heló az én barátomnak is az Evo kettese hasonló problémákal küzködik (váltó) sőt még van h ha üresbe kiteszük beteszi magát csak ugy egyesbe.. Na és gondold el ezt mikor piros lámpánál el játszod...üresbe vagy turáztatod a gépet és ...hopp....egyes...nem részletezem.
Hellosztok!Van egy kérdésem és remélem válaszoltok ha válaszoltok köszi.:)Mi baj lehet a motorommal 140-nél nem akar többet menni, lehet azért mert egy Aprilia RS125 kipufogódobja van rajta talán az fojtja le? Ha teszek rá egy Arrow dobot akkor változhat?Meg még az a baj hogy járó motorral sem veszi be az üreset néha nem veszi a sebbeséget 1-től fölfelé.Mi lehet a gond még csak 2 hete van nálam a motor és már ezeket csinálja :S Válaszotok még egyszer előre is köszönöm!.:/
Nem találtam még, de ebben az évben szerintem hanyagolom. Ja bontásra gondoltam. Hát sok alkatrésze megegyezik a mitoéval. A váz 50 es és úgyis a méh telepre kerülne, vagy pályásnak.
én is most raktam az enyémre
ebben 220 as volt ha jól emlékszem
nem fogod meg bánni nekem nagyon jól megy mondjuk nekem van még rajta jolly is:D de meg fog lepni téged is szerintem
tegnap majdnem elhagytam haveromat
segítsetek!
a mitoval amikor megyek power fölött egyszer csak elkezd fulladni,de ha visszaengedem a gázt akk jár a motor,utána megint ráhuzom és fullad.
de megállok vele 10 percre utána működik és utána ugyan ez.?
Sehova Gyárilag is 15w50 es Agipot irnak.A 80w90 es sűrű lenne bele nem oldana rendesen a kuplung.Az egy dolog hogy kocsinak a váltójába ilyen kell de az sokkal nagyobb szerkezet itt ezekhez a kis csapágyakhoz meg tűgörgőkhöz kell eljutnia amire egy ilyen sűrű olaj nem lenne képes kellően.
90-94-ig jó, kétkörlámpás. Maga a búra sérülésmentes, de egyben eladó, szerintem igyis korrekt ár a 3500Ft :) Csak búrát nem fogsz kapni, mert mindenki egyben árulja, ugyanis akkkor a lámpa fele valószinű h rajta maradna a nyakán...
ha kell
ha csak léptető villa kell=4000ft
Még azt szeretném megkérdezni, hogy váltó alkatrészeket hol találok, honnan tudnék rendelni a w8-hoz?(fogaskerék, léptetővilla)
Keresek Cagiva W8 bontott tankot. Aki tud nekem segíteni, hogy hol nézzek körül, annak megköszönöm!
Üdv.
ebben 220 as volt ha jól emlékszem
nem fogod meg bánni nekem nagyon jól megy mondjuk nekem van még rajta jolly is:D de meg fog lepni téged is szerintem
tegnap majdnem elhagytam haveromat
a mitoval amikor megyek power fölött egyszer csak elkezd fulladni,de ha visszaengedem a gázt akk jár a motor,utána megint ráhuzom és fullad.
de megállok vele 10 percre utána működik és utána ugyan ez.?
A fene tudja A fő alkatrészek elmennek aztán a sok apró az csak áll. Nah és van ár mito?
Bánom is