Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt jól leirtad. x)
Nem K&N szűrőm van, de elég méretes darab. Kipróbálásra teszem amúgyis fel, a fenének hiányzik 500-1000 km-enként tisztogatni. Egy egyszerű kérdés volt, nemtudom miért szükséges rögtön nyomatni az oltós szöveget.
Lehet, hogy valakinél ez azt jelenti, de az én szótáramba a frissen felújitott legyen egyenlő legalább dugó, főtengelycsapágy, hajtókar, esetleg még kuplung lamellák cseréjével. És mindez percizen végrehajtva, nem házi kókány módon, hozzáértés nélkül 14 évesen.
Szia!
Köszi a gyors választ, de 350-nél semmiképp sem adnék többet egy Mito-ér. Számomra ez a legfelső "lélektani határ".
Sőtt szívemszerint inkább kevesebbér venném
Köszi mégegyszer!
Gagyisportlégszűrő az nem szűr, azzal lehet igazán keveset futott sérülésmentes, nem dohányzó, orvos hölgytulajdonostól hétvégéi használatban volt motort csinálni igazán.
Persze ha erre a gagyi párezerforintos szarra gondolsz. Rendes szivacsos szűrők elég drágák, mito méretre akár 10k is van és elég gyakran kell tisztítani mosni, de persze te tudod. Én nem tenném fel.
45 lovas miton a mito tulajok ne sértődjenek be. De hisz ti is tudjátok, ami ma magyarországon 125-ös és kétütemű az eladáskor legalább 35, de inkább 40Le feletti, még akkor is ha százat is alig megy :)
Kicsit rizsázok.
Haveromnak van egy frissen generálos DT-je. 190km után elmentünk kicsit sarazni, hazafele már iszonyatosan csörgött. Ráadásul csak lassan tudtunk menni, mert nekem esés következtében szétszakadt a váltó rudazatom vagy fordítva, váltórudazat miatt estem, láncvezető görgő kicsit kikopott. Lényeg a lényeg, hogy ahol átszívott a dugón, ott a dugón kb mm-es mélységű váll keletkezett, illetve olyan szinten szarrá volt kopva a henger, hogy már fájdalmas, elefánt körme elakadt volna benne.
Mint kiderült visszaemlékezve a motor egy mélyebb részen (vízben) egy pillanatra megfulladt, de akkor nem tűnt gondnak. De bizony sarat szívott. Kartert, karbit is elnézve.
Végülis nem idevág teljesen, mert a mitoval nem szoktak sarazni.
De láttam már generál után pár km-es főtengelyes, főtengely csapágyas motort is, picit csörgött de használták. Meg is lett az eredménye, kopás is elképesztő volt. Meg hát mittomén józsika ha elviszi a helyi autószerelőhöz beállítani a karbit, akkor szerencsés esetben úszni fog a nyálban, rossz esetben meg szétragasztgatja az egészet, aztán az lesz a konklúzió, hogy a mito egy olasz fos, meg a wössnernél nagyobb szar nincsen, de béla milyen faszán beállította a 45 lovas mitot, mert ő már pár scaniát megcsinált :)
A frissen felújított kb. ennyit jelent.
Hello!
Ha "350 körül" szánsz rá, akkor szerintem meg tudnánk egyezni... (de egy picit azért még tegyél rá)
2db tükör=10e
Hali!
hát nekem van egy Mitom:) Eladó most!
Amugy én teleszkópot lett meg csinálva mer engedte az olajat!
Azt tudom hogy az előző tulaj az cserélt benn henger dugó + gyűrűk-et!
Nincs is vele semmi baj:)
tökéletesen működik rajt minden!
jóófajta full szintetikus olaj és akkor nem megy szét!
Sportlégszűrővel próbáltátok már a Mitot? Elég jó idő van most, lehet hogy kipróbálom vele :D
A kérdés az, hogy kell-e nagyobb főfúvóka bele?
