Hát azon gondolkodtam hogy lebontom frecciámat és arra lehet hogy kéne szerkeszteni valami tank idomot. Mert ugye frecciájé nyitható és az idomokhoz csatlakozik. Ha idomok lekerülnek akkor annak rögzítést kéne csinálni. ezért inkább én azon gondolkodom hogy egy tankidomot rá csinálni és meg van oldva . Képen láthatod hogy hogy néz ki lebontva. A tankot kéne leburkolni úgy hogy egy normál zárható tanksapkával. nagyjából ennyi.
Hmm szép lett tetszenek ezek a cagivák Majd nyáron akár személyesen is meglesném Amúgy te az üvegszálazásban mennyire vagy othon? Mintha régebben mondtad volna tudsz ilyesmiben segíteni
Pillanat képek! Mondjuk most már 99,5%-ban kész.
Nagy vonalakban kivehető mi is készült, de majd holnap 100%-os állapotában lövök róla reményeim szerint élvezhetőbb képeket! Napfényben :D
Nagyon szépen köszönöm a segítséget az uraknak! Nem volt semmiféle bonyolultság, csak én rontottam el a dolgokat! Levettem az önindítót, megnyomtam a gombot tökéletesen tekert mondom akkor itt nincs hiba, a bendix-hez valamiért nem csak a vékony lemezkét, tettem hézagolás gyanánt, hanem egy 6-os alátétet, és ez pont elég is volt ahhoz, hogy ne tudjon bepörögni. Most már tökéletesen üzemel.
hello: ha szar az inditó relé attól még katog csak nem adja át az inditó áramot. öninditott könyen ki tudod probálni hogy jó-e. aksi-bika kábelt önindito pozitávjára já teszeda pikakábel pozitiv felét, testet vázhoz és annak mennie kell egyből. ha jó az öninditó akkor inditó relé a szar. állt 80% öninditórelé szarik be.
Lehet hogy zárlatos az önindító.Azért ellenőriz a power mert mikor megnyomod a gombot valami leveszi az összes áramot.Ilyenkor lecsökken a feszültség 8-9 voltra ami a powernek már nem elég amikor elengeded a gombot ujra 12 őt kap és ujra tesztel.szedd szét az önindítót takaritsd ki ahol kell zsírozd be és próba ujra....
Valaki legyen kedves mondja már meg, hogy miért van az, hogy ráadom a gyújtást a power letesztel, de ha megnyomom a gombot csak kattog szerintem az önindító relé, és ha sokszor csinálom a kattanás után a power letesztel közvetlen a kattanás után? Teljesen kifeküdt az aksi? Mert ha az önindító relé okádott volna be akkor nem is kattanna. Vagy még az önindító motorra gyanakodok, hogy a lassan egy éves állás után megszorult. Most lapátoltam össze a planet-et szerkezetkészre, de hála istennek még az idomok nincsenek rajta mert gondoltam előbb beindítom. De nem akarja nyakig érő hóban nem fűlik a fogam a tolagatáshoz. Mivel a power indítózás után letesztel azért gondoltam aksi galibára. Hála istennek azt sem tudom letesztelni.
Helló!
Tudna valaki segíteni nekem? :S Nagy bajban vagyok. Olyan embert keresek aki Szombathely és Bp. között jár olyan autóval amibe befér egy mito. Persze Szombathely csak egy támpont. Oda a környékre esetleg. Ha esetleg van olyan és segítene egy motoros társán (természetesen nem ingyen) az kérem jelezze. Nagyonszépen köszönöm és kellemes ünnepeket.
Üdv.Márk
Sziasztok ma cseréletm el a dt 80 asomat 1 93-am mitor csak anyi hogy a mitó csúszva volt meg miegymás.első kérésem az lenne hogy letudná valaki fotozni ohgy a tank hogy van felfogatva meg ha valakinek lene fotoja a mitojárol úgy hogy szét van szedve vagy ösz van rakava a lényeg hogy tudjam hogy mi ho van mert jövöre szeretnék vele rohangálni:)) a válaszotokat és képeket elöre is köszönöm a képeket a kispca@gmail.com ra küldhettek nyugodtan és kszönöm szépen és bodog karácsonyt:))
cagiva mito evo alkatrészek eladok:
szinte minden van ha vallami kell kérez.
blokkból:váltó-kuplung-blokfelek-olajpumpa-gyujtás van.
érd:ktmktm@freemail.hu
(szemfülesebbek kedvéért a teleszkóp nem folyik be van zsírozva porvédő és a szimmering között, azt dolgozza kifelé)
Nagy vonalakban kivehető mi is készült, de majd holnap 100%-os állapotában lövök róla reményeim szerint élvezhetőbb képeket! Napfényben :D
Kemény is kegyetlenül..sőt utcán használhatatlanul..épp ezért szeretném kideríteni.. :)
Jó esetben egyikben sem találkozol közvetlenül a rugóval.
de ép tegnap adtam el 6-külös felniket.
A fordított villa esetében melyik szárban kell lennie a rugónak?
Anno mikor szétszedtem, mind2-ben találtam...gondolom az nem kóser így?
Köszi helló
Tudna valaki segíteni nekem? :S Nagy bajban vagyok. Olyan embert keresek aki Szombathely és Bp. között jár olyan autóval amibe befér egy mito. Persze Szombathely csak egy támpont. Oda a környékre esetleg. Ha esetleg van olyan és segítene egy motoros társán (természetesen nem ingyen) az kérem jelezze. Nagyonszépen köszönöm és kellemes ünnepeket.
Üdv.Márk
szinte minden van ha vallami kell kérez.
blokkból:váltó-kuplung-blokfelek-olajpumpa-gyujtás van.
érd:ktmktm@freemail.hu