sziasztok vakait érdekel komplett válto jo állapotu léptetövillával együtt, meg önindito bendixel együtt akit érdekel irjon
kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek:)
125ös hfböl szoktál csinálni a 160asét. Szóval az nem egyértelmü.Legalábbis én még nem találkoztam gyári 160-as hf-el.Pedig van vagy 6db. Mindegyik 125böl lett csinálva.
ha rávan írva az oldalára h. 125 akkor 125ös ha nincs akkor nem.Meg másfajta szám szokott lenni a membránház oldalán.Kipufogót leveszed benézel látni h. nagyobb szelep van benne mint a 125be
Magyar kolléga hozzászólásában nem csak az irónia van, hanem a polini henger kinézetre semmiben sem más mint a gyári, a membránház alsó részében van ráírva, hogy polini ami csak akkor tárul szemed elé, ha szétszeded. Dugót megint csak pontos henger méret alapján szabad rendelni.
Hello!
Én vettem meg a Mitodat:) Az lenne a kérdésem hogy milyen henger van rajta?Azért kérdem mert találtam neten egy videót valószínűleg a régi gazdinál volt akkor és akkor egy 160ccm-es Polini henger volt rajta !Nem rég le vettem az oldalát és úgy láttam mint ha nem lett volna már rajta!Az lenne a kérdésem hogy akkor most milyen henger van rajta gyári vagy Polini!Kérdésem azért van mert szeretnék venni bele egy új dugót ja meg most milyen méretű dugó van benne az lenne még a kérdésem:)Válaszod várom :)
kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek:)
ÁLDOTT KARÁCSONYI ÜNNEPEKET MINDENKINEK!
Hát én 10be adom annyiba jó?.
Mert 11ezerért vettem.
Üdv:Ádám
Hát 10be odaadom ha gondolod neked úgy jó?
Mert én 11be vettem de nem kellet belőle semmi.
Üdv.
Nekem van egy tömítés szettem eladom érdekel?
Én vettem meg a Mitodat:) Az lenne a kérdésem hogy milyen henger van rajta?Azért kérdem mert találtam neten egy videót valószínűleg a régi gazdinál volt akkor és akkor egy 160ccm-es Polini henger volt rajta !Nem rég le vettem az oldalát és úgy láttam mint ha nem lett volna már rajta!Az lenne a kérdésem hogy akkor most milyen henger van rajta gyári vagy Polini!Kérdésem azért van mert szeretnék venni bele egy új dugót ja meg most milyen méretű dugó van benne az lenne még a kérdésem:)Válaszod várom :)
előre is köszönöm
Nekem van 1 eladóvá vált gillardoni1-es hengerem hibátlan állapotban dugóval együtt.
Ha érdekel hívj bátran megegyezünk érd.: 70/7734798
blokkból:váltó-kuplung-blokfelek-olajpumpa-vizpumpa-hengerf
ej-
gyutás,karbi,power,öninditó,bedix,kábelköteg,müszerfal,lámp
ák,
telok,kapcsolok,zárszett,levegőszürődoboz,hütő,lábtartok,k
ipufogó,
kormánygátlok-fejidomtarto,tükőr,tank,farok idom,sgédváz,fékek,felnik,láncszett,olajtartály,..........stb
ha kell tudom postázni is.
érd:ktmktm@freemail.hu