Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikori Évjáratról való? Nekem az égő tartó nem kell meg a kábelezés csak a dupla kerek burok a fekete kerettel, mert az enyém eltörött!sajnos
Nekem van komplett lámpám, az egyik foncsora alul kicsit fekete, de a világitást nem befolyásolja, mivel a park égő fele van. 3500Ft
Hát majd kiderül mi lessz:) Kíváncsi vagyok

Akinek van 4 dugatyús féknyerge + 320 as tárcsája az írjon
hello: 2007-es mito evo-ról komplet arrow rendszerem lesz 1-hét mulva, ár=50000ft
Jol le van téve az a kuplungkar...
Hali!az az én motorom:) rendbe van vele minden :) azért lett eladó mert kocsi lett helyette,és arra kell a pénz, annyi hiányossága van h elöl nincs rajt index,de amig nálam van nem is lesz mert undoritónak tartom:D szép állapotban van, szombathely külterületén meg lehet nézni! ja és adatlapomon van róla 1-2 kép még
Hali Mindenki! Kinek van Mitora eladó, vagy önindítóra cserébe egy első lámpabórája?
Üdv mindenkinek!Cagiva Mito Evo-ra szeretnék 160-as henger szettet dugóval mindennel együt amit hozzál kell, használtan is jó, meg Arrow vagy Jolly Moto kipufogó rendszert vásárolnék!Ha valakinek van akkor vegyen fel MSN-re íme az MSN-em: d3vi4nce@hotmail.com
nem tudom sajna, áttenni nem próbáltam.. most egyelőre könnyebb helyzetben vok, mert csak a blokkot kellett áttennem a donor EVO-ba..
1 vmire még figyelj..:
lehet,hogy a kormányod nem fog elférni az idomok miatt.. mivel uyge a freccia kormánycsutkái ki vannak emelve a felső villakifli síkjából..
ha ezt megoldod, egész ütős lesz ..
hello: mitoról van szoval tuti hogy jó.
itt van kép róla.
Gyári adat szerint 298-as ha jól emlékszem akkor 2,2 cm vel nagyobb.
Hát igen ott a csavar lyukain múlik minden. Remélem minden okés lessz
A csavarok távolságán múlik, de igy képek alapján lehetséges. Alapból hány cm-es van rajta?
Nem sűrűn járok, meg akkor is csak felnézek... nekem még az van, amibe számok is vannak, amazt nem használom.
Msn címed az változott vagy már nem jársz föl? Mert mostanában nem láttalak fent
A cagiva a legjobb szerintem
Szerettem volna, de tudod hogy megy ez; vagy motor vagy autó&motor. Nekem nem telik mindkettőre így próbálkozom csak az egyiket megvalósítani (legalább annyira mint a kutyák az árok szélén)...
Köszi, de mire forgalomba helyezem az is lesz 450 ezerbe, és Mitot keresek nem Rs-t. Jó volt az is, de én inkább ahelyett is Mitot akartam volna venni (anno). Köszi
Köszi szépen
Kompletten vaszem az első villát. Kiflikkel meg minden. Kerékcsapágy csere meg remélhetően elfér a munkahenger
Amúgy a tárcsa az passzol a felnihez mármint rábirom rakni a mito 320-asát a 16colos freccia felnire nem?
Hát hogy hogy oldom meg az még jó kérdés
Hát igen a cagivát ha valaki egyszer megszeretni nehezen szabadul tőle

Amúgy te nem autót akartál?
Csak ésszel a vásárlásnál
Értem, hát ha odakerülne a dolog, hogy elmegyek, akkor alaposan körbejárom, csak sajnos így üzemképtelenül hiába szép, ha nem tudom kipróbálni. Néztem olaszországi 2007-eseket 1500€ ért... Nem szeretnék lemondani a mitoról, de nagyon úgy néz ki hogy a legvége az lesz. Kecskeméten lakom... Mindegy majd lesz valami, de lehet hogy a mosatni felhozatalból nem foglalkozom egyikkel sem. :S Köszi
láttam Rs-ed volt. Milyért nem veszel egy újabb rs-t? mondjuk az enyémet. :) 2003 arrow RS 125
Esetleg azt valaki nemtudja hogy hátsó fék felújító szettet honnan lehet szerezni ?
Szia. Érdekel, tudnál képet küldeni róla, ílletve a karmantyú méreteit letudnád mérni tolómérővel ? Nemnagyon akarok megvenni egy olyat ami megint csak rövid ideig bírná.
"Vagy itt van még egy 2004 es 22 ezer km-rel: http://www.hasznaltauto.hu/motor/cagiva/cagiva_mito_evo_ii-3894315"
;

Ez motor itt van helyileg nálunk, haverom már próbálta, azt mondta nagyon egyben van, és nagyon jót megy.