Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dzsí te rothaggyá megfele :)
Hát igazándiból tudok várni csak nekem is lóvé kéne benne vagyok a blokkfelújításban és nem jönne rosszul a lóvé. De ha komolyan kell akkor megtartom
Engem halálosan komolyan érdekelne, 15-öt meg is adok érte. De akkor kérnélek, hogy jövő hónapra halasszuk, mert jelenleg nincs rá keret, akkor meg lesz. Ha ennyit ráér.
enyém is ottvan...semmi baja nincs a gépnek ami van azt meg most csinálom meg rajta
Sziasztok eladó cagiva mito fordított teló 15-be gondoltam de még esetleg kicsit engedek. 2 villaszár befogók + 2 csapágy. Akit érdekel írjon
Hmm hát évjárat etől fiatalabbat is láttam már fent kb. ennyiért. Meg csomó pénzes hiba van rajta meg hát ha már javítod ugrik a gyári fényezés. A bontott idom meg nem a legolcsóbb Én nem fikázom de ettől szebbet is lehet találni.
Csak mito lenne életképes számodra? Mert nekem eladó lesz a planet-em magyar papíros,igény szerint friss műszakival, blokkja külseje teljesen rendbe rakva 1997-es 3körül szeretnék érte kapni. Karácsony után lesz egybe reményeim szerint. NEM mindennapi. Ami miatt belemásztam beesett a power nyelve előzőleg kifelejtették belőle biztosítót kapott új dugót wössner kovácsolt, új hajtókar csapágyat alúra felűre, skf c4-es műanyagkosaras csapágyakat, új tömítéseket, szimmeringeket, és gumigyűrűket és még sorolhatnám reggelig. Magamnak építettem a motort, de kocsit szeretnék váltani ahhoz meg szükségem lenne ropogós jó magyar forintra.
Egy olyan mito-ra amire már be van fizetve a reg.adó, kb még mennyi költséggel jár mire megkapja a rendszámot?
Köszi!
Cagiva mito evo arrow rendszer olcsón eladó! 2005-ős ről
komplet horpadás mentes arrow rendszer, carbon dobbal,
ha kell postán is tudom.
hello: lenne egy Cagiva mito evo 125 2005-ős olasz papiros komplet vázam blokk nélkül=100e
ebbe(váz-lengóvilla-telok-felnik-fékek-kormány-sárv
édő-tank-farokidom-kormánykapcsolok-gyujtáskapcsoló-lábtartok-szt
ender-hűtő vagy benne.
érd:
email:ktmktm@freemail.hu
Helló!
Nincs valakinek egy eladó komplett mito váza? amibe csak blokk meg kipu kell. Évjárat nemlényeg de 93 után jó lenne :) Előre is köszi szépen annak aki tudna segíteni.
Üdv.Márk
Teljesítményben esetleg változik valami?
Hát igen... Lehetséges hogy Neked lesz igazad... 50-esként ami azt illeti parázok használni, a srác meg nemigen szeretne engedni az árából. Igaz a Benelli K2-esemet beszámolná, és úgy kéne 160-at ráfizetnem, de picit még így is sokallom érte. Mert az én robogom tényleg makulátlan állapotú. Lehet spórolok tovább aztán valami rendszámosat veszek, az lenne a legcélszerűbb...
Azért mert 1 gyűrűs és a szívóoldalon más a szoknya íve.Utcai használatra jobb a 2 gyűrűs
Biztos nem adnék érte ennyit. Ha választanom kellene hogy a fehér evo 1 et vagy ezt az evo2-t vegyem meg 325 ért akkor inkább azt venném meg. 50 esként használt és van benne 35000 km ez 8 évre visszaszámolva évente cirka 4500km, ami nem biztos hogy sok de azért egy kétütemű motornál nekem gyanús lenne az a 35000km es csudajó állapotú motor. A sérülés javítható aránylag olcsón. Én is mitot vennék hasonló árkategóriában, de ez 100% hogy meg nem venném. Magyar papírosat kellene nézned neked is. 450 körül vannak rendszámos mitok! De persze ez csak az én véleményem
Évjáratot nézd. És ha motorikusan tényleg kifogástalan, akkor ennyit szerintem megér... Ilyen évjáratú ép darab 450nél kezdődik...
Hát ha én enyit költenék akkor már jobb állapotút vennék...
De ez mindenkinek szíve joga eldönteni
Köszi szépen a sok választ. Hát még alszom az egészre egyet... De jövő nyárra szeretnék mindenképp egy Mitoval repeszteni. Addig meg remélhetőleg gyűlik a pénz... Azér gondoltam, hogy most kéne megvenni így télvíz idején, mert most talán egy picit jobban lehet alkudni... Tavasszal szerintem felmennek az árak a csillagos égig...
Amúgy ezt szándékozom megvenni. Srác szerint motorikusan nagyon egyben van, azér adja még sérülten is ennyiért. Szívem szerint megnézném a gépet. Aztán utána még lehet dönteni...
Ha van véleményetek azt továbbra is szívesen olvasnám
Köszi!
http://robogotuning.hu/spd/V22...
Ez a dugatyú mivel mássab mint egy átlagos?Azért kérdem mert azt írja hogy sport és erre kíváncsi vagyok:)
tzr 50 /rs 50 kipufogórendszer eladó! olcsón áron alul szép állapotban!
8eFT!
google.co.hu
Beírod, hogy cagiva mito dugattyú esetleg, ha a vertex-et hozzáírod akkor ki fogja dobni. Eléggé széles skálán mozognak az árai, majd eldöntöd számodra melyik elérhető.
Hello
Aszt szeretném megtudni h Cagiva Mito -ba Vertex 1 gyűrűs sport dugó mennyibe kerül drága e a beszerzése vagy kapható többnyire?
Előre is köszönöm a segitséget. :)
attól hg 50esnek van ugyanúgy ugrik majd a jogsid is
Eladó egy evo 2 gyári komplett kipu polír tompítóval:
Így van, ez magyarország...