Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

misoc van evo ba helyzetjelző foglalatod?
elöre is kössz
Kipufogódob megvan még hozzá? Ha igen milyen árat gondoltál rá?
Köszi
plexi neked sincs?
Hát szerintem olyan nemnagyon találsz
udv mindenkinek egy MITORA FELRAKHATO HENGERT VENNEK az sem gond ha serult perselyezni kell csak szerepeljen rajta h 49 kobcenti itt elerheto vagyok msn: csong_lee@hotmail.com vegyel fel es megbeszeljuk
hello: farokidom=10e
oladalidomok=12e nem hibátlanok, kis javitás van rajtuk.
Hy -tükrök 4 /db-
az a piros faridom mennyibe kerül? Oldalidomok?
Cagiva mito1 mito2 mito evo alkatrészek eladok:
power,gyujtás,blok,váltó,kuplung,idomok,telok,tankok,fékek
,ülések,
kipufogó,bovdenek,kapcsolok,kormánygátló,müszerfal,tan
k alatti idom,
öninditó,lábtartó,.............stb
Ilyen egyszerűen lehetne bennünket motorosokat megnyugtatni... Sajnos csak egy álom, ahogy az oldal alján kiderül...
evohoz van plexid?:)
Tükör érdekelne még.
Eladó egy 28-as dellorto karburátor szivató résszel együtt. Akit érdekel vegyen fel msn-en
Sziasztok,
Tudom h ennek nem itt a helye de szeretném megtudakolni h valaki nem tud e egy 2007-es Suzuki GS500F-hez kuplungkart?!
SKF csapágyboltban lehet méter árura venni...vágsz egy akkora darabot.pillanatragasztóval pont karikára összeragasztod a végét,belerakod,maximum siloplaszt a hengerfej alá és tökéletes..a gyűrű így kijön fillérekre és kiválóan tömít...3-400ftból megvan...
kétségtelen,ez csak tipp volt ha nem akar 3000-etrá szánni...ez az olcsóbbik megoldása és jó,már teszteltem párszor,gond nem volt vele:D viszont ha egyszerűbbet akar italmondoba biztosan kap...
hello: nekem van leprobált power elektronikám=13000ft tudom postázni ha kell.
ha kell küldj email:ktmktm@freemail.hu-ra
De lehet rendes gumigyűrűt is kapni csak meg kell mondani a méretét(átmérő) és azt nem kell összetákolni...
SKF csapágyboltban lehet méter árura venni...vágsz egy akkora darabot.pillanatragasztóval pont karikára összeragasztod a végét,belerakod,maximum siloplaszt a hengerfej alá és tökéletes..a gyűrű így kijön fillérekre és kiválóan tömít...3-400ftból megvan...
Valakinek nincs véletlenül helyzetjelző égőnek a foglalata?
én a 40 est már nagyollom 125 öshöz kellene
40es dellorto van már csak az 15péz komplettan nagyon szép állapotú
powerelektronikája valakinek?
Attól függ
milyen állapotban van mennyibe kerül van e rajta szivató illetve csonk
Pinkmotorsnál tuti lehet rendelni vagy még én a robogotuning.hu aszthiszem! De épp találtam kepesmotoron is itt al ink. Katt
És olyan gumigyűrűt hogyan gyártsak le?