Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem hinném hogy karbi volna..
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tehát a helyzet a következő: Cagiva w8 125ccm, 2000évjárat. Kapott új dugót, perselyt, hengerfej tömítést. Először szépen járt, szivatóval elindítottam, majd visszanyomtam a szivatót. Tökéletesen járt. Beraktam 1-be és lefulladt, beindítottam ismét beraktam 1-be, ismét lefulladt. Utána próbáltam beindítani nem sikerült, csak szivatóval, de akkor meg nagyon felpörgött(mintha nyélgázon lett volna) Azóta csak úgy tudom beindítani. Gondoltam a karburátor beállítására, de csak egy csavar van a karburátoron, ezért azt sem tudom, hogy hogyan kell beállítani. Szóval ez lenne a problémám. JA! Dellorto karbi! Remélem tud valaki ötletet! Várom a válaszokat! Előre is köszönöm!
Valaki mondja már meg végre hogy honnan tudnék szerezni egy rohadt helyzetjelző foglalatot?!?!?!
irtam mail-t az adatlapodon szereplőre :)
Srácok tud valaki abban segíteni, hogy a sima mito-ban lévő relé jó e evo-ba?
Előre is kösz a segítséget
na eszt nem tudom
Sziasztok volna egy kérdésem hogy szerintetek mennyire lehet jó a malossinak a 160-as hengere. Amin ugye power sincs és nem is lehet rá rakni gondolom. Mit tudhat ez a henger? Erősebb mint a gyári? Aki tud valami írni az szóljon hozzá! Fontos volna
Itt egy link is
Katt
Amennyiben jól tudom az a relé jó evo-ba is, igaz?
kipufogo kompleten elado 8000ft
kozilali@vipmail.hu +ba nem érdekelne 7 dl agip spid 2t olaj? 1 ezresért ?
Kipufogó végdobod megvan még? Ha igen milyen árban adnád?
Köszi
Most van 1000% első+hátsó lámpa.
mailba egyeztetünk ha kell..
csáó

Dobj egy mail címet és küldöm a címem.
100%-os első lámpád van most?
hello! méret:150/60 mélység:2mm ára:3000ft +posta
2 db ezres
idomszetből a gázkar felőli kisidom hiányzik 25000 ért tied első telokal együtt
Helló :index relé 2e ,idomok is vannak -fej 4e farok 3e ,első komplett teló 9e .Vagy mivel érdeklődtél a plexire is összevonhatjuk..
Hello!

A hátsógumi milyen paraméterekkel rendezik? Profilmélység? Méret? Ár?
Az első telókért és az idomszettért mit kérsz?
cső

Index relét mennyiért adod?
Használt Mito piacot elnézve az ilyen hengerekra hamarosan nagy szükség lesz (mivel a legtöbbet okmányok nélkül, illetve külföldi papírokkal hirdetik)... Én is gondolkodtam valami ilyesmiben Bár nekem még egyelőre nincs Mitom, DE LESZ, csak idő kérdése!
Helló. A vízpumpát hajtó műanyag fogaskereked van? Nagyon szükségem volna rá
mito alkatrészek elado kedvező áron!érd:kozilali@vipmail.hu