Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ro su -van dobom /kevlár 5e /rezó 4e ,evo rezonátor 5e !
Ha a piros mitó tudja a 41 lovat holnap fizetem!
Zotyavfr a sárga mitó oldala volt fújva ,farok -fejidom gyári.
Amúgy inkább a 2008ast venném/ha akarnék mitót /490 ba Azt irja a csocsi alkudni muszály!
csáó

Mennyit kérnél az első féktárcsáért?
Esetleg van index reléd?
azt a 41 lovat komolyan is gondolod?
ELadó a Mito Sürgősen!4

Mito Evo

Cagiva Mito Evo! A motor teljes felújitáson eset át. Mindent számlával és utánvételes levélle tudok igazolni! (felújitott főtengely, csapágyak, szimeringek, alsó felső csapszeg, Új felső tűgörgő, új dugattyú, vaspereselyes henger, Fúrva, hónolva, NGK B9EG, ami fel van sorolva, kicserélve mindenből a kicserélt alkatrészt vele adom. ) szinte új gumi hátul metzeler, elől dunlop, új akkumlátor(5hó garancia), új indexrelé, első 2 index, új váltolaj, csövek, gyújtókábel, gyertyapipa, köülönolajzás is be van kötve, Kizárólag csakis full szintetikus olajjal volt használva, kb 30-40km van a motorba. 35mm mikuni karburátor, Nyitott kipufogórendszer, 7 sebességes, 41LE! A motor továbbtanulás miatt eladó. Nincs kihasználva és ezért feleslegessé vált! kifogástalan fékek, futómű. A motor még bejáratós. Az ár MINIMÁLISAN alkuképes! A motor jelenelg 50 esként van használva. 125/50 A motornak minden külföldi papírja megvan a forgalombahelyezéshez! Áron alul sürgősen eladó!
misoc!
neked van mito kipufogód eladó dobbal?
üdv
Mocorgó
engem érdekelne az evoról az önindító relé ha megvan még
helo: gumik külön nem eladok.
Hello!
ha van vkinek eladó MITO 2-es gyári kipufogó dobbal az írjon már lécives.köszi.
Nekem a gyári csonkon van fent, az van megbővítve. A karbiból van szedve egy kicsi, meg a gumiból és így összement. Írj, ha érdekel.
Csak a képek aéapján kiderül, hogy semmi eleme nem gyári fényezésű, és nem is törekedtek tökéletesen a gyáriasságra.
STEWENRS50 hello a csonkot is adod hozzá?
csáó misoc . hallod a kék mitón a gumi nem eladó meg hogy milyen állapotu is milyen a márkája ahogy látom pirelli..
Igen, azzal szemeztem én is :D Sajna még gyűlnie kell a pénznek
Mitót keres valaki?
Haszn autón van 1- 2002 es sárga Rendszámos! 349éert,képek alapján jól fésült !
Nézzétek meg !
CSAÓ!
Igazándiból egyben szeretném eladni az uccsó kereket ,de 10e ért odaadnám róla a 2 gumit.Csak ugye a levétel is pénz.
Hátsó pirelli diablo nagyon patent áll az első dunlop vmi.
Hogyha esetleg érdekel mailban ,ha nem azt is megértem,.
Csaó.

Gumi garnitúrát mennyiért adsz? Ha használható és párban (első hátsó egyforma) van.
Nos miután beigértem jelezném ,aki nem hitte el de el lehet adni hengert 40ért..Jó új dugóval együtt.
eredetvizsgával együtt az átirás 30e Ft, a biztositás pedig nekem 9600 Ft/félév
Szia! Köszi az információt. Mindenképp rendszámosban gondolkozom, aminek rendezett papírjai vannak. Erről elég nehéz lenne elhinni hogy segédmotor.
"Tördeli a gyűrűket"...Na ezt is valami hihetetlen tehetséggel és tudással meg áldott szakértő mondhadta Ha karban tartod és rendes olajat adsz neki tökéletes gép.Autó pályán akkor mehetsz és szállithatsz utast ha rendszámos gépet veszel.Átírása már pontosan nem emléxem mennyi volt de nem egy nagy összeg...biztosítás sem
Köszönöm a gyors választ! Erősen gondolkodok egy Mito EVO-n. Vannak akik lebeszélnek róla mondván hogy 2ütemű és pörög mint az állat meg tördeli a gyűrűke, de szerintem robogó után kezdő motornak tökéletes lenne. Mellesleg a formája nagyon tetszik.
Akkor viszont feltennék még pár kérdést : Autópályán ezzel már lehet közlekedni hivatalosan? Utas szállítható vele? Mennyi rá a biztosítás? Vizsgáztatni mennyiér szokták kb? Átiratás mennyibe kerül?
Mennyire megbízható? Esetleges típushibák amikre vásárlásnál figyelni kell? Alkatrészellátása milyen?
Köszönöm előre is a válszokat, és a segítő szándékot!
Evo3 nincs Evo1 és 2 közt annyi h felni 1esen 3 küllős 2es en 6
Evo1 esek 7 gangosak 2esek 6osak.
Valaki el tudná mondani nekem hogy az EVO1 EVO2 és EVO3 között mik a különbségek? Köszönöm.
Eladó Dell 'orto 34 VHSB LD vagy cserélhető EVO I gyári karburátorra!