nekem 5 ezerér csinálta.Igérgetett hogy mindjárt kész nem emlékszem mennyit de nagyon sokat csúszott vele. Meguntam és csináltattam rá egy egész szettet 4500ér. Hülye voltam h. utaltam neki pénzt.
Gondolkozz már egy kicsit.Valaki lefényezi a gépét és szeretne rá pár jó matricát.Mit fog választani?A te matrica szetted pl.3rugóért vagy egy géppel készített igényes szettet 5-6 gurigáért?Szerintem egyértelmű a válasz és a kettő közti minőségbeli különbséget a vak is látja
egyet azért bevállalnék az anyád picsájára ha már ekkora a szád!te is biztosan ilyen millás paraszt vagy aki okosabb mindenkinél!Szarjál jobbat akk király gyerek!
Sziasztok!
Matrica készítéseket vállalok!
Autora,motorra,bármilyen járművekre,kirakatokba,falra stb.....
Egyénileg méretben,színben,formában!
Kivéve színátmenetes és fényvisszaverős matricákat!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN E-MAIL-RE VÁLASZOLOK!
én a lengővillát szedem majd ki, tavaly is le volt festve, de az előkészitésnél hibát vétettem. És csak napfénybe látszott, hogy nem túl sima a felület
Én le nem festettem volna, ha nincs kiszerelve a blokk. Eléggé kacifántos kibányászni a lengővillát. Mondjuk így átzsíroztam az összes tűgörgőt ami lengővillához tartozik, mert szerintem az a tűgörgő amin keresztül megy a blokk tartó csavar soha az életben nincs bezsírozva merem kockáztatni, hogy egyik miton sem.
A lengővillát speciális ipari festékkel festettem, mivel alumíniumra ajánlották alapozó szükségességét nem láttam indokoltnak. Én festettem már relatíve hidegben is, 2 komponenses megszárad, csak óvatosan kell felhordani a rétegeket.
úgy nekiállnék már én is fújni, összefaragni az evo-t, csak fűthetek 2 óráig a vaskályhával ,mire jó idő lesz, festeni pedig még akkor sem lehet majd..
Szerintem avval megnövekedne a hézag, mert az nincs ilyen púpos. Illetve ennek még annyi előnye van, hogy műanyag. Nincs korrózió, és neadja isten horpadás se.
hát én tavasz vagy nyárra terveztem akkor majd összebeszélünk egy időpontot és akkor találkozunk Most újítom épp a blokkját már csak dugó hiányzik. Am nagyon klassz lett
Matrica készítéseket vállalok!
Autora,motorra,bármilyen járművekre,kirakatokba,falra stb.....
Egyénileg méretben,színben,formában!
Kivéve színátmenetes és fényvisszaverős matricákat!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN E-MAIL-RE VÁLASZOLOK!
Lengővillát alapoztad mielőtt fújtad?
Evvel bezártam az offolást, míg valaki szóvá nem teszi, hogy elege van a planet mutogatásból! :D
vázhoz én is most szeretnék rendelni hobbi polír szettet.
Tükreid pinkmotorsról vannak?
ha kell irj rám msn-en.