Egyenlőre nem akarok mitóval foglalkozni ,van 1 ismeretségi köröm
kakucson motoroznak mitókkal ,mindent megvettek-
Amúgy ha 15 évvel fiatalabb lennék körlámpás mitót vennék mert ugyanaz mint az evo csak más idomokkal -
Tavasszal ha meglessz a nakedem tervezek 1 körlámpás rendszámost lucky strike os tetszik ha van még abból jó-
Van filingje a mitónak -
Persze, tiszta sor. Megmondom őszintén hogy megértelek, mert sok pénz kell ahoz hogy egy motort ilyen állapotban lehessen megőrizni.
Mindenesetre sok sikert kívánok az eladásához
Nekem is van egy 100as Benelli K2-esem, eredeti olasz papírjaival, de így télen nemigen van rá jelentkező, pedig az is patika állapotú. link
Előre is szeretnék minden kedves Mito-s és motoros kollégának boldog újévet kívánni! Remélem a 2011-es év már nekem is a Mito-zásról fog szólni
Hát most lehet elküldesz messzire, de itt Sopronban is hirdetnek egy rendszámos fehér Mito-t 190-ér. Igaz optikailag nem túl szép az a fehér-fekete kombo, meg az még Mito1, de haver ismeri a gazdiját, és mondta h nemrég esett az egész egy komplett motorikus felújításon át.
Szóval ennek tudatában a tiedér is max 200-210-et adnék
De mondom egyelőre nem szándékozom megvenni, csak kíváncsi voltam .
Hát nem mai darab tudom én is de nagyon megbizható!
VAgyis nekem az enyémmel semmi gond nem volt!Benzin+minőségi olaj azt megy!:)
Hát valamenyit tudok engedni belőle!de te mennyit gondolnál!?
Pont az imént néztem a képeket a motorodról. Nagyon szép állapotúnak tűnik. De az a gond, hogy én szívem szerint Evo-t vennék. Sokáig gondolkoztam körlámpás Mito-n is, de nekem annyira nem tetszenek, meg azér már nem mai darabok (ne vedd rossz néven, mert nem bántásból írom)
De ha már itt tartunk, akkor had kérdezzem, meg hogy meddig alkuképes?
Köszi!
Semmi gond a vaú miatt , de szerintem picit félreértelmezted az írásomat. Ott nem a 350ezren van a hangsúly, hanem azon, hogy a gyerek még ennek ellenére sem vállalta volna a vizsgáztatását... Ez csak egy "próbatétel" volt, kíváncsi voltam hogy reagál rá. Elvileg így jól járt volna, de még így sem vállalta, ebből én arra következtettem, hogy a sok sunyisága után valami nagy gebasz lehet azzal a motorral, ami lehet ki sem derült. Ezek után már sarkon is fordultunk, és hazafele vettük az irányt.
De a legnagyobb furcsaság számomra az; ha én el akarok adni egy motort, az a minimum, hogy a világító berendezések működjenek rajta... Tehát igen trehány gazdára vall, hogy még ezt sem volt képes helyretenni... Ilyen emberrel nem érdemes üzletelni...
Amúgy az lesz amit mondasz, pénz megy a takarékba valamint még gyűjtök hozzá, és rendszámosat veszek, olyat ami mind műszakilag, mind esztétikailag patent.
Van amúgy 350-ér is egy EVO 1-es. Rendszámos, és állítólag tip-top állapotú. Csakhát soprontól elég messze van.
Majd meglátjuk mi lesz. Egyelőre gyűljön a pénz.
Hát ja nekem is volt ilyen neten néztem szép volt meg minden!
oda mentünk 50 km re volt!Aztán a motor levolt lakva forgalmi előtte nap járt le mikor a hirdetése be 2011 volt irva:S
Egy olaj volt a hátulja kipufogo ugy volt hegyesztve de még le se fetették:S mentem vele egy kört de esküszöm féltem rajt:S
ösze visz rángatott a fékek meg egyenlő 0!Sajnos vannak ilyenek!
És ezt ami most van nagyon jó állapotban vettem!teleszkópók lettek megcsinálva!
de most muszály eladnom :S pénz hiány:S
Bocs a bele vaúért de nem értelek-
A 11 éves ütött kopott mitóért adnál 350et.
A hasznaltautón 2008as van 450 i árba első tulajtól minden pacepuval 8e km.,Egy ismerős hivta 400 mondott telóba..
Vagy ott van a 09es hengerhibás/kb 40e javitható/4 e km el-380 i árba.
És akkor te 350 adnál egy százszór rosszabb sokkal öregebb motorért.
Nekem ez érthetetlen magas...
