A hirdetés is sokat elárul az eladórol.Ha arra nincs igénye hogy irni legalább normálisan tudjon szerinted mennyire lehet igényes a motorjára?Igenis számít a hirdetés szövege...
Nem zavar és nem is azért mondom mert nem hiszem el hogy jó állapotba van hanem már rájöttem hogy ha sokat irsz egy hirdetéshez rosszabb mintha 2 mondatba összefoglalnád....
A rizsával sztem nincs baj. Én személy szerint jobban csípem azokat a hirdetéseket, amikben írnak pár sort a motorról.
Rengeteg olyan hirdetés van, amikben csak 1-2 szavas tőmondatban felsorolják az extrákat, képet fel sem töltenek, vagy jobb esetben 1-2 homályos képet közzétesznek... Rosszabb esetben még tele van helyesírási hibákkal is... Ilyen hirdetésre még a telefonpénzt is sajnálom... Aki arra nem veszi a fáradságot, hogy egy tisztességes leírást tegyen közzé, az sztem ne számítson sok vevőre. A pozitívumokat meg nyilván fel kell sorolni a hirdetésben
Szép motornak tünik kívülről... meg karbantartottnak. igazából sztem az ára miatt nem tudod eladni ?mennyibe is mennek..? mert ennyi pénzér már lehet kapni egy 600 as motort nem is olyan régit azt inkább azt vesznek mint egy 125 öst .. nehéz eladni sztem eggy 125 ös motort ennyi pénzért mint ahogy ezek mennek..
Magyarországi, szalonban vásárolt, 1. tulaj, friss műszaki, sérülésmentes, rendszeresen szervizelt, autóvásárlás miatt eladó. Full Power verzió (teljesen nyitott, semmi fojtás!), ARROW sport kipufogórendszer, sok extra (egyedi rendszámtartó, tankpad, stb.) gyönyörű állapotban, gondos gazdától. Új Akkumulátor (Varta, garanciális) Michelin Pilot Power gumik, DID O- gyűrűs lánc, stb. Aszalós Ádám (motorversenyző-szerelő) állította be, érdemes megnézni- meghallgatni! Ajándékba adok motorolajat, láncspray-t, erre a motorra nem fogsz költeni, csak tankolni kell! A motorgenerál megtörtént 12.000km-nél (az előírások szerint). Végsebessége: 165 km/h.
csak hát az én motoros haverjaim nulla "mito-s" tudással jobban tudják h milyen blokk van benne közben meg nem is láttak még mito blokkot de ők jobban tudják!
kösz misoc
én is így tudtam
Alap hülyeség h rotax blokk mert made in italy van mindenhol rajta és egyáltalán minek ment volna a cagiva a sógorokhoz rotax blokkért mikor ők is tudtak blokkot gyártani, elvégre nem kis cég!
Aki nagy mito szakértő, mondja már meg nekem hogy a mito-ban milyen blokk van, mármint hogy cagiva által fejlesztett és olaszban gyártott vagy esetleg más.
Azért kérdezek ilyet mert van 2-3 haverom aki szentül ragaszkodik ahhoz hogy a mitok ban ROTAX blokk van!
A válaszokat előre is köszi!
Én BD karbival és 110-es főfúvókával használom, megy rendesen. Ha lesz egy kis zseton akkor veszek pár fúvókát, kipróbálom 130-148 közöttiekkel is, ha 150eset teszek bele, akkor sokat kap, csak 7ig pörög ki :)
Nem egyforma fúvókát raktak a gyárban sem a Mitokba.Attol függ hogy a karbid PHBH28 RD vagy ND vagy BD.A főfúvóka méretén kivűl még 1000féle állítási lehetőség van.pl: súber tű mérete ebböl is van vagy 30 féle.Annal a poziciója,Kehelycső mérete ebböl szintén sokféle létezik.Power jetes a karbi vagy nem.Tehát abbol hogy másnak 148 as főfúvóka van a gépébe és te is teszel bele egyet nem biztos hogy jó lesz...
Sziasztok!
Eladó sorba került a mitom :( szép hangal, nem csörög, nem zörög. Apróbb esztétikai hiba megtalálható rajta de nem vészes. 50-es papírokkal használtam. Ezen a linken tudjátok megnézni: http://kepesmotor.hu/cagiva-sp... Akit érdekel az a következő telefonszámon tud elérni: 06/30-687-565-7
Rengeteg olyan hirdetés van, amikben csak 1-2 szavas tőmondatban felsorolják az extrákat, képet fel sem töltenek, vagy jobb esetben 1-2 homályos képet közzétesznek... Rosszabb esetben még tele van helyesírási hibákkal is... Ilyen hirdetésre még a telefonpénzt is sajnálom... Aki arra nem veszi a fáradságot, hogy egy tisztességes leírást tegyen közzé, az sztem ne számítson sok vevőre. A pozitívumokat meg nyilván fel kell sorolni a hirdetésben
Magyarországi, szalonban vásárolt, 1. tulaj, friss műszaki, sérülésmentes, rendszeresen szervizelt, autóvásárlás miatt eladó. Full Power verzió (teljesen nyitott, semmi fojtás!), ARROW sport kipufogórendszer, sok extra (egyedi rendszámtartó, tankpad, stb.) gyönyörű állapotban, gondos gazdától. Új Akkumulátor (Varta, garanciális) Michelin Pilot Power gumik, DID O- gyűrűs lánc, stb. Aszalós Ádám (motorversenyző-szerelő) állította be, érdemes megnézni- meghallgatni! Ajándékba adok motorolajat, láncspray-t, erre a motorra nem fogsz költeni, csak tankolni kell! A motorgenerál megtörtént 12.000km-nél (az előírások szerint). Végsebessége: 165 km/h.
Az ár FIX! Csere NEM érdekel!
Elérhetőség:
tyt001@freemail.hu
70/6199777
A cagivának van egy jobb, akkor mit szórakozna...
én is így tudtam
Alap hülyeség h rotax blokk mert made in italy van mindenhol rajta és egyáltalán minek ment volna a cagiva a sógorokhoz rotax blokkért mikor ők is tudtak blokkot gyártani, elvégre nem kis cég!
Azért kérdezek ilyet mert van 2-3 haverom aki szentül ragaszkodik ahhoz hogy a mitok ban ROTAX blokk van!
A válaszokat előre is köszi!
Eladó sorba került a mitom :( szép hangal, nem csörög, nem zörög. Apróbb esztétikai hiba megtalálható rajta de nem vészes. 50-es papírokkal használtam. Ezen a linken tudjátok megnézni: http://kepesmotor.hu/cagiva-sp... Akit érdekel az a következő telefonszámon tud elérni: 06/30-687-565-7