beszarás h az ember fejét leveszik,amiért megkérdőjelez valamit.. ...nem ércelődtem ezt le is írtam már....ha annyi akkor annyi én elhiszem h tökéletes,csak arra voltam kíváncsi,miért is ugrott ekkorát az alkatrészek ára majd a duplájára...ha bármi is sértőnek tűnt,vagy olyat mondtam akkor tényleg bocs,a kibiceket meg leszarom,nem szeretem ha beleszövegelnek más dolgába...na csak ennyit akartam...KELLJEN EL TÉNYLEG AZT KÍVÁNOM
Sziasztok!A Mitó henger ilyen drága dugó nélkül 40körül?A haver is keresgél,de el van tévedve azt hitte 20ért kap.Haveromnak hiába mondtam 30e henger,de látom már több.Ott tartunk aki szétbontja gépét többet kap,mit egyben,ha türhetö áron árul.Ha pl szétbontanám enyémet.A vázat érvényes vizsgával kb 40nért menne,két felni jó gumi 50e,henger 25ezer a többit már bagoért is menne kb 160jönne össze
A motort nem bontom, csak elgondolkoztató.
Troják anno 44e ért adta dugó nélkül-
És evo hengert árult nem a gillardoni 2 est ami erősebb .
Akkor aki olyat vett + 20 ért dugót jó üzletet csinált.
Biztos h. nem pár ezer km-er alatt nem fog tolyásra kopni.Nem az a lényeg hanem h. jó legyen. Szerintem alaposan megnézed látni a különbséget egy jó és egy rossz nikaszilos henger között.
Köszi aki mellettem irt.
Amúgy neked nem eladó zolee 100e ért sem ne is irkálj több mailt.
Csak hogy fényt gyújtsak:membránt, tiszta új dugót adok mellé és heng fejet is.Igy már nem annyira irreális.14400km van a motorban.
Nem sürgös eladni ráér tavaszig is nekem ,/vagy veszek egy henger hibást a télen./
Ezen a dolgon ne akadjunk fel ,én senkit se keresgetek hogy vedd meg .
mit erölködtök :) Te is csinálsz matricát nem olcsón, pénzt előre kell küldeni, heteket kell várni és nagy szar amit csinálsz annyira h. fel se raktam a motorra inkább utánna jártam hogy hol csinálnak és megcsináltattam rendesen normális anyagbol negyed árért. Nehogymá ő legyen a fasz mer nem ad olcson hengert neked. Egy henger annyit ér amennyiért megveszik.Ő dolga ha akarja adja 90ezerér is Nem tetszik neked keress mást.
most megint azt hiszed h Qrva okos voltál....ki ne gondolná h hiány van és azért kérnek ilyen irreálisan magas árat....a lamborgini sem azért drága mert olyan drága az előállítása....okos voltál...
lendkerék=10eft
egyben 2-tő 20eft