Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja, nem mindenki Stohl Buci, meg Császár Előd, meg politikus.
Olajosfaszú droidmelósnak testüregmotozás, meg 20 év szigorított fegyház jár jóesetben.
Tudom hogy sokba kerül én is sokat mászkáltam utána és fizettem érte mire rajta lett a rendszám. De én azt mondom jobban megéri. Mert ott minden szart rád kenhetnek főleg egy balesetnél és még a jogsid is elvesztheted.
Arra is gondolj ha netán csinálsz vele 1 balesetet vagy az is elég ha neked megy valaki.Ha rájönnek hogy a motor nem 50 es neked meszeltek onnantol te leszel a vétkes a balesetben még ha nem is te voltál valójában.És ugy meg szivatnak mint az állat.Büntetés+a másik fél kárát is Te állod mivel a biztosító nem fizet mert 50es biztit kötöttél rá közbe meg nagyobb a gép...
Köszi a választ! Szerintem Mito-t veszek... Csak előbb lenne meg rá a keret... Dolgozok mint egy állat. December végére talán meglesz a pénz. De lehet 50-esként fogom használni... Még a büntetés is olcsóbb mint a reg.adó + rendszám...
hello: ha kell feszabályzó=5000ft
Én csak városban és hosszabb távokon használtam, de nekem nem volt vele kondom, könnyen kezelhető.
Köszi a tanácsot ,holnap átnézek mindent.
tudomásom szerint amiről te beszélsz az a fesszabályzó. az akksi hogy nemtölt vissza több oka lehet. nézd meg a biztosítéktáblát hogy jók e a biztosítékok,esetleg nincsenek e el oxidálódva. kontaktsrpével fújd be. vagy azis lehetséges hogy a fesszabályzód könyöklött ki,akkor kell egy másik.
sziasztok,2 kérdésem lenne .
1. milyen célra szolgál a képen látható "valami" ? :D 6vezeték megy bele ,közüllük 2 csak bevan dugva másik vége nem csatlakozik sehova.
2. mi lehet az oka hogy ha a motor nem tölti vissza az aksit ?
Sziasztok! Már régóta szemezek egy Mito Evo-val, de most valaki elbizonytalanított azzal, hogy nem igazán alkalmas túrázásra illetve városi használatra. Nektek erről mi a véleményetek? Mert ha tényleg így van akkor lehet hogy mégsem Mito-t vennék. Csak a formája az ami nagyon megtetszett...
Köszi!
cagiva mito evo 2004-es olasz papiros váz=45e
2004-es 6sebbeséges komplet kipróbálható blokk=80e
vagy henger-dúgó-gyűrű=45e
komplet blokk henger nélkül=35e
gyári kipufogó rendszer=20e
arrow=45e
power=15e
lámpák,felnik,fékek,telok,müsze
rfal,zárak,lábtartok......szinte minden van.
érd:ktmktm@freemail.hu
Msn:misoc160@freemail.hu
jaja már a fűtött garázsban dekkol...várja hg szétszedjem
nah az akkor fasza,vigyázz rá,remélem már elvan rakva télre
jaja semmi gond nincs vele...szerencsére...egyedül aza idom szúrta a szemem...na mind1 hagyom így ahogy van csak remélem nem lesz naon látható hg átkell fújni az idomot...1-2 apróság csak semmi extra baj nem volt még vele
Mondjuk a temérdek melót tanusítom.
értelek,jolvan végülis tetudod,tied. amugy jó a gép? blokkal igaz semmi gond?
ja tom...csak ugye a bal idomon alul volt aza sérülés azt műanyag hegesztővel megcsináltattam meg az indexnél is volt egy kicsi úgyhg azt újra kell fényezni és ezért gondolkodtam el rajta de sztem csak a vázzal lesz vmi...vagy polír v lefestve
értelek akk lehet én voltam félre érthető melóba megcsinálnák nekem tiptopra...
Akkor elmondom máshogy... Szerintem az első villát nagyon kár bármilyen festékkel is összerondítani az ugy jó ahogy van.A fővázat és a hátsó villát pedig Szerintem szinterezni a legjobb mert az tartós is nem folyik meg és jol is néz ki.Ha otthon csak simán az alu vázra ráfujsz egy fekete neoluxot az nem lesz közel se olyan minőség mint egy szinterezés és meg se áll rajta rendesen.Tudom hogy vannak spec alu festékek meg alapozók amivel otthon is meg lehet csinálni de az már árba kb ugyanott lesz mint egy szinter és nem kevés munka is párosul hozzá. Remélem igy már nem félre érthető
átakarod festeni a mitot? friss fényezés volt rajta mikor elvitted
Lehet, én mondjuk másodjára, és harmadjára is úgy olvasom/értelmezem, hogy a vázat lengővillát szinterezni kell tralalla. Mindegy PEACE, kicsi kötözködés csúszott bele.
csak azt a részét kéne ahol szemből nem takarja az idom...de nemtom
Nem a lengővillára mondom hogy csúnya feketén (enyém is fekete)hanem az első teló szárakra értem.
sziasztok!
ha valaki tud korrekt áron mitohoz henger+dugót megvenném.
30/695 69 96
vagy ghostrider444@citromail.hu
S.O.S
Váz lengővilla témát vitatom. NEm mindegy mivel fújod le és hogyan teszed azt. Szerintem nem csúnya ez