meg megjegyezném h az akkor is egy jó cagiva mito amiről te csak álmodozni fogsz
ő tudja hogy mennyit ér a motorja
amúgy meg nem kötelező meg venni
senki ne fikázza a másik motorját (szerintem)
Huu de az para hogy nekem az a rész hiányzik mert az előző tulaj valamit kókányolt és csak egy ilyen kis letört csonk van ott tehát valami olyan kéne ami teljes egészében kör alakban fekszik a dob és a kpiu közé
Van direkt kipuffhoz való azbeszt tömítésem ami nem ég el ha kell szolj.Egy menetben rá tekered a végcső arra a részére amelyik bele megy a dobba és kész
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy kipufogó tömítést (végbobhoz) honnan tudok szerezni vagy miből csináljak mert állandoan tele cseszi a felnit meg a vázat az olaj? Spéci pasztát is használtam az se ér semmit Előre is kössz!
Heló mito-sok!
Van egy pár alkatrészem, hátha kell vkinek!
1 db dellort phb 28 15e
1 db gáz bowden (karbi felőli része) 1500
1 db légszűrőház, jó állapotú 5e
1 db lánc szett 15 e
520-as did arany színű, 14 és 41-es fogaskerékkel
majd rakok fel képet is
Hello!nekem van jobb ball oldali háromszögem!eladó külön külön is!
Ha GONDOLOD MSN-EN MÉG KÉPET IS TUDOK KÜLDENI!
MSN:atex05@freemail.hu
ott este fele mindig fent vok!majd irj üdv
Leengeded az olajat, leveszed a kuplung deknit, kuplungot,főtengely végéröl a fogaskereket és ott a szimering.Külső éléhez odateszel egy kis laposcsavarhúzót és felülröl le a tengely irányába összeütöd.Igy már játszva kijön.De NE befelé üsd a csapágy felé!És vigyázz hogy az öntvényt meg ne sértsd!Másik oldalon először le kell húzni a lendkereket ehhez lehúzó szükséges.Aztán meg jegyzed hol állt az alaplap.leveszed és ugyanigy kiveszed a szimeringet.Féktisztítóval vagy hígítóval alaposan takaritsd ki a szimering helyét és tedd be az ujat.Nagyvonalakban ennyi...
ő tudja hogy mennyit ér a motorja
amúgy meg nem kötelező meg venni
senki ne fikázza a másik motorját (szerintem)
Megjegyezném, hogy egy 15 éves gépről van szó.
Van egy pár alkatrészem, hátha kell vkinek!
1 db dellort phb 28 15e
1 db gáz bowden (karbi felőli része) 1500
1 db légszűrőház, jó állapotú 5e
1 db lánc szett 15 e
520-as did arany színű, 14 és 41-es fogaskerékkel
majd rakok fel képet is
06705549192
msn:shooter911@vipmail.hu
emil: adam92513@freemail.hu
Ha GONDOLOD MSN-EN MÉG KÉPET IS TUDOK KÜLDENI!
MSN:atex05@freemail.hu
ott este fele mindig fent vok!majd irj üdv
Keresek MIto 1re bal jobb kormányt (csak a cső), és jobb oldali lábtartó háromszöget. Valakinek van esetleg eladó jó árban?
ha kell irj emailt:ktmktm@freemail.hu
Arra lennék kíváncsi, hogy egy cagiva mito/elefánt váltó ez: EZ
jó lenne-e a w8amhoz. Minden megvan hozzá, csak váltó kellene. Kivitelezhető-e?
Keresek Cagiva Mitóhoz eladó plexit, ha valakinek van légyszi szóljon.
hogy tudnék a legegyszerűbben mitoba főtengely szimeringet cserélni?
ha kell postán is tudom.
üdv
elsőlámpa,fejidomtartó konzol,tükörtartókonzol,müszerfal, takaróidomok,farokidom,hátsólámpa,segédváz,elsőteló,hátsótel