Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2000-es évjáratú Mitohoz service manualt keresek. Valaki tudna adni egy linket, hogy honnan tölthetném le? Párat letöltöttem, de azok a régihez valók.
helo kell nekem van 2db jó állapotu=8000ft
Műszerfalnál lévő takaróidom megvan még?
cagiva mito power szett eladó:
power elektronika=13000ft
powermotor=10000FT
mechanika=8000ft
Van egy pár dolgom Mito-hoz, a képen látható cuccok vannak, ha kell valami kérdezz. E-mail enduro6@citromail.hu
persze minden egyezik,én evo-ról vettem anno.
a postakölcséget nemtudom.vegyél fel msn-re:sz.robcsi@hotmail.com
Üdv!
Mennyiért lehet egy Mitohoz hengert és dugattyút venni? Használtan...
A két kereklámpáshoz.
cagiva mito evo alkatrészek:
nyitott kipufogó, idomok,lámpák,müszerfal, ülések,tank,telok,fékek, hütő,öninditó,
power, papirosváz,sárvédő,kapcsolok,kormánygátló, lábtartó konzol,
......stb
érd:ktmktm@freemail.hu
cagiva mito alkatrészek:
tömités szett=7eft
Koyo csapágyszett összes ami blokba létezik=10eft
szimering szett összes ami blokba van=5eft
mito evo Ferodo szinter fékbetét=4eft
evora teljessen megeggyezik minden ugye felfogatás ív stb... ? postán tudnánk rendezni ? mennyi lenne a posta díj kb? ha valaki küldött már kipufogót írja már meg .. kösz vagy te esetleg ha tudod
hello
én 35ezerért árulom,mert 50ért vettem.
de lehet tudok belőle engedni egy kicsit.
mennyit tudsz adni érte max?
csáó engem érdekelne a kipuff mi az ára ?
ment a mail.
zotyavfr@freemail.hu-ra írd már le az elképzelésedet az árra vontkozóan.
van itthon elfekvoben egy lamellaszettem, 2 fotengelycsapagy,egy lanckerek es egy kuplungtengely csapagy,gyariak,akinek kell,viheti fillerert
valami problema?
így van,lassan már 200E-t is sajnálnak egy jó mitoért,akkor egy frecciáért pláne nem adnának 230-at még ha az zsír állapotban van,csak ugye ha ezt megjegyzi az ember akkor jön a sértődés taknyos gyerek módjára...sajnos aki tényleg el akarja adni annak minimál árat kell kérni,akkor meg már jön az hogy lehet szar a gép azért olcsó:S ha meg drágán adja akkor meg az h mi ebbe ennyi:S szar a piac se jót,se rosszat nem lehet értékében eladni:S ez van!
"sanyeee SZAKTÁRS"...ez nagyon erős volt
vegyel fel msn-re csong_lee@hotmail.com
Hello!
Arrow rendszer eladó!
ha érdekell kérdezz bátran!
a piaci árakról és vételekről sztem annyit,hogy mindenki a jót,a szépet akarja megvenni jóáron,és inkább vár rá minthogy megvegye drágán a jót,vagy éppen olcsón a szart.
Sajnos sanyee szaktárs szavai igazak:20é mitóért senki nem ad 2-300e .Az hogy sokat áldoztál rá majdnem mindegy.
És 350ért rendszámos 7-8 éves evot adnak .
Ha vennék mitót 500 ér 1- 2 évest -adnak mint apránként egy 15 évesre költeni,.
Biztos van olyan köztünk aki a 1-200 e árra még évek alatt ráduplázott.
Én pedig az alap nélküli okoskodást nem szeretem, de nagyon..
egy olyan ember, aki nem ismer sem engem, sem a motorom, ne kezdjen a levegőbe beszélni róla butaságokat..!
nem tudom h mit akart kihozni ebből a beszólásból a kedves kolléga, de egy biztos: nagyon nehéz manapság vmit eladni..kezdetek kezdetén májusban 215ért hirdettem ,majd folyamatosan vittem lejebb az árat.., mivel a mitok ára is egyre szorítkozott lejjebb..ha pedig rajtam marad, hát rajtam marad, magamnak tettem rendbe, nem másnak... a további cinikus, negatív, a gépem állapotára irányuló belepofázást, pedig utalás szerűen is be lehet fejezni!
Akit érdekel, eljön, megnézi.. ennyi

am. ez motors fórum, nem unatkozó hülyegyerekek játszótere a szájboxra..
Én meg azt mondom minden annyit ér amennyit adnak érte. Régen is a jó motoroknak megvolt az áruk meg most is. Illetve szabad piac van, ha én 1,1M forintot szeretnék kapni a CBR900-asomért lehetséges, hogy a fél világ kinevetne, de lehetséges, hogy 1 ember meg azt mondaná, hogy tessék itt van, kegyetlen kisarkítottam a dolgot, de remélem átment az üzenet. Nem lehet azt mondani, hogy ez, vagy az a motor ennyit vagy annyit ér. A piaci árak irányadóak, de nem lehet csak arra alapozni.
"nyomott a piac,nem lehet eladni semmit" ebben az egyben osztom a véleményed,a többihez nem fűznék semmit sem!