Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így néz ki a motor. Külföldi papírjai megvannak. 310 ért hirdetik. Vannak rajta hibák, meg a lánc is cserés nemsoká, nameg 2 új gumi is kinéz neki...
Pontosan, az utóbbi pár hétben néhány embernek nagyon megtáltosodott a gépe. Lehet a benzinkúton új matricákat osztanak
Azt te csak hiszed...Az az óra szerinti 180 a valóságban kb 160...De nem is magyarázkodok tovább mert felesleges egy héten legalább 2x előjöttök egy ilyen 180-190km/h-s végsebességgel
Sziasztok....Tavaszra lesz egy 38as DelOrto karbim meg egy nagyobb versenyeken hasznalt 2T Suzukirol leszedett kipufogom az 56os hengerhez, mar igy is veri a 180at, szerintetek akk mit fog csinalni?
cső: ha kell még arrowkomplet rendszer akkor van.
ár=50000ft
érd:ktmktm@freemail.hu
cagiva mito evo bontott alaktrészek eladok:
blokk nincs már meg, azon kivűl szinte minden van.
2005-ős moci.
hello. itt arrow ról kép, nagyon koszos bocsi , nem volt időm le takaritani, de tökéletes horpadás mentes leömlő -carbon dob is jó állapotu és mind 2 eredeti arrow.
Én külföldi papirosat nemigazán vennék, sok pénzedbe lesz a forgalomba helyezés
A motorhangja akkoris jó ha egy kicsit csörög, a mitok hangja kicsit csörgős úgy lapjáraton pörgetve
Biztos nagyon ért hozzá, ha azt írta 4 ütemű....
( ha csak elírta akkor bocccs)
köszi deh ez az enyémbe nem jó:)
Valaki tudna erre válaszolni? (rajtam kívül)
mito evo 2, '06os modell. Folytás eltávolítás után saját órája szerint 190et ment, 2 személlyel pedig 170 :)
NEM az én motorom, de ÉN mentem már vele ennyit! fura lenne ha óra szerint 160akat mennének :)
hello: ezen nincs sajna.
arrow komplet kipufogom van carbon végel 2005-ős mociról.
ár=50000ft
majd rakok fel képet
csá

Első féklámpa kapcsolód van? Mennyiért?
csáóóó.... a kipufogóó is megvan még ?
cagiva mito evo 2005-ős bontott alkatrészek eladok szinte minden van.
kép
Itt van kép is, a búra hibátlan, az egyik foncsor hibás egy kicsit alul. Ha kell e-mailbe küldhetek több képet. Üdv!
képet tudsz küldeni mert engem amugy a lámpa búra érdekelne
Mito 1-2be jó
heló ez evo 1-esé vagy evo 2-esé?
Eladó első lámpa, 3000Ft
Üdv mindenkinek. Rátaláltam egy 2004 es Mitora. A megszorult magyar papírosról már letettem. Igaz az 380 ért ad egy 3000km-es mitot, arrow kiput, meg magyar papíros, de kellene rá költenem egy keveset... Ez elvileg gyári fényezés, vagyis nekem nagyon annak tűnik, 22000km-t ír rá, olasz papírjai vannak. Gumik lassan cserések, dugót nem tudom hogy áll (gondolom az is). Telefonban érdeklődtem, kisebb hibák vannak rajta. Kértem 20db képet a motorról, majd hét közepén meglesznek. Motorhangot nem tudom, azt mondja az eladó, hogy nem csörög/zörög. Kérdés: Valaki próbálta már? Mit tud róla? Milyen pénz érdemes érte adni? (Kecskemét+Debrecen)*2=500km. Tehát biztosat akarok tudni.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/cagiva/cagiva_mito_evo_ii-38
94315
Ez az a sárkány. Minden jót!
Sziasztok nekem volna egy eladó forditott mito teló egy 20-asba befogóval mindennel. Üdv
nekem anno a motorom 23,6Le adott le 10689ford/min-nél és itt ment gyári átétellel és méretű gumival 149-et (gyári minden , nincs kacsacsőr) power-nél a rögzitő csavar kiesett a henger oldalából és az egész power mechanika forogt mozgot