Akkor le a kalappal előted Srác!
Amúgy én is azon vagyok hogy összegürizzem a dellát egy Mito-ra, de azér minden lótifuti szarlapátolós betanított melót nem vállalok el. OKJ-s szakmám van, meg érettségim, nyelvvizsgáim. Betanított melósnál kicsit többre tartom magam. Itt viszont főként azokat keresnek, mert a jobb melókat meg sem hirdetik, az ismerősök ismerőse kapja meg. (szerintem nem kell jobban ismertetnem elbaszott világunkat, ismeri a szitut mindenki.) Jelenleg egy tip-top Mito Evo árának a felével rendelkezem. Majd egyszer talán összejön a másik fele is... De annyira nem fontos nekem a motor h valami koszos gyárban zakatoló gépek mellett 3 műszakban bedilizzek minimálbérér.
Addig ott a Benelli K2-es
Felénk is valami hasonló volt a helyzet, mondhatni örökségből szerzett pénzből kaptam az első motorom, még amikor 14 éves voltam :) és azóta volt 2 motorom már, a 2. a mito. Ehhez nagyon nem kelett hozzáadni, mivel nagyából egyenlő árban voltak a gépek.
Igy pedig tudja az ember azt, hogy nem elherdálta a pénzt, hanem ha ránéz a motorra, akkor tudja, hogy honnan van és mire kell gondolnia :)
Rohadjon rá a szaros gatyája aki sajnálja a másiktól amilye van! Arról szól egy családnak nevezett intézmény, hogy a lehetőségekhez mérten segítsék a családtagok egymást. Hogyha én fiatalkoromban eliszom történetesen a rám fordított pénzt vagy el nőzöm akkor nem tudok motorozni motort fejleszteni/váltani. Szégyelje magát az ÖSSZES bunkó aki azért mert nem lát a sorok közé megítéli a másikat, hogy miből van neki ez és miként jutott hozzá. Nem írom le a rögös utat, hogy nekem hogy lett motorom de NEM úgy hogy csettintettem és másnap mentünk érte. Annak akit jobban tudnak segíteni könnyebb, akit kevésbé annak nehezebb az emberi értékei attól még nem változnak. A lehetőség mindenki kezében megadatott.
Kérheted is !
17 évesen 2009. okt 23-án 500-ért vettem egy 2001 es jó állapotú evo-t, legelső motorom azóta is ez van. (megjegyzem rá ment az utolsó petákom is)
A jogsitól kezdve a biztosításig mindent én fizetek, meg én tankolom, felszerelésből volt amit karácsonyra kaptam ezt elismerem, bocs a 3500 teljesítmény adót tavaly kifizette anyum.
16 éves korom óta dolgozok diákmunkásként és volt hogy 248 munkaórám volt egy hónapban, meg suli mellet hétvégén.
Szal nem anyámék tolták alám a motort, igen is kurva sokat güriztem/gürizek érte mert ugye bár nem keveset eszik
Szal nekem az a véleményem hogy csak elhatározás kérdése és neked is lehetne már sokkal jobb géped is.
Ja és bocs h félre értettelek
sziasztok.
Az volna a kérdésem hogy kb. milyen vastag a gyári lamella? Aki tud valamit az írjon Az enyém 3mm vastag
De csúszik ha nem lamella akkor keresgetek tovább h milehet
Köszi szépen, de én azér ennél újabb gépet szeretnék. Elhiszem, hogy karban van tartva, de nekem alapvetően a formája nem tetszik . Ha már mindenképp sima Mito, akkor is Mito2.
De elsősorban Evo-t szeretnék.
Látom te legalább érted a poént
Természetesen nem a feléből gondoltam, ez csak szójáték akart lenni...
Hát én ilyen 350 ezres nagyságrendben gondolkodom, az az igazság. Mindenképp rendszámos, papírozott EVO-t szeretnék.
Ezér gondoltam, hogy Rád írok.
Eladó a PLANET-em Csak addíg amíg megvan a kiszemelt utódja.
1997-es új fékbetétek vannak benne elől hátul szinteres, új dugattyú (wössner) új hajtókar, új főtengely csapágyak (SKF C4-es műanyagkosaras) új szimmeringek és tömítések, új első telszkóp szimmeringek, minden olaj és folyadék kicserélve benne, első hátsó futómű tökéletes, a motoron még tengernyi dolog ki lett cserélve mito evo kipufogó van rajta, elől hátul jó állapotú gumik és kitűnő láncszett O gyűrűs lánccal. Az összes gyári alkatrészei el vannak csomagolva (kipufogó lábtartók indexek visszapillantó stb..) Rendszámos műszakis motorról van szó ami a nevemen van. Vannak neki bagatel hibái, de ezekkel együtt lehet élni. Nem írok regényeket hogy mennyi pénzt őltem bele nekem mennyibe van, és a többi. 265ezer forintért eladom. Alku nincs! Már ne is haragudjon meg a világ de ebből egy lukas garast sem engedek ennyiket kérnek az 1-es és 2es mitokért.
Akit komolyan érdekel a dolog adok ajándékba egy szinte új elsőgumit, és egy hengerszettet vadi új dugóval (2006-os evo nicasilos hengere)
Hello!
A feléből nem, de a teljes árból engedek egy kicsit...
Tudom, hogy nem 2007-es, de hidd el, tényleg gyönyörű állapotban van!
Kérdezd meg GT-RMZ227-t (úgy emléxem, ez a felhasználóneve)(bocsi, ha nem ez a pontos felhasználóneve, neki volt a fekete Hyosung GT 125-je), Ő látta élőben is.
Az se gond bekened egy pici zsírral vagy tömítő pasztával hogy a helyén maradjon még a dobot felteszed oda igazítod a cső köré aztán rá dobot összehúzatod és kész
Mellesleg kikérem magamnak, azt hogy csak álmodok róla! Csak tudod nekem meg is kell dolgoznom azér a pénzér, nem veszik meg anyuciék a fenekem alá... Kötve hiszem hogy te 19 évesen összeraktál fél millát... De elnézésedet kérem, ha tévedek!
jogsi nélkül kötöttem, 16 évesen...