Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziastok!esetleg ha valakit érdekel : http://www.kepesmotor.hu/motor...
sziasztok vakait érdekel komplett válto jo állapotu léptetövillával együtt, meg önindito bendixel együtt akit érdekel irjon
kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek:)
Az nem olyan lényeges:)

ÁLDOTT KARÁCSONYI ÜNNEPEKET MINDENKINEK!
És mennyibe vetted tőle?
Köszi szépen már találtam egyik havernak van . Köszi azért
Szia.
Hát én 10be adom annyiba jó?.
Mert 11ezerért vettem.
Üdv:Ádám
Szia.
Hát 10be odaadom ha gondolod neked úgy jó?
Mert én 11be vettem de nem kellet belőle semmi.
Üdv.
Csáó menyiért adnád? Nekem is kéne
Plexid mennyiért van?
Szia.
Nekem van egy tömítés szettem eladom érdekel?
125ös hfböl szoktál csinálni a 160asét. Szóval az nem egyértelmü.Legalábbis én még nem találkoztam gyári 160-as hf-el.Pedig van vagy 6db. Mindegyik 125böl lett csinálva.
Ha a hengerfejre rá van irva, hogy 200 és mögötte egy betű akkor 125ccm
ha rávan írva az oldalára h. 125 akkor 125ös ha nincs akkor nem.Meg másfajta szám szokott lenni a membránház oldalán.Kipufogót leveszed benézel látni h. nagyobb szelep van benne mint a 125be
Magyar kolléga hozzászólásában nem csak az irónia van, hanem a polini henger kinézetre semmiben sem más mint a gyári, a membránház alsó részében van ráírva, hogy polini ami csak akkor tárul szemed elé, ha szétszeded. Dugót megint csak pontos henger méret alapján szabad rendelni.
Szétszedni szét tudom de össze rakni már nem Még nem vállalkozok ilyesmikre majd az idő múlásával! Rá bízom még a szerelőkre
Ha szétszeded választkapsz az összes kérdésedre
Hello!
Én vettem meg a Mitodat:) Az lenne a kérdésem hogy milyen henger van rajta?Azért kérdem mert találtam neten egy videót valószínűleg a régi gazdinál volt akkor és akkor egy 160ccm-es Polini henger volt rajta !Nem rég le vettem az oldalát és úgy láttam mint ha nem lett volna már rajta!Az lenne a kérdésem hogy akkor most milyen henger van rajta gyári vagy Polini!Kérdésem azért van mert szeretnék venni bele egy új dugót ja meg most milyen méretű dugó van benne az lenne még a kérdésem:)Válaszod várom :)
sajna nincs
szia!megszeretném kérdezni hogy nincs véletlenül cagiva IImitodhoz első plexi?ha van kérlek irj ide:atex05@freemail.hu
előre is köszönöm
Helo!
Nekem van 1 eladóvá vált gillardoni1-es hengerem hibátlan állapotban dugóval együtt.
Ha érdekel hívj bátran megegyezünk érd.: 70/7734798
Első féktárcsa külön eladó?
Valakinek első tárcsa jó áron?
cagiva mito evo alkatrészek eladok:
blokkból:váltó-kuplung-blokfelek-olajpumpa-vizpumpa-hengerf
ej-
gyutás,karbi,power,öninditó,bedix,kábelköteg,müszerfal,lámp
ák,
telok,kapcsolok,zárszett,levegőszürődoboz,hütő,lábtartok,k
ipufogó,
kormánygátlok-fejidomtarto,tükőr,tank,farok idom,sgédváz,fékek,felnik,láncszett,olajtartály,..........stb
a hűtő aljáról lehúzod a csövet, és majdnem kijön az összes viz. Elvileg van egy leeresztő csavar is a blokk oldalán, de én még ezt nem használtam.
hello: én adok mito evo brembo fékmunka hengert-tartály-karral=7000ft tudom adni.
ha kell tudom postázni is.
érd:ktmktm@freemail.hu