Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézd meg enyémet:) Az is kiforogja magát könnyen 14 fölé is. 28-as karbival, gyári hengerrel meg kipufogoval.Egyedül rendes CDI kell ami normálisan szabályozza az előgyujást.
Megnézném azt a mitot ami gyárilag lazán kiforogja a 13at....
Amugy meg a levegőcsavart ugy 1.5fordulatra kell kicsavarni.
Daráskodni? azmitfed?
jah..csak oylat kéne szereznem, aminek elérhető a bekötési ábrája..
Nemtudom, hogy evo-nál, hogy van, meg mitonál se biztosra, de ha minden igaz akkor amelyik relé az öninditó és az index között van, csak a világitásért felelős. Szerintem esetleg kocsi öninditó relével próbálkozhatsz, annak birnia kellene.
Voltatok már úgy, hogy minden csati jó helyen volt ( elvileg) ..
de indítózáskor csak a " starting control box) zizegett, az önindító relé pedig nem kattant?..
akksim jó, relé, box jó. .. szívátültetés előtt minden működött a frecciában még.... max vmi a mito kábelkötegével van:S

esetleg vmelyikőtök kötött már be külön vmi más féle önindító relét?
tipp?..lehet 1x-űbb lenne,mint ezt a kókány kábelkorbácsot bogozni
szeva irtam msn-en nem volt valasz talan letiltottal? erdekelne egy kis aprosag ha v vagy be tudsz szerezni
húú az jó lenne, mert az utánvéttel majdnem 2x ennyi lenne..
dobj egy e-mail címet..és ott megbeszéljük,
köszi!:)
cagiva mito evo bontott alkatrészek eladok:
blok-váltó-kuplung-telok-idomok-tank-felnik-fékek-lámpák-
lábtartó-kipufogó-müszerfal-fejidomtartó-kormánygátló-kapcsolok
........stb
Mikuni 35mm karbi=13000ft
mito evo 1 nyitott leömlő=13000ft
uj Koyo csapágy szett fötengely-váltó összes benne van=10000ft
szimering szett=5000ft
tömités szett=7000ft
Sziasztok Mito Evoknáll a levegő beálítás mennyire fontos .. mert végülis alapjáraton hangoltuk be .. hogy szépen járon és annyi amikór a legjobban felpörög . Ja meg sztetek az mitől lehet hogy 11 ezet után elkezd daráskodni a fordulat nem mintha azt felett mennék de hogy monta 1 mitós csávó hogy neki lazán kiforog 13 ig nem daraboskodik hogy ez mitől lehet ? várom a válaszotokat ..
2000Ft ért adok komplett kihajtást fordulatszámmérőt takarja a műanyag fogast a és a rézcsigás részt tömítéssel stb :)
levélpostán elküldöm :)
:)Az is igaz. szerintem minden kb 5 X le van írva ha vissza keresgélnének.
Pontosan Komolyra fordítva:Nem azt mondtam hogy Én Mito isten vagyok csak aki még most lát vagy másodjára ilyen motort ne kezdjen már oktatásba...
Te vagy a mitó isten?
még csütörtökön jelzek,oké? mert akkor derül ki,hogy az enyém rossz e, vagy javíthatatlan e...
bács kiskun megye kalocsa mellet ,de ha kell postán is tudom.
őő ..légyszi,..honnan vagy?
ha kell van öninditom=6000ft
leszedtük deklit, ahol van az a nagy fogaskerék, amit meghajt az elektromotor,...kézzel is simán áthajtod,..szerintem startoló motor probléma lesz,..vagy ilyesmi
Hali!
tud vki olyan kis műanyag fogaskereket, ami a ford.számmérő hajtását tekeri meg? occóóón
v esetleg jó állapotú evo ford.számmérőt?
annyi lehet még h a bendix része szorúl,vagy hasonló ami miatt nem tudja normálisan tekerni,viszont ha tekeri,csak nem indul,annak rengeteg oka lehet
beindul,ha betolom..simán elsőre
A mitom hüvelyezése az 25-30 között volt, és nem 5 perc munka alatt csinlták meg, a dugó szintén hasonló árba. Plusszba minden fel lett újitva, főtengely is, szóval ilyen olcsót nemis tettem volna bele, ha már meg van csinálva akkor legyen minőségi cuccból
A fő kérdés abból indult, hogy miért állt le a motor, ha jól emlékszem. Próbáld meg betolni, ott kiderülhet, hogy beindul-e.
akkor ezt adjátok össze: terhelés alatt nem megy,még akkor se ,ha egyenest kötöm rá az akkumulátort a starter motorra. Ha leveszem a starter motort és aksira kötöm akkor megy. Csütörtökön elviszik lemérni, hogy nem e zárlatos a tekercs benne...nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak...
Csaó.

Nem azt írtam, hogy nagyon jót kapsz hüvelyesbe 5000ftért, hanem, hogy olcsót a hüvelyesbe. ÉS az én véleményem, hogy egy 8-10ezerforintért meghüvelyezett hengerbe nem vennék Wössnert az biztos. Ha odáig fajulna a dolog, hogy egy igényesen hőkezelt és módosított acélhüvelyes hengerrem lenne (ami vetekedik egy nicasilos árával) akkor esetleg. Mert van hüvelyezés 8-10ezer forintért is illetve van 35ezerért is, nem azért mert az egyik pénzéhes a másik meg kevésbé (anyagminőség a kulcsszó).