Igazhogy 50-80 e olcsobb de azt arra fél éven belül ráköltö
Magánvéleményem volt nem kell megfogadni de nem árt újragondolni.
Ide ezt már itram neked kb 2 hónapja is.
Üdv
Tegnap voltam Székesfehérváron megnézni ezt a bringát. Utánfutóval felvértezve reggel 8-kor elindultunk Sopronból. Mikor megérkeztünk a srác kitolta a gépet, első 4-5 másodpercben igencsak csorgott a nyálom, mert tényleg nagyon szemet gyönyörködtető látvány ebben a színben. De aztán utána jött a fekete leves. Senkinek nem ajánlom. Összevissza van törve-repedve. Motorikusan jónak tűnik szépen kipörög, meg húz mint állat. Viszont a hirdetés ellenére a regadó nincs rá befizetve. Az ACI-s (Auto Club Italia) papírra állította azt a gyerek, hogy az a regadó. Pedig az csak annyit igazol, hogy olaszországban törvényesen kivonták a forgalomból. Index-ek + féklámpa nem működnek, ez is csak ott derült ki, a srác ezt hosszas e-mail-ezés során mégcsak meg sem említette, ahogy a sok sérülést sem. Alul a két oldalidom nem is illeszkedett egymásba, lifegett jobbra balra az egész... Még jó hogy oda-vissza 360 km-t autóztunk ezér...
Nem értem mi értelme van elhalgatni a hibákat. Nyilván nem fogok legyinteni rá...
270-ig engedett volna az árból, de én még így is sokalltam. Aztán mondtuk neki, hogy adunk érte 350-et ha kicsit rendbe teszi, meg forgalomba helyezi. Erre ő azt felelte, hogy ő ezt biztos nem fogja forgalomba helyezni. Ezzel el is árulta magát. Lehet valami más turpisság is van a dologban.
Szerintem aki jó Mito-t akar, ezt a példányt kerülje messziről...
így van és ez a szúrkálódás ugyanígy megy és nagy vihart kavart már más témájú fórumokon is....olyan mint ha te felraknál hírdetésbe egy evo tankot 8ért eladóba én meg elkezdenék rá ugatni h 5-öt ér de nekem nincs eladó...lehet h 5öt ér de ha te 8ért eladod és piros holott nekem a kék tetszik akk is áldásom rá...miért fikázzak csak azért h nekem szó jusson?:S...nem restek az emberek pötyögni,csak h másnak keresztbe tegyenek:S...én is csak azért írtam be h akinek szüksége van rá az elérje olcsóbban mint a gyári és hidd el már számtalan embernek csináltam akinek bejött...volt akinek nem lásd pölczy,de sajnos ilyenek is vannak és belátom én sem vagyok minddel megelégedve de ez van....am kössz az értelmes hozzászólásodat,amiből itt sajnos elég kevés van:S
az ilyenekkel nemkell általában foglalkozni,mindig lesz 1-2 ember akinek nagyobb lesz a szája a kelleténél,csak még maguk se tudják mire. saját munkád,aki nem nézi semmibe,azzal szóba sem kell állni,ilyen egyszerű. a matricáidról annyit mondanék,hogy embere válogatja hogy kinek tetszik ez a kínai jeles matricázás,nekem pl nem tetszik,és nem ragasztanám fel a motoromra,de ettől függetlenül másnak lehet szép és jó,attól mert nekem nem tetszik. ettől függetlenül sztem én nem szidtam a munkádat,és vele együtt téged sem. énis írni akartam erre egy véleményt,hogy te beírod fórumra hogy ilyeneket vállalsz stb stb,aztán a következő 2 kommentbe már jön az OFF-olás, nemhogy megtartaná mindenki a saját véleményét magába,ne a másik üzletét bassza el ,szó szerint...
kezdhetnénk ám ott is h szetteket nem is csinálok,olyat vegyél boltban 20-ért pl egy kawára ilyen embert is ismerek,vagy plotterrel csináltass 6-7ért de én olyanokat nem szoktam egyáltalán.az h egy kért felíratot, jelet megcsinálok 4-500ért/db amit te plotterrel vágott formában 800ért az is más dolog.ÉN azt vágom h te 1000-res RR-el mászkálsz amiből az jön le h 20ért is tudnál venni szettet,de lehet h másnak nem telne annyiból.csináltam már számtalan gépre,kocsira és eddig csak a pölczy gyereknek volt problémája,az is más tészta.statisztikát ebből is vonhatnánk.a megnyílvánulásról meg annyit h az milyen megnyílvánulás h csak azért nem rest valaki kommentárt írni bármihez h okosnak tüntesse fel magát és másokat,mások munkáját gyalázza?! na ez a "megnyílvánulás" a csúszásról meg annyit h volt nekem is más munkám,és akk festette talán ő is a gépet elmondása szerint nem is volt sürgős...képek előtte mentek látta és nem volt addig panasza.lehet az nem nyerte el a tetszését de rajta kívül számtalan ember meg volt elégedve.ha valaki jobbat tud csinálni akk azt szívesen várom...kb ennyi amit mondanék,...a jó magyar morál,először támadunk utána kérdezünk:S"nem is értem...(az anyázásért bocsánatot kérek,ez nem rám vall,úgy érzem)
Boldog Uj Évet Kívánok Mindenkinek ! ! ! !
