Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

főtengely nincs hozzá?
Helló!
Végül is nem válaszoltál ,lett valami a tuningból?/kipu+73as karbi /
nem rövid
vissza megy
síber visszamegy teljesen?Lehet rövid a bovden a 28-as után.
köszi a választ de sztm egyik se a külnolajozásnak a csöve meg gondolom az ami a szivattyútól jön ki egy kis vékony.
egyébként hol nyomja be az olajat neki ?
farcsot kap nezd meg h a szivocsonk zar-e rendesen v a henger es a szivocsonk kozott is szivhat farcsot v a kulonolajzas csovon is szivhat ha nincs feldugva ezek lehetnek szerintem ha mast nem csesztel el
Mítós társak!
Olyan problémám van hogy vettem egy mikuni tm 34 karbit felraktam és akár mit baszok neki ha beindul egyből felpörög 12 ezerig.
Már néztem mindent benne állítottam mindenhogy sehogy se akar jó lenni.
Mit basztam el szerintetek?
pedig löketnek is hosszabbnak kell lenni. 200 ccm ki se jön 50mm-es lökethosszal.Számold csak ki ha nem hiszed.
te tudod.
ez stimmel a blokkhoz az tuti, mivel az Elefant és a Mito blokkház főci ugyanaz tudomásom szerint.
hmm akkor nem jo mert a mitónak csak 50mm
nem besértődés.

egyébként mindent meglehet oldani.
hogy most milyen csövezéssel az egy dolog.
motorblokkra átalakítás nélkül felmegy.
csövezést meg az Elefántnál meg lehet oldani akkor itt is
átmérő 67mm vas perselyes henger
felömlő alsó része és a henger teteje 54mm
és lemérnéd a henger teteje és a felömlő alsó éle közti távolság?
mmekkora a henger átmérőlye?
Blokkra rámegy a henger az már mellékes hogy nem lesz járóképes mert a hűtést nem birod összehozni... Nem tudom miért kellett ezen besértődni hogy mondtam hogy ez nem Mitora való.
elnézést hogy beleszólok de 001- szaktársnak igaza van ,mivel folyamatosan keresnek mitó hengert ,és gondold el hogy valaki örömmel megveszi és a célegyenesben döbben rá hogy nem frankó.. .
És hát ez ugye mitó fórum kissé adja magát hogy a felkinált cumó is mitó ra való./van más cagiva fórum is/
Remélem nincs neheztelés .
Sok sikert az értékesitéshez!
nemtudom minek kell ez?
téged nem érdekel felfogtam.
blokkra rámegy a henger.
egyébként ki mondta hogy mito henger?
Evo-nál valaki "engedte" már beljebb az elejét? (kormánykifliket lejjebb csúsztatni)
van ennek értelme, vagy jó úgy, ahogy van?
Sziasztok!

Egy kis igényfelmérést tartanék. 2000res EVO-mról pár alkatrész pályára alakítás miatt eladó sorba került. Akinek mire szüksége van, árajánlatokat várnék rá! Biztos meg tudunk egyezni. Valamint alkatrészesekkel alkatrész csere is érdekel!

Ami eladó:

- Első tárcsa jó állapot 8e
- 4 sb index 8e (vagy 2500/db)
- index elektronika 2e
- első lámpa (cakk pakk) 12e
- kormány kapcsolók 6e (vagy 4e/db)
- műszerfal (cakk pakk) 12e
- első ülés 8e
- hátsó ülés 6e
- hátsó lámpa 4e
- két hátsó lábtartó 8e
- oldaltámasz 4e
- gázmarkolat +bovden 5e
- km és kuplung bovden 6e

Amire nekem szükségem lehet (csak hibátlan állapotu cuccok fúrt faragott kókány nem kell):
- első lábtartó konzolok
- tartó konzolok (fejidom, stb)
- fék, kuplung kar
- racing cuccok, teleszkóp, kipuff, stb...

mail adatlapon!

Köszi, üdv!
Ez a henger nem jó Mito-ra azért sem mert nem poweres meg teljesen már a vizköre.Hűtőcsövek nem ott vannak rajta ahol kell.Elephant ra jó ez csak...
eladó!
cagiva mito rezó 10péz
hangtompító 15péz
egybe 20

200as henger+fej 15péz
hello!
nekem van arrow dobom!
vegyél fel msn-re:sz.robcsi@hotmail.com
Valakinek van eladó Mito Evo II-re arrow rendszere vagy végdobja?A választ köszönöm!.:)
Kérhetek tőled egy szivességet?

Meg tudnád nekem számolni, hogy sebességenként külön a primer és a secunder tengelyen, fogaskerekenként hány fog van?
Mondjuk pl megnézed hogy az 1. sebesség fokozat primer tengelyen lévő fogaskerekén pl 10 fog van, secunderen meg pl 15.
Nem tudom, hogy ez érthető e így.
Mito91 írtam emailt. :)