Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

misoc az én motoromat láttad élőbe? :O
Az okosak elfelejtették mondani, hogy a műanyag nem ragad össze az üvegszállal.

Nem jó amit küldtem sérült idomot? Annak nem volt meg az a sarka? Ha megvan tudok segíteni neked. Kecskemét szerintem leküzdhető távolság.
hát lehet...ezt a tulaj tudja mennyit szán rá én csak tippet adtam ha tud szerezni akkor azzal lehet pótolni,vannak elég olcsó és jó üveg szálak is..ez az ő döntése
fiúk valaki nem adná kölcsön a fejidomát mintának amíg kipótoltatom az enyémet nagyon nagy szükségem lenne rá! előre is köszi
írjatok!
Ne az üvegpaplanosból induljunk ki, hanem egy rendes üvegszövetből készített idomból.
Nem látom hátrányát, hogy miből rosszabb, mint egy gyári fröccsöntött idom.

Egyébként a könnyebb dolgot nem feltétlen osztom, ahhoz azért elég jól képzett szakember és minőségi anyagok kellenek, hogy pl egy gsxr fröccsöntött idomot súlyra hozzá mondjuk üvegszálból.
Én pl. 90 óta szerelek, de az a véleményem, hogy a gyári idom minőségét meg sem közelítik az üvegszálasok.
Könnyebb, olcsóbb... oszt annyi.
Az ú egy alkatrészkereskedő nyilván el akarja adni a gyári cuccot:)
Üvegszálas idomot olyan szempontból tényleg nincs értelme felrakni, hogy könnyebb nem lesz mint a gyári fröccsöntött. Hacsak nem vákuumozott.
nézd meg ocsi nevezetű Forumozó mitoját ö rá az élő példa uvegszálas idom az egész motorján,én láttam élőbe hát pályára megfelel de utcára tuti nem raknám fel. hasonlitsd össze egy gyárival.
Elhiszem neked meg én is tudom hogy vannak nagyon jó minőségű üvegszál-szénszálas-carbon idomok,de nem 200eft-os motora fognak ilyen minőségűt rakni mert azt ugy semm tudja meg fizetni az ember.
Szerintem félreértés van itt vagy még nem láttál normális üveg-kevlár-szén idomot. A kóláspalackból fröccsöntött idomok cipőjét sem vehetik fel egy normálisan elkészítettnek, főleg egy vákuumozottnak. Persze ez csak az én véleményem.
Mondjuk az is biztos, hogy szart is gyártanak rengeteget.
igen láttam méghozzá zzr kawasakin....ha olcsón meg tudja oldani simán le lehet kezelni és soha nem mondod meg h az nem gyári...max a súlyból...egyáltalán nem csúnya és legalább olyan erős!legalább! ha nem akar 7-8ért venni akk meg lehet csinálni...kocsikra lökhárítót és karroszéria elemeket is csiálnak!belefér sztem bőven
nem akarok bele szolni, de látál már üvegszálból készült idomot, gyári pröcsöntve van 2007-es mitora nem tennék én gányolt idomot.
Pálya motorra oké, de gyári mocira csunya.
Ro.s.u

a Dellorto 34 e skarbid meg van még mert érdekelne ha a 34 LD lenne

üdv.
válaszodat az lrd90kukacfreemailpont hu (LRD90 csak kis betűvel)
sziasztok! valaki meg tudná mondani h a mito blokkba a vízpumpa tengelyén van-e simering? esetleg tömszelence?valami,vagy csak bedugva a helyén és kész...valami csak zárja a vízet nem? esetleg aki tudja írja már le légyszi és a méretét is!Előre is nagyon köszi!
üvegszálból csináld meg:D esetleg valaki nem adná kölcsön az övét sablonnak addig?...(olcsóbb lennes sztem)és elég erős
hello: nagyon kicsi esély van rá hogy találsz ilyen fejidom darabot,
ha ha tudok valamit majd szolok.
igen de nekem is van egy fejidomom és csak egy kicsi hiányzik belőle azért nem fogok kiadni 20 ezret de ha netalántán tudsz akkor lécci szoljmár
hát figy ezt számok alapján 50esnek reggisztrálták, de egy 250 ETZ-t mindenki tudja hogy nem 50ccm vagy nem?
na mind1
összevissza side teló
fú, upsidedown telót tőled kérdeztem igaz? megpróbálok arra is választ kapni.
Ja, hát nem igazán fizetne rá unokatesóm. Hivatalból meg ez is csak annyira kismotor neki, mint az Mz. Ha meg már svindli, akkor meg mégiscsak az MZ. Asszem meggyőztem magam. :)
köszi, de szerintem nem egy árkategória
hello: már multkor is beszéltük hogy sajnos nem tudom adni fejidom darabot mert nincs sérült fejidomom.
hibátlan fejidomom van ha kell.
Szia csongleee, igen épp az előbb olvastam picit visszább a sztoridat. El is ment a kedvem tőle, mivel nekem is volt már "kalandom" a rendőrökkel Ha mákod van megúszod 1-2 év felfüggesztettel. Mi haverral vettünk 2 éve egy forgalomból kivont Trabit (haver nevére írtattuk az adásvételit), és hát hajtani akartuk hamár megvettük a gépezetet Volt neki elfekvőben két régi rendszámtáblