Sziasztok . Gondoltam megosztom veletek most lessz teljes generál . Mindent a robogotuning.hu ról rendeltem eddig korrekt kis oldalnak tünik. Rendes az eladó is . Csak ajánlani tudom. Szóval kap 1 wösner dugattyut 55.95 öst domborut, hajtókar szett : mazzucchelli. összes csapágyat kicserélem a blokba ami koyo lessz a fötengejnél is koyo c 3 as mert c 4 est nem tudtak adni remélem jólessz ez is erről mi a véleményetek.. akk tömittés szett komplett, szimering szett összes . és így lesssz kompletten 80 rugó..
két féle dugóval szerelték, a sport az lapos tetejű a másik az domború, nézd meg , hogy neked melyik kell és bármelyik jó, szerintem az ár fog dönteni.
Csapágyak ha kellenek, kikeresem, milyenek vannak benne és tudok adni azt is.
két féle dugóval szerelték, a sport az lapos tetejű a másik az domború, nézd meg , hogy neked melyik kell és bármelyik jó, szerintem az ár fog dönteni.
írja már le nekem vki hogyha ujjitani akarna vlki motort miből mit rakna bele persze nema legszarabb minőséget bocsia sok kérdésért de ez az első felújításomm...köszi előre is
köszönöm szépen .. és dugóból mejiket ajáljátok csak verrtex ből és 2 gyűrüs láttam itt eggyet 20000 ért ja meg csapágyakból is ... hogy ezt így egybe nem lehet megrendelni szettbe ?(az összes csapágyat ami a blokba van.
sziaasztok kéne nekem 1 kis segítség .Mito felújítás elött álok .. komplett .. Igazából az kéne nekem hogy hól tudok bele cuccokat rendelni jó áron peersze nem szar minőséget.. kéne nekem dugó(vertex),csapágyak,szimeringek,tömités az összes ami kellhet .ja és a főtengejt is fellkell ujjicsam szóval ahoz is felujitó szett.. léccives segítsen nekem vki.. köszönöm
705540998
gilera@vipmail.hu
ide írj, ha van: r.peti@irj.hu
Köszi: Peti
Nem tud valaki 6 küllős felnit?
Nekem 3 küllős van ha betudná valaki számolni annak örülnék
Nekemis az van, tökéletes
Szükségem volna egy első féklámpa kapcsolóra evo-ra.
Volna esetleg valakinek elfekvőben?
cagiva 200ccm-es henger+hengerfej 15ezer ft
orozoli2002@yahoo.com
0630-435-1769
Valakinek van esetlig Mito 1-re való jobboldali kormánya? Minden nélkül, nem hajlott/törött. Esetleg csere egy baloldali lábtartó háromszögre?
11KW-os papírok! 265ezer forint az ára!
én most=12-be adom nincs benne 10km-sem.
érd:ktmktm@freemail.hu
Plexi és első lámpa érdekelne, az utóbbiból csak hibátlan.
http://robogotuning.hu/spl/341...