Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nicee!
Kész lett végre a moci,régiség újjáélesztve.:)
Köszönöm azoknak akik segitettek ebben.
Jah meg el ne felejtsem a képeket rakok fel róla:)
Nah meg van a 160-as Polinim szinte ingyen jutottam hozzá :)Nem tudjátok hogy hol lehet újra nicasiloztatni meg új polini dugót venni?:)Válaszotok köszönöm!:)
alkatrészek eladok érd kozilali@vipmail.hu
rs 50 2005 évj. 8000e km,Sportkipufogó áron alul! Nagyon szép állapotban eladó 215eFT! a héten ennyi utánna 300e.............06706574245 csababoy0@t-online.hu
http://sportmotor.hu/motoros_k...
Eladó cagiva link
nem naon éri meg...nekemis levan festve...nem látsz ki nemtudsz rendesen befeküdni mögé
ha van olcsobb akkor azt kell meg venni.
ez csak egy ajánlat volt enyi.
sziasztok,szerintetek érdemes lefújni a motoron a plexit ? megmarad rajta a festék ? mert nem igazán tetszik nekem ez az átlátszó amilyen most van :D
Szerintem ezt az összeget Te sem gondolod komolyan!
hello: nekem van alaplap-lendkerekem is=18000ft ba 2-tőt oda adom.
ha kell postázni is tudom.
email:ktmktm@freemail.hu
Msn:misoc160@freemail.hu
Folytassuk az RG topikban!
előtt(zz)e
Amikor abba a stádiumba kerül a gép,hogy kimész körözgetni vele a Ringre,jó lenne,ha előzze jeleznéd valahogy,mert ha nem veszed tolakodásnak,én is megnézném,meg hát persze főleg hogy meg is hallgatnám. 25 éve hallottam utoljára 4hengeres 2 t-t,csodaszép hangja volt.
Jók az infóid. Lett egy olyanom :-)
Sziasztok!
Szükségem lenne egy jó állapotú Mito lendítőkerékre meg egy gyújtótekercsre. Akinek van eladó az kérem jelezze és adjon valami eléretőséget
Adok én is egy telószámot ha vkinek lenne és hívna: T-Mobile/ 317- nyolcvanötnullaöt
arrow rendszer horpadásmentes jó állapotban=40e
2005-ős mito evo ról.
valakinek van evo 1 rendszere vagy csak kevlár tompító csak?
Helló kedves kolléga! Jó az infóm,hogy neked lett egy 2t nagyvasad,ami nem mellesleg az én kedvenc motorom olyan 25 éve?
motogp.com

Ott adj fel egy hirdetést.
Helló.
Ha valaki tudna nekem segíteni az írjon PLS Mito-hoz kellene nekem egy jó pár alkatrész.
msn: osvath1992@hotmail.com
Üdv:Ádám link
nem. Henger+Hengerfej+karbi+kipufogo
A kissebbik lecsapás nézzen a dugó felé a nagyobb meg kifelé.De ha beleteszed a nyelvet a hengerbe ugyis látni fogod hogy a jó.