125/50-es motort nem éri meg venni, egy jó állapotú mito 220.250 között van. Nagyon meg kell nézni, az eladók a 120.000Ft-os motorra is azt irják, hogy frissen felújitva...
És még annyit, hogy max 160-at szánnék rá, ennyiért lehet-e jó állapotút kapni, vagy egy Aprilia rs 50-nél nagyobb az esély, hogy találok?
Sziasztok. Mostanában akarok venni, mitot, a 94 környékit :) Használtan venném, és az lenne a kérdésem, hogy ezek mennyire megbízhatóak, valamint mire kell rákérdezni, dúgót hány KM után kell cserélni, mennyire lehet hozzá alkatrészt kapni...
Előre is köszi :)
mito power motor eladó 5000ft!
tükörnek a párját mennyiért tolod?
Figyeljetek!
Nekem az a véleményem hogy aki hozzá szólt ehhez az "élet-motor" témához mindenkinek igaza volt a maga nemében.
Ne veszekedjünk.
Mi motorosok vagyunk tartsunk össze.
Háj!Annyit még ráfüznék az előzö témáho--hogy általában /nem mindig de..!/aki gyerek korától mindent v sok mindent megkap kevésbé becsüli a motorját ,aho képest akinek minden csavarjáért meg kellett harcolni .Majd a késöbbiekben már lakás ,autó ugyanez a kategória .
Elmúlt éveimben van példa mindkét esetre az ismeretségemben.
Kinek mit dob a gép az életben / sajna a rosszabbik oldalra kerültem anno /
A nagy motor esetében van egy kiskapu, remélem még sokáig megadatik ha kivonatod télire akkor fél évre kell fizetni adót is és biztosítást is. Nem tudom egy mito mennyit eszik de ehhez mérten egy nagymotor fogyasztása sem sok, ha hozzá kell nyúlni lehet több pénzt emészt fel, de az a pénz később is amortizálódik le.
Ügyes vagy, okos vagy!
De ezzel befejeztem. Szőrszálhasogatásra meg nem vagyok kíváncsi.
Minden jót!
Tudsz olvasni? Kibeszélt rólad? Általánosságban mondtam amit mondtam nyilván ha magadra ismertél az általánosságban akkor valami vaj van a füled mögött. A LE és a RÁ igekötő között meg fényévnyi különbség van. Senki önérzetébe nem másztam bele annyira tartom magam egyenesnek ha nem tetszik valami akkor a válasz erre gomb megnyomásával el is mondom. Egyébként a megnyilvánulásaidat értse mindenki ahogy akarja.
Nem tudom honnan veszed, hogy bárkitől is sajnálom a tulajdonát. Csupán egy kérdést tettem fel adam513-nak, amire korrekt módon válaszolt.
A gatyám pedig a te kedvedért sem fog lerohadni
nekem a biztosításom 6800 asszem a k&h nál mondjuk én 18 vagyok,
a net szerint ez a legolcsóbb, tavalyhoz képest nem változott 1 ft-ot sem.
Ha mellettem állva akkor köszönöm zotyavfr, kecsón tanulok és tavasszal lenézek majd mocival is szívesen megnézném egyszer a vasadat
ivadiam neked meg igazad van szarok a munkalehetőségek és tényleg nehéz előteremteni a pénzt, ez nem vitás.
Én úgy ahogy beleszoktam ennél a cégnél mert jó a társaság.
Ne adja fel senki.
Most én is nagyobbat szeretnék, de azt kell hogy mondjam azt már nem valószínű hogy kitudnám gazdálkodni, sok az adó drága a benzin, ha kell vmi alkatrész meg főleg.
Diákként biztos nem tudnék fenntartani egy 600 as sportot.
Mivel te tőled kérdezték miből van motorod, én melletted állva nyilvánítottam véleményt. ENNYI.
Nekem tavaly 9600 volt :D
Idén a legolcsóbbra váltottam, meg amúgyis mind olcsóbb lett :D