Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyi volt a felújítás mindennel együtt?
sziasztok 28 as delorto mito evonak mekkora a gyári fuvókája mert nekem ami benne van kicsinek találom nagyon 110 es .. köszi előre is .
üdv felvettelek msn-re de még nem voltál fenn vagy én nem deha van időd töls már fel 1-2 képet ide és a többit megbeszéljük

Misoc tőled se bánnám ha tudnál küldeni egy 1-2 képet ide
Az ár egész reális 5000 gondolom akkor ebben postadíj is magában foglaltatna és tőled még anyit kérnék hogy tudnál e képet küldeni a arról a gázrészről közelit aminek hengeres alakja van (mellékesen supercity alkatrészek akadnak?)
nézd meg a fotógalériámba a képeket van 1 -2 vagy a Magyar001 nevű forumozó néven is találsz képeket..
Sziasztok kis gondom van nekem valaki tudna itt segiteni kellene nekem egy cagiva mito 125 ccm3 es blok-rol úgy 4 -5 fénykép szinte minden oldalról segitségeteket előre is köszönöm
msn:misoc160@freemail.hu
szeva
nekem van hengerfejem!
vegyél fel msn-re:sz.robcsi@hotmail.com
hallod add már meg az msn ed lécci .. ott eccerübb lenne minden
misoc olvastad amit írtam?
hello: nekem van ilyen hengerfejem=5e
csáó igen az eggyiket kicseréltük . Mert kivólt tőrve belőle 1 darab.. a többi jó álapotba vólt.. ezek többet bírnak mint 1 csapágy...
Ilyen hengerfejet keresek azt hiszem 200H?
De nem ütésnyomosat...Valakinek van jelezze!
Megkérdezhetem a felújításban benne voltak a hengergörgős csapágyak cserélye is?
Üdv mindenkinek!
Valakinek eladó hengerfeje esetleg akad konkrétan lépcsőzetes struktúrájú érdekelne nem ilyen "dombormű" égésterű!
És persze jó állapotban nem beverődött és nem menethibás...szóval javítani ne kelljen!

Előre is köszönöm akinek akad rak fel képet ide és mond rá egy árat postával!
misoc van 1 tökéletessen működő olajpumpád minél fiatalabb kéne ha van... és vmi jó árat rakj nekem :) köszi
sziasztok .. végre késsz a a blokk felújítás itvannak a képek :)
Üdv Srácok!
érdeklődésképp

Sérült 66650-es henger(kipufogó nyílás oldalon mély meghúzódás(javítható)+sérült hengerfejjel(Sp? apró beverődések) valakit érdekel olcsó áron?

Második pedig egy Gilardoni 2-es henger 66650E-s ép állapotban valakit érdekel jó pénzét,nagyon jó pénzért:)
Adódott a helyzet: lehetséges újranicasilozás (még ezt a sérültet is tudják rendbe hozni) de ebay-en most viszonylag olcsón kapni szetteket... és ha már lúd legyen kövér csak győzük kivárni még lessz rá pénz... szóval nem feltétlen eladó a jó hengerem... de ha érdekel valakit jelezze!
msn-en majd megbeszéljük vmeik nap, mert más is érdekelne..
hello. oké 8000ft 2db tükör
ktmktm@freemail.hu-ra küld el a posta cimet.
múltkor 10 volt még 8ért kell! :)
hello menyi lenne a mitos matrica a csikal meg a zászloval?
Helló!
Köszi szépen a választ.
szia tűgörgöt honnan és menyiért vettél? felsőröl lenne szó mert nekem már csak az hiányozna és ketyegne a gép igaz még van mire nézni