hát nekem aztmondta a festő aki ott melózik ahol én...antennákat gyártó cég. hg van neki olyan bevonat meg olyan festék amivel nyugodtan lelehet fújni... a polírozástól meg félek hg hamar megmattul vagy akármi ha egész vázat meg lengővillát lepolírozom
Sztem a teleszkópot eszedbe se jusson lefújni feketére...A vázat+lengővillát is szinterezni kell.Ha valami zománc festékkel lefújod az elég szarul fog kinézni...+meg se áll az alun.
üdv.
egy kis segítséget kérnék... a télen lelesz fújva a váz meg a hátsó lengővilla feketére meg a telók...sztetek maradjon a mostani piros? vagy esetleg milyen szín állna jól a jelenlegi matricázással?
Sziasztok
Valakinek véletlen nincs blokk közép tömítése? Fontos volna vagy esetleg hogy miből tudnám készíteni és kb. hány mm-er? Aki tud segíteni írjon
Üdv
hello: ha gumik-tárcsák-fogaskerék nem kell=50000ft -be oda adom.
bács kiskun megye Kalocsa mellet vok.
de ha kell postán is tudom.
160-as power nyelvet meg meg kérdezem neked lehet tudok.
féktárcsák nem kellenek, mert nemrég vettem,és a hástogumim teljesen uj, még fel sincs szerelve. a három küllős felnijeimet beszámítod? jó állapotu semmi baja, csak nem teszik.
hova kellene menni érte? 160-as hengerhez nincs powered? vagy nem tudsz valakit akinek lenne?
egy kis segítséget kérnék... a télen lelesz fújva a váz meg a hátsó lengővilla feketére meg a telók...sztetek maradjon a mostani piros? vagy esetleg milyen szín állna jól a jelenlegi matricázással?
28-as karbi=8000ft
powerelektronika=15000ft
kormánygátló=10000ft
elsőt
eló=25000ft
kormánykapcsolok=5000ft/db
hütő=10000ft
elsősárvé
dő=5000ft
fejidom,lámpa,müszerfal,fejidomtartó,takaró idomok,kormány,
villahidak,farokidom,ülés,oldalidom,fékek,kábelk
is köszönöm:)
Valakinek véletlen nincs blokk közép tömítése? Fontos volna vagy esetleg hogy miből tudnám készíteni és kb. hány mm-er? Aki tud segíteni írjon
Üdv
bács kiskun megye Kalocsa mellet vok.
de ha kell postán is tudom.
160-as power nyelvet meg meg kérdezem neked lehet tudok.
email:ktmktm@freemail.hu-ra
hova kellene menni érte? 160-as hengerhez nincs powered? vagy nem tudsz valakit akinek lenne?
misoc
ezen az evon megvan még az önindító relé?
2db felni-gumikkal-féktárcsával=65e
12000km -van benne.
Ha van esetleg valakinek, minden megoldás érdekel!
irj, vagy 20 943-0811
ár=45000ft