Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocs de szerintem is gáz más motorját ócsárólni ha valaki 500 ezerért akarja eladni akkór annyiért akarja másnak semmi beleszólása .. attól még hogy olcsó lehet jó is lehet rossz is ... de most már nincs ilyen a piacon hogy olcsóó.... szerintem mindenki tarcsa meg magának a saját véleményét ez itt 1 forum segitőkész rendes emberekkel nem irigyekkel és ócsárolókkal szerintem .. csak ennyit fűznék hozzá.
vesznek majd 200ezerért, és ráköltenek még 120-at, ahelyett, hogy egy jót vennének 280-ért :)
Az a baj, hogy a papir nélküli motorokat olcsón adják, mert sok belőlük olyan is, és ezután pedig egy 240-280 ezres rendszámos soknak tűnehet, pedig annyit ér. Pénz meg nincs :S
Állítsd le magad!
Úgy hiszem nem én kezdtem el más gépéről a levegőbe beszélni, úgyh. szállj kicsit magadba....
Nem véletlenül van 200 e alatt? nem hát.. mivel ez freccia ,nem mito(öregebb, nem olyan formás) és teljesen nyomott a piac, nem lehet eladni semmit sem..
mert az embereknek egyszerűen nincs pénzük egy 90-91 es mitora 280ezerért....kétségtelen h patent állapotban van,de nagyon ritka az olyan aki ilyen évjáratért ennyit adna(nekem tetszik,korrekt gép)...és sajnos vannak igen olcsók is...az emberek 150nél többet sajnálnak rá,viszont annyiért meg elvárnák h minden új legyen rajta:S abba nem gondol bele h egy jó simson is már 80ezer ft:S vagy egy szaros robogó 200-300ezer:S...arra van pénzük,csak nem érnek semmit éppen:S
nem szabadott volna ennyit rákölteni,és akkor jobban tudtál volna kiszállni belőle eladásnál. látom 91es évjárat,ez itt a mérvadó,és soknak találják az árát,ha ránézek és 91es és 280ezer. az egy embert se érdekel hogy te mennyit költöttél rá,és kinlódtál vele,sajnos. de ez csak egy jótanács volt,nevedd sértésnek
mitos multamról egy kép
Mi a toszért nem lehet eladni egy jó motort ? Még így erősen áron allul se ?ELADÓ MITO
ne játszd a fa***d nem vagyok vevő rá!
Ezt a motort már nézegettem tetszett is csak a mito jobb ugyhallottam ... de erősen filózom a freccian is
oks, köszi, még utánaolvasok majd
Ezt 2-3 mondatba nehezen tudom leírni szét offolni meg nem szeretném a topicot. Lényegében ez a sorrend de nem ilyen egyszerű.
Hátha megtudok vmi új információt az 5éve tulajdonomban lévő motorról
Milyen kőkemény okra gondolsz nagyokos?
nem véletlen olcsóbb..oka van annak kőkeményen
huh..köszi.. meg voltam akkor kicsit kavarodva, vmiért azt hittem, hogy a gélt formaleválasztáshoz is hazsnálják önmagában..
szóval akkor wax, gél, üvegszál lenne a frankó sorrend?
..én is kentem 1 pár evo oldalidomot magamnak, de ott az utómunkával többet szvítam, mivel gipsz+géztekerccsel vettem le a mintát, formaleválasztáshoz pedig fáradtolajjal kentem ki a formát..
Egészen nem tudom, hogy tisztában vagy-e a dolgokkal. Gélt azért használnak, hogy a felületi hibákat elfedje, wax-ot használok formaleválasztónak, a fehérséget szórógittnek köszönhetem, hogy lássam a hibákat (flekk=pici lyukak).
Sajnos az erősség jegyében sokat túllőttem a célon. Mocskos erős, de nehezebb is mint a gyári. Kb 5-6 soron van megkenve, focizhatnál vele de szerintem ha átmennél rajta motorral akkor sem lenne semmi baja. Elrontottam de ez van.
A Frecciámat is lesd meg megkapod occóóbban is mint 200 :D
A1el vezetheted, patika gép...

eladó C12R
vegyél fel msnre: gubazoltan15@hotmail.com olyan 5óra körül leszek fent..és beszélünk üdv!
Érdekelne a mito! csak max 200 e ft és 11kw kéne a forgalmiba mert A1 es jogosítváníom van...
frankó!:)
Mit használtál formaleválasztónak? Rendes gélt, ami ezt a fehér felületet adja?
hát koma,nem tudom milyen erős lett,de ha megfelelő akkor le a kalappal és IGAZAD IS VAN néha olyan árakat kérnek h az ember próbál inkább saját kezüleg orvosolni bizonyos dolgokat...grat érte nekem bejön!
Nem Q16, hanem Ø16 . És abból r8. Nem 0,8.
Úgy döntöttem megoldom magam az EVO mito sárvédő kérdést, van még benne flekk hiba de megoldom, és csináltam planet üléspúpot is. Szerintem jó lett.
Üdv az uraknak!
Legyen olyan kedves valaki hogy magyarázza el az R 10-es lekerekekítést hogyan kell elvégezni és a 5x45' fokos letörést hogyan kell megrajzolni itt sok a műszaki zseni én nem kételkedem senkiben de amit küldtem ábrát nembánám ha elmagyarázná valaki a kép 3D-ben értetendő de nekem elől nézetre lenne szükségem 2D-ben Méretarány 1:1 hez majd 1:2 höz kicsinyítve 3D ben még a kört is értem Q16 és így R az 0,8mm-er de honnét tudjam hova kéne megszerkeszteni...... csak saccolni tudok ez a sz@r rajz is egy saccos ábra tanár meg hétfőre kéri! :( segítsen valaki köszöntem!
ez nem a mito hibája :D