A tűgörgős csapágyakon kívül tudok adni a blokkhoz való csapágyakat (KOYO). 16380.-Ft 6db csapágy
Ha felújítás előtt állsz akkor itt találsz hozzá új alkatrészeket. http://robogotuning.hu/spl/341...
Ha érdekel írj e-mailt
aruhaz@robogotuning.hu
Nincs valakinek 1-es mitora való jobboldali kormánya? Csak a vascső, kapcsolók, kormányvég nélkül. Vagy egy jobb oldali taposó?
Esetleg nincs szüksége valakinek a baloldali lábtartóra?
Alapjáraton, néha nagyon picit pörgetve megvárod mig legalább a vizhőfok mutató megmozdul, ha ilyen időbe járatod lehet nem ártana kitakarni a hűtő felét legalább. Az első pár menet nagyon óvatosan, semmi hirtelen gáz. AZ első 100km-en egy pici olajat nyomhatsz plusszba a tankba is. Én fokozatosan járattam az enyém: 500km-ig 5000-es fordulat, 700-ig max 7e, 1000-ig max 9, és utána mehet. Én igy járattam be, és nem lett semmi baja :)
Ezért van az előitélet a cagiváról, mert mindenki otthon sufniba akarja megszerelni, 0 hozzáértéssel, google-t nem ismerve.
Persze nem akarok leoltani senkit, csak ez a véleményem
Helló mindenki :)
Dél óta én is vidám mito tulaj vagyok. Azonban nagyon sok munka és pénz kell még h motorozni is tudjak vele
Van aki generállal foglalkozik közületek?
Először kb 3-szor megmelegíted üzemi hőfokra a motorját, helyben, a gázt finoman húzogatva, max 5e fordulattal. Közben megvárod hogy visszahűljön szobahőmérsékletre. Aztán mész 100km-t óvatosan, változó fordulaton, nem egy gázon, 8-9e-ig forgatva a motort. Közben ránézel a gyertyára egyszer-kétszer. Azután ha minden OK, karburálás, gyertya, kupplung rendben, küldjed ami a csövön kifér.
Annyira jó, amikor oylan ember szedi szét iylen mechanikai szerlezetet akinek lövése sincs semmiről ami benne van...
Mikor itt a net, ée mindent meg lehet találni.
Ha felújítás előtt állsz akkor itt találsz hozzá új alkatrészeket.
http://robogotuning.hu/spl/341...
Ha érdekel írj e-mailt
aruhaz@robogotuning.hu
érd:ktmktm@freemail.hu
Nincs valakinek 1-es mitora való jobboldali kormánya? Csak a vascső, kapcsolók, kormányvég nélkül. Vagy egy jobb oldali taposó?
Esetleg nincs szüksége valakinek a baloldali lábtartóra?
Milyen árba lehet kapni Blokk Csapágyszettet 92-es Mitohoz?
Persze nem akarok leoltani senkit, csak ez a véleményem
Dél óta én is vidám mito tulaj vagyok. Azonban nagyon sok munka és pénz kell még h motorozni is tudjak vele
Van aki generállal foglalkozik közületek?
Katt
Mikor itt a net, ée mindent meg lehet találni.
az.