Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok valakinek van esetleg a műszerfalnál az a 2 takaró müanyag elfekvőbe mert nekem hiányzik onnan valami oknál fogva : Ja meg 1 kérdés hogy érdemes sztetek sportlégszürőt mito evora rakni lök rajta vmit vagy érezhető ... ? köszi előre is
Csak tudod egyeseknek van annyi eszük hogy nézik hogy jelenleg hogy áll a piac henger ügyben.Fél éve pl volt eladó több henger is itt a fórumon azért voltak olcsók most pl eléggé hiány van belőle ilyenkor természetes hogy drágábban lehet adni őket...Nem logikus?
Eladó kihasználatlanság miatt.1-2 dolog kivételével szinte 2 db motorról van szó.cagiva mito 1991-es,2011 augusztus 12-ig van rajta műszaki vizsga.Ár:220 ezer
Cagiva MITO 2/ EVO első sárvédője kinek van eladó? Nem baj ha törött 5 darabból áll, csak ne hiányozzon belőle sok és nagyon olcsó legyen.
egy használt hengerért akkor is irreális hiába hibátlan....azt mivel bizonyítod hogy hány km van benne? LEHET H 1000 LEHET H 15000...(NEM ÉRCELŐDÖK,CSAK KÍVÁNCSISÁGBÓL)...ahoz képest h nemrég még 30-35ért nagyon faja kis hengereket lehetett kapni,ahoz képest ez elég magas árnak tűnik...
Attól is függ milyen olajjal...
Általában 1:30-1:40
azon a egy sör 2 whisky kólán spórolt a tag? hihetetlen..
Ja még annyi hogy 38500 már elvitte volna a Krakkai nevű forumozó,érdeklődj utánna.
Zolee! Ezt nem kéne!
Csak hogy tudd!Mitóhoz minden elkel de nem 1 hét alatt!
Te vegyél 1 dzsuva hengert 25 ért + új dugót stb.
Ez azért annyi mert hibátlan.
nem adok 2 hetet és akinek van esze ezt veszi,.
rögtön küldöm a mailt....
AZ A BAJOM VELE IGAZÁBÓL H ALIG VAN EREJE:s ÁLTALÁBAN 15-17 LE-SEK EZEK(RS-ek annyik) ha érdekelne is,akk is csak mélyen áron alul....
ez lenne az...
pfuu rossz kepet raktam fel
ki tudja megallapitani h ez mien cagiva volt es h hany kobcentis volt gyarilag ebbol
Szia. power nélküli henger nem érdekel?jo állapotu
csak nem kél el a csoda henger 40ezerért? ?ha hajlandó vagy korrekt,reális árat kérni érte,akkor én elviszem...
csináltam fasza rendszámtábla tartót melóba...unaloműzés :P ha kiváncsiak vagytok majd lövök pár képet
nekemis simán forog 13e föle. 28as karbival meg sp rendszerrel
sziasztok. valakit nem érdekel power nélküli henger jo állapotban?meg egy önindito meg egy gyujtás?
Amelyikotoknek nincs bekotve az olajpumpa, hany szazalekosra keveritek az olajat a benzinnel?
Mitóhoz minden bontott alkatrész eladó-
+4db új rs index.
hali..ha esetleg érdekel mito: gubazoltan15@hotmail.com (msn címem) vagy mitozozi@citromail.hu E-mail
Hello.
Most 1 Apriliam van és azt tervezem h ezután egy mito-t vennék (rendszámosat)!
Azt szeretném kérdezni hogy mennyire megbízható, meddig bírja, érdemes-e iet venni? csak mert kinézetre tetszik csak nemtudom h mennyire megbízható motor.
Köszi
Hát nekem gyárilag 12nél elfogyott és betorpant(meg amiket eddig probáltam azok is, vagy még eddig se.)... Tény leforgott 13ig is de nem ment... Pár apró módositással forogta le erőből azt a fordulatot, de 5ikbe is tudta ugyanazt...
zsoltrocky@freemail.hu vagy msn címem zsolt4593@hotmail.com
itt lehet zaklatni :) pont most hétvégén dobozoltam össze amim van tartalék meg rengeteg kis apróság szóval tudok teljesen kompletten jót küldeni ami biztosan sokáig jó is lessz mert elég új!
gyertya miatt régebben volt ilyen gondom, kiégettem utána jó volt de kapott egy másik gyertyát a biztonság kedvérét :)