Leginkább úgy azért felsorolnám itt mire lenne szükségem:
Blokkból: visszaváltó körömre vagyis én így hívom nem tudom mi a pontos neve majd küldök róla képet(azonos tengelyen van mint ami rámegy a váltóhengerre csak alulról fixál vagy mi ...)
Hátsó féknyeregre abból is a munkadugatyúkra de azt senki se hajnlandó eladni szóval csak nyerget tudok venni és hozzá főfékhgerre hátsó
fordulatszámmérő spirál
gázelosztó bowdenekkel és power tárcsára ami hengernél van körtárcsa
ilyen apróságokról lenne szó de sajnos a fék miatt mindig sokra jön ki
Biztos megtudnánk alkudni!Remélem esetleg még elektronikából 1-2 relére majd írok azért létszíves tudasd mid van ezekből és kb mire számítható az ára....tégy egy árajánlatot :D
Üdv Tewrminátor!
Adsz el szétbontva is kis alkatrészeket mert pl ha nincs szükségem egy pl 8000 ft -os alkatrészre csak egy db-jára de ellehet adni ha kiszeded belőle 6000-7000Ft ért is akkor ilyen is szóba jöhet?
Jelentkezek majd emailon leírom mire lenne szükségem!
köszöntem üdv
heló-heló! valakinek cagova mito evo I-es benzinszint jelzője? az ami a tartályba van belecsavarva? csak az a rész kellene... legjobb volna Komárom vagy max Győr környéke...
Bocs de én csak okoskodni tudok, soha az életben semmit nem tudtam még megcsinálni, értő olvasáskor meg hiányoztam a suliból. Én evvel be is fejezem a hozzászólásokat a topicban.
ebben telyesen igazat adok neked csak peldakepp mikor volt egy af-1-esem kozepen kettehasadt a plexi penzt nem akartam adni egy ujjra es levittem egy baratomhoz a muhelyebe ahol uvegszalbol halofulkeket szeltereloket gyartanak kamionokra jah es furdokadakat gyartanak meg amit lehet uvegszalbol es egy tizperces dolog volt az egesz amig megragasztotta a plexit- gyanta a plexire-a szovet megint gyanta megint szovet es megint gyanta szoval vagy 3-4 reteget tett az egesz plexi belselyere ja azt elfelejtettem mondani h durva csiszoloval atdorzsolte alaposan a plexit es aztan a gyanta es a tobbi vegul mikor megkotott az egesz volt mibol csiszolni a vegen telyesen sima lett aztan a masik oldalt a vagokorongot kicsit bele eresztettem a tores vonalan es ott uvegszalas gittel kigitteltem aztan becsiszoltam es festes aki megvette eszre sem vette h volt valamikor javitva
Nem hozzáértő kezekben, nem hozzá való anyaggal is gáz, ha a 3. gödörben esik szét. Én már mezei legolcsóbb poliészter gyantával is ragasztottam zsíros műanyagot, elötte megcsiszoltam, szövettel, mai napig használják, habár én is mondtam nem sokáig tart.
Bár szeritem egy forrasztópákával repedést össze lehet hegedálni, ha hőre lágyul.
Nem tudom milyen műanyagosokat ismersz, de nagyon negatívan állsz neki a témának.
Mitó 1 eshez sok alkatrész olcsón vihető !
Power el nincs amúgy minden futóművek idomokból több db.
A héten minden vihető!
corleonezoli@gmail.com
mailt !
srácok! keresek mito hátsó telón értelem szerűen csakis jót,(szivárgó,könnyedzőt nem kérek köszönöm) kinek lenne és milyen árban,postával együtt?előre is köszönöm!
Műanyag elég tág fogalom. Bár tény, hogy nem ragad össze az üvegszállal az idom, az a gyanta feladata, amiből megintcsak "elég" sok féle van.
Technológiailag minden bizonnyal tökéletesen ragasztható bármelyik mito idom, csak a megfelelő edző+gyanta kombinációt kell használni, a teherviselő szövet ettől tök független.
Pl ha az alvin-plastnak megírod, hogy milyen típusú műanyagból készült idomod van, minden bizonnyal tudnak hozzá megfelelő gyantát adni (az általad alkalmazni kívánt technológiához).
Gyakorlatilag ma már minden ragasztható, az egyik legjobb kötési típus. Pl aluminiumot is kiválóan lehet ragasztani, de k*rva kényes, már elnézést. Nem enged meg olyan hibát, mint pl egy csavarkötés, hogy 5Nm-el túlhúzod, mert az egy ragasztásnál már egyenlő a totális kudarccal.
Blokkból: visszaváltó körömre vagyis én így hívom nem tudom mi a pontos neve majd küldök róla képet(azonos tengelyen van mint ami rámegy a váltóhengerre csak alulról fixál vagy mi ...)
Hátsó féknyeregre abból is a munkadugatyúkra de azt senki se hajnlandó eladni szóval csak nyerget tudok venni és hozzá főfékhgerre hátsó
fordulatszámmérő spirál
gázelosztó bowdenekkel és power tárcsára ami hengernél van körtárcsa
ilyen apróságokról lenne szó de sajnos a fék miatt mindig sokra jön ki
Biztos megtudnánk alkudni!Remélem esetleg még elektronikából 1-2 relére majd írok azért létszíves tudasd mid van ezekből és kb mire számítható az ára....tégy egy árajánlatot :D