Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát igen .. :D pármatrica 10-20LE dob rajta!:D
az biztos..:D nekem is a 2 redbull-os dob vagy 15-öt:D
Hogyne hát volt már itt hirdetve 60 lovas Evo is...
vagy 200Le
hagyjuk inkább
Csak 41LE? A leírottak alapján szerintem 50 LE simán megvan!
Egy olyan szintű módositott henger ami tudja a 41 lovat legalább 60ezerbe kerül=40 a henger+20 a reszelés.Bele egy rendes 1 gyűrűs sport dugó=25ezer.De ehhez még nem elég egy gyári nyitott kipuff és egy 35 ös karbi...Legalább egy jolly sp ami megint 70ezer,Módositott hengerfej,Polini vagy Vforce membrán,415 ös lánc hozzá vékony lánckerékkel....kb ez kell a 41lóerőhöz egy Mito-bol.Ezt bárki megmondja aki egy kicsit is ért hozzá...
Hello!
És ez így mennyit megy? (nem genyózásból, csak érdekelne, hogy mi a vége egy tuning Mitonak)
Miskolc mellett vagyok 70/2744085
és te most tudod hogy épp milyen henger van a motoron?
mind1 én nem bizonygatok senkinek se..
nyitott kipuffrendszer,módosított henger,35mikuni karbi............. nem kell elhinni nem kötelező!:)
Telefonszámot légyszives illetve, hogy helyileg merre vagy fellelhető.
ezek szerint egy Sp henger, gyújtás van rajta, legalább 34-es mikuni karbival és Sp kipuffal? Kétlem :D
Tárcsa 7000
Relé 3000
Nem baszogatés képp de 125 ösböl 41Le hez elég komoly tuningra van szükség...és nem perselyes hengerre ami pár napja már meg is akadozott
Hali. Nekem egy sárvédő felfogatás kéne ami körülfogja a villát. Ha megvan még mennyiért adnád?
nemigazán érdekel ki mit hisz! és ki mit feltételez!
szerintem viccből.
szerinted disznek van odaírva? vagy poénból?
hello: van nyitott evó kipufogó leömlöm=12000FT
Dehogy kapom a vizet fel csak én már észre vettem rajta ezt-azt. :)
Jah nekem is lényegtelen.
Oké telon mondta a srác nekem is ,azért ne kapd fel a vizet , lényegtelen kérdés mindkettönknek ..
az 1es és 2 es mitó rezó ugyan az ,az evó rezó felfelé ivel.
mailban légyszi tovább:corleonezoli@gmail.com
Olyan messze van az a gyáritól mint Makó Jeruzsálemtől. Gyárilag a mito felirat nyomtatott nem vágott és a fejidomon kintebb jön a fehér mint a lámpa vonala. De ne mond el senkinek.
de a sima rezó az mito 2-esé?
5+4 az 9e ft evo rezóval.,ha sima rezóval kéne 8 e cakumpakli!
és egészbe rezóval meg dobbal mennyi lenne?