Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok . Gondoltam megosztom veletek most lessz teljes generál . Mindent a robogotuning.hu ról rendeltem eddig korrekt kis oldalnak tünik. Rendes az eladó is . Csak ajánlani tudom. Szóval kap 1 wösner dugattyut 55.95 öst domborut, hajtókar szett : mazzucchelli. összes csapágyat kicserélem a blokba ami koyo lessz a fötengejnél is koyo c 3 as mert c 4 est nem tudtak adni remélem jólessz ez is erről mi a véleményetek.. akk tömittés szett komplett, szimering szett összes . és így lesssz kompletten 80 rugó..
Üdv skacok még mindig van egy teljesen Új mito power elektronikám eladó.nem bontott,,teljesen új.15000ft
705540998
gilera@vipmail.hu
Igen azzal van töltve Én találtam fel:D
Sziasztok! Nincs valamelyikőtöknek egy eladó 34-es szívócsonkja?
ide írj, ha van: r.peti@irj.hu

Köszi: Peti
misoct keresd ,neki van sztem
a pókálló folyadékos evo
Sziasztok
Nem tud valaki 6 küllős felnit?
Nekem 3 küllős van ha betudná valaki számolni annak örülnék
Teljes mértékben megegyezik a gyárival
Nekemis az van, tökéletes
sziasztok

Szükségem volna egy első féklámpa kapcsolóra evo-ra.
Volna esetleg valakinek elfekvőben?
sziasztok mi a véleményetek a mazzucchelli hajtókar felújító készletről mennyire megbizható ez a márka valaki esetleg használta már? köszi előre is
udv mindenkinek valaki tud adni egy linket v fel tudna tenni a mito telyes kabelezesi rajzat
Eladó!

cagiva 200ccm-es henger+hengerfej 15ezer ft

orozoli2002@yahoo.com

0630-435-1769
Helo
Valakinek van esetlig Mito 1-re való jobboldali kormánya? Minden nélkül, nem hajlott/törött. Esetleg csere egy baloldali lábtartó háromszögre?
sziasztok kéne nekem vmi olyan hogy gyárilag milyen csapágyak vannak a mitóba mert ugyan olyat szeretnék bele vagy aki tudja írja már le nekem...
Gyönyörű RENDSZÁMOS Cagiva Planet 125 ELADÓ (1997.12.)
11KW-os papírok! 265ezer forint az ára!
michelin pilot road uj első gumi eladó uj ára=35e
én most=12-be adom nincs benne 10km-sem.
érd:ktmktm@freemail.hu
teljesen új Kék plexi/ bolti ára 19től/ körlámpáshoz + h lengővilla eladó 11 & 5e ft.
Helló!
Plexi és első lámpa érdekelne, az utóbbiból csak hibátlan.
két féle dugóval szerelték, a sport az lapos tetejű a másik az domború, nézd meg , hogy neked melyik kell és bármelyik jó, szerintem az ár fog dönteni.
Csapágyak ha kellenek, kikeresem, milyenek vannak benne és tudok adni azt is.
két féle dugóval szerelték, a sport az lapos tetejű a másik az domború, nézd meg , hogy neked melyik kell és bármelyik jó, szerintem az ár fog dönteni.
Csapágyak ha kellenek, kikeresem, milyenek vannak benne és tudok adni azt is.
írja már le nekem vki hogyha ujjitani akarna vlki motort miből mit rakna bele persze nema legszarabb minőséget bocsia sok kérdésért de ez az első felújításomm...köszi előre is
köszönöm szépen .. és dugóból mejiket ajáljátok csak verrtex ből és 2 gyűrüs láttam itt eggyet 20000 ért ja meg csapágyakból is ... hogy ezt így egybe nem lehet megrendelni szettbe ?(az összes csapágyat ami a blokba van.
itt találsz hozzá sokmindent.
http://robogotuning.hu/spl/341...
sziaasztok kéne nekem 1 kis segítség .Mito felújítás elött álok .. komplett .. Igazából az kéne nekem hogy hól tudok bele cuccokat rendelni jó áron peersze nem szar minőséget.. kéne nekem dugó(vertex),csapágyak,szimeringek,tömités az összes ami kellhet .ja és a főtengejt is fellkell ujjicsam szóval ahoz is felujitó szett.. léccives segítsen nekem vki.. köszönöm
Heló mindenkinek, eladó vagy cserélném mitomat ,50esként használtam