Hali!az az én motorom:) rendbe van vele minden :) azért lett eladó mert kocsi lett helyette,és arra kell a pénz, annyi hiányossága van h elöl nincs rajt index,de amig nálam van nem is lesz mert undoritónak tartom:D szép állapotban van, szombathely külterületén meg lehet nézni! ja és adatlapomon van róla 1-2 kép még
Üdv mindenkinek!Cagiva Mito Evo-ra szeretnék 160-as henger szettet dugóval mindennel együt amit hozzál kell, használtan is jó, meg Arrow vagy Jolly Moto kipufogó rendszert vásárolnék!Ha valakinek van akkor vegyen fel MSN-re íme az MSN-em: d3vi4nce@hotmail.com
nem tudom sajna, áttenni nem próbáltam.. most egyelőre könnyebb helyzetben vok, mert csak a blokkot kellett áttennem a donor EVO-ba..
1 vmire még figyelj..:
lehet,hogy a kormányod nem fog elférni az idomok miatt.. mivel uyge a freccia kormánycsutkái ki vannak emelve a felső villakifli síkjából..
ha ezt megoldod, egész ütős lesz ..
Szerettem volna, de tudod hogy megy ez; vagy motor vagy autó&motor. Nekem nem telik mindkettőre így próbálkozom csak az egyiket megvalósítani (legalább annyira mint a kutyák az árok szélén)...
Köszi, de mire forgalomba helyezem az is lesz 450 ezerbe, és Mitot keresek nem Rs-t. Jó volt az is, de én inkább ahelyett is Mitot akartam volna venni (anno). Köszi
Köszi szépen
Kompletten vaszem az első villát. Kiflikkel meg minden. Kerékcsapágy csere meg remélhetően elfér a munkahenger
Amúgy a tárcsa az passzol a felnihez mármint rábirom rakni a mito 320-asát a 16colos freccia felnire nem?
Értem, hát ha odakerülne a dolog, hogy elmegyek, akkor alaposan körbejárom, csak sajnos így üzemképtelenül hiába szép, ha nem tudom kipróbálni. Néztem olaszországi 2007-eseket 1500€ ért... Nem szeretnék lemondani a mitoról, de nagyon úgy néz ki hogy a legvége az lesz. Kecskeméten lakom... Mindegy majd lesz valami, de lehet hogy a mosatni felhozatalból nem foglalkozom egyikkel sem. :S Köszi
Szia. Érdekel, tudnál képet küldeni róla, ílletve a karmantyú méreteit letudnád mérni tolómérővel ? Nemnagyon akarok megvenni egy olyat ami megint csak rövid ideig bírná.
Akinek van 4 dugatyús féknyerge + 320 as tárcsája az írjon
1 vmire még figyelj..:
lehet,hogy a kormányod nem fog elférni az idomok miatt.. mivel uyge a freccia kormánycsutkái ki vannak emelve a felső villakifli síkjából..
ha ezt megoldod, egész ütős lesz ..
itt van kép róla.
Hát igen ott a csavar lyukain múlik minden. Remélem minden okés lessz
A cagiva a legjobb szerintem
Kompletten vaszem az első villát. Kiflikkel meg minden. Kerékcsapágy csere meg remélhetően elfér a munkahenger
Amúgy a tárcsa az passzol a felnihez mármint rábirom rakni a mito 320-asát a 16colos freccia felnire nem?
Amúgy te nem autót akartál?
Csak ésszel a vásárlásnál
Köszi!
;
Ez motor itt van helyileg nálunk, haverom már próbálta, azt mondta nagyon egyben van, és nagyon jót megy.