kakucson motoroznak mitókkal ,mindent megvettek-
Amúgy ha 15 évvel fiatalabb lennék körlámpás mitót vennék mert ugyanaz mint az evo csak más idomokkal -
Tavasszal ha meglessz a nakedem tervezek 1 körlámpás rendszámost lucky strike os tetszik ha van még abból jó-
Van filingje a mitónak -
Boldog új évet Mindenkinek!
És sok motorozást:)
Mindenesetre sok sikert kívánok az eladásához
Nekem is van egy 100as Benelli K2-esem, eredeti olasz papírjaival, de így télen nemigen van rá jelentkező, pedig az is patika állapotú.
link
Előre is szeretnék minden kedves Mito-s és motoros kollégának boldog újévet kívánni! Remélem a 2011-es év már nekem is a Mito-zásról fog szólni
Szóval ennek tudatában a tiedér is max 200-210-et adnék
De mondom egyelőre nem szándékozom megvenni, csak kíváncsi voltam .
VAgyis nekem az enyémmel semmi gond nem volt!Benzin+minőségi olaj azt megy!:)
Hát valamenyit tudok engedni belőle!de te mennyit gondolnál!?
De ha már itt tartunk, akkor had kérdezzem, meg hogy meddig alkuképes?
Köszi!
50 km:)
De a legnagyobb furcsaság számomra az; ha én el akarok adni egy motort, az a minimum, hogy a világító berendezések működjenek rajta... Tehát igen trehány gazdára vall, hogy még ezt sem volt képes helyretenni... Ilyen emberrel nem érdemes üzletelni...
Amúgy az lesz amit mondasz, pénz megy a takarékba valamint még gyűjtök hozzá, és rendszámosat veszek, olyat ami mind műszakilag, mind esztétikailag patent.
Van amúgy 350-ér is egy EVO 1-es. Rendszámos, és állítólag tip-top állapotú. Csakhát soprontól elég messze van.
Majd meglátjuk mi lesz. Egyelőre gyűljön a pénz.
oda mentünk 50 km re volt!Aztán a motor levolt lakva forgalmi előtte nap járt le mikor a hirdetése be 2011 volt irva:S
Egy olaj volt a hátulja kipufogo ugy volt hegyesztve de még le se fetették:S mentem vele egy kört de esküszöm féltem rajt:S
ösze visz rángatott a fékek meg egyenlő 0!Sajnos vannak ilyenek!
És ezt ami most van nagyon jó állapotban vettem!teleszkópók lettek megcsinálva!
de most muszály eladnom :S pénz hiány:S
A közeljövőbe lesz bontásra mitod?
A 11 éves ütött kopott mitóért adnál 350et.
A hasznaltautón 2008as van 450 i árba első tulajtól minden pacepuval 8e km.,Egy ismerős hivta 400 mondott telóba..
Vagy ott van a 09es hengerhibás/kb 40e javitható/4 e km el-380 i árba.
És akkor te 350 adnál egy százszór rosszabb sokkal öregebb motorért.
Nekem ez érthetetlen magas...
Igazhogy 50-80 e olcsobb de azt arra fél éven belül ráköltö
Magánvéleményem volt nem kell megfogadni de nem árt újragondolni.
Ide ezt már itram neked kb 2 hónapja is.
Üdv
Nem értem mi értelme van elhalgatni a hibákat. Nyilván nem fogok legyinteni rá...
270-ig engedett volna az árból, de én még így is sokalltam. Aztán mondtuk neki, hogy adunk érte 350-et ha kicsit rendbe teszi, meg forgalomba helyezi. Erre ő azt felelte, hogy ő ezt biztos nem fogja forgalomba helyezni. Ezzel el is árulta magát. Lehet valami más turpisság is van a dologban.
Szerintem aki jó Mito-t akar, ezt a példányt kerülje messziről...
Köszi
Akit érdekelne sajnos elkelem adni a Mitom!
Jó állapotban van!Friss müszaki minőségi olaj! jó gumik!