cagiva mito alkatrészek:
tömités szett=7eft
Koyo csapágyszett összes ami blokba létezik=10eft
szimering szett összes ami blokba van=5eft
mito evo Ferodo szinter fékbetét=4eft
evora teljessen megeggyezik minden ugye felfogatás ív stb... ? postán tudnánk rendezni ? mennyi lenne a posta díj kb? ha valaki küldött már kipufogót írja már meg .. kösz vagy te esetleg ha tudod
így van,lassan már 200E-t is sajnálnak egy jó mitoért,akkor egy frecciáért pláne nem adnának 230-at még ha az zsír állapotban van,csak ugye ha ezt megjegyzi az ember akkor jön a sértődés taknyos gyerek módjára...sajnos aki tényleg el akarja adni annak minimál árat kell kérni,akkor meg már jön az hogy lehet szar a gép azért olcsó:S ha meg drágán adja akkor meg az h mi ebbe ennyi:S szar a piac se jót,se rosszat nem lehet értékében eladni:S ez van!
a piaci árakról és vételekről sztem annyit,hogy mindenki a jót,a szépet akarja megvenni jóáron,és inkább vár rá minthogy megvegye drágán a jót,vagy éppen olcsón a szart.
Sajnos sanyee szaktárs szavai igazak:20é mitóért senki nem ad 2-300e .Az hogy sokat áldoztál rá majdnem mindegy.
És 350ért rendszámos 7-8 éves evot adnak .
Ha vennék mitót 500 ér 1- 2 évest -adnak mint apránként egy 15 évesre költeni,.
Biztos van olyan köztünk aki a 1-200 e árra még évek alatt ráduplázott.
Én pedig az alap nélküli okoskodást nem szeretem, de nagyon..
egy olyan ember, aki nem ismer sem engem, sem a motorom, ne kezdjen a levegőbe beszélni róla butaságokat..!
nem tudom h mit akart kihozni ebből a beszólásból a kedves kolléga, de egy biztos: nagyon nehéz manapság vmit eladni..kezdetek kezdetén májusban 215ért hirdettem ,majd folyamatosan vittem lejebb az árat.., mivel a mitok ára is egyre szorítkozott lejjebb..ha pedig rajtam marad, hát rajtam marad, magamnak tettem rendbe, nem másnak... a további cinikus, negatív, a gépem állapotára irányuló belepofázást, pedig utalás szerűen is be lehet fejezni!
Akit érdekel, eljön, megnézi.. ennyi
am. ez motors fórum, nem unatkozó hülyegyerekek játszótere a szájboxra..
Én meg azt mondom minden annyit ér amennyit adnak érte. Régen is a jó motoroknak megvolt az áruk meg most is. Illetve szabad piac van, ha én 1,1M forintot szeretnék kapni a CBR900-asomért lehetséges, hogy a fél világ kinevetne, de lehetséges, hogy 1 ember meg azt mondaná, hogy tessék itt van, kegyetlen kisarkítottam a dolgot, de remélem átment az üzenet. Nem lehet azt mondani, hogy ez, vagy az a motor ennyit vagy annyit ér. A piaci árak irányadóak, de nem lehet csak arra alapozni.
power elektronika=13000ft
powermotor=10000FT
mechanika=8000ft
a postakölcséget nemtudom.vegyél fel msn-re:sz.robcsi@hotmail.com
Mennyiért lehet egy Mitohoz hengert és dugattyút venni? Használtan...
A két kereklámpáshoz.
nyitott kipufogó, idomok,lámpák,müszerfal, ülések,tank,telok,fékek, hütő,öninditó,
power, papirosváz,sárvédő,kapcsolok,kormánygátló, lábtartó konzol,
......stb
érd:ktmktm@freemail.hu
tömités szett=7eft
Koyo csapágyszett összes ami blokba létezik=10eft
szimering szett összes ami blokba van=5eft
mito evo Ferodo szinter fékbetét=4eft
én 35ezerért árulom,mert 50ért vettem.
de lehet tudok belőle engedni egy kicsit.
mennyit tudsz adni érte max?
Arrow rendszer eladó!
ha érdekell kérdezz bátran!
És 350ért rendszámos 7-8 éves evot adnak .
Ha vennék mitót 500 ér 1- 2 évest -adnak mint apránként egy 15 évesre költeni,.
Biztos van olyan köztünk aki a 1-200 e árra még évek alatt ráduplázott.
egy olyan ember, aki nem ismer sem engem, sem a motorom, ne kezdjen a levegőbe beszélni róla butaságokat..!
nem tudom h mit akart kihozni ebből a beszólásból a kedves kolléga, de egy biztos: nagyon nehéz manapság vmit eladni..kezdetek kezdetén májusban 215ért hirdettem ,majd folyamatosan vittem lejebb az árat.., mivel a mitok ára is egyre szorítkozott lejjebb..ha pedig rajtam marad, hát rajtam marad, magamnak tettem rendbe, nem másnak... a további cinikus, negatív, a gépem állapotára irányuló belepofázást, pedig utalás szerűen is be lehet fejezni!
Akit érdekel, eljön, megnézi.. ennyi
am. ez motors fórum, nem unatkozó hülyegyerekek játszótere a szájboxra..