Sziasztok!Nekem lenne egy cagiva IImitohoz:hátsóféktárcsa,hátsó fékolaj tartály,fékmunkahengerem olcson eladó!
ESETTLEG HA VALAKINEK VAN II MITOHOZ ELSŐ PLEXIJE OLCSON ELADÓ AZ IRJON!ELŐRE IS MEGKÖSZÖNÖM!
ÜDV:Attila
Mitot még nem nagyon szedtem szét. Tudnátok segiteni hogy a vizet hol tudnám a legegszerübben leengedni?
Eladó rendszámos váza esetleg nincs valakinek?
Nem tudom mennyire vagy tájékozott a témában, de nagyon át kell gondolni egy ilyen akciót, mert könnyen túlrepül az összeg azon a határon amennyiért már egyben lévő motort lehetne vásárolni. Ebbe a cipőbe pottyantam én is bele. Mert nagyon sok dolog akkor látszódik ha mondjuk már nálad van történetesen a főtengely állapotát sokszor te nem is érzed, csak mondjuk a gépműhelyes, én ebbe csöppentem mert vidáman összeraktam volna az új dugóval a motorom mert csak oldalra billent a hajtókar de a gépműhelyes egyből megálljt intett nem azért mert kellett neki a pénz hanem mert nem lett volna jó ha a 27ezres új dugó és a henger is leamortizálódik mert a megnövekedett kompresszió szétrángatja. Valószínű ha hiányzik a henger egy motorról az nem azért van mert leesett a földre és nem találták meg, hanem mert használták vele, ha főtengely újítás akkor már új csapágyak és szimmeringek is dukálnak, és ott egy másik 40e amit a blokkra költöttél. PL ha henger és idom kell valamint a blokkja 40+40+40 = 120 és még ehhez jön a motor vételára. 200körül már ilyesmi évjáratot lehet találni. Lehet sarkos a dolog de racionálisan ilyen érveket kell figyelembe venni. Ne haragudj nem lebeszélni szeretnélek, nekem is voltak ilyesmi terveim és odáig fajult a dolog, hogy többe kerül a leves mint a hús.
értem :) Hát még nincs nálam a motor amire kéne. Először tájékozódom persze a többi alkatrész állapotáról. szóval hengerszett 40K meg idomszett is majdnem. 60ezerért kéne szereznem mind2-t :)
Üdv:Márk
Hengerszett 40körül szokott lenni. Csak kicsit bajos a sztori mert ha a hajtókar is kopott akkor könnyen megeshet hogy szétpotyogtatja a tűgörgőket és az fincsi munkát tud csinálni. Idomszettre is mondtak már 35-40ezres ajánlatot.
Azért írtam ide az e-mail címemet, hogy azon értekezzünk már. Írd le mennyi az elképzelésed a motorra így ahogy van. Egy hengerszett 40 magasságában szokott menni. Emlékeim szerint esztétikai hiba is van gépen bőven. Vázold már légyszives a motor állapotát! Gumik láncszett futómű fék blokkban mi fáradt el stb...
A zotyavfr@freemail.hu CÍMEN BESZÉLJÜK MÁR MEG LÉGYSZIVES.
Küldenél nekem képet a fékmunkahengerről illetve hogy mennyit kérsz érte?
mzracing@indamail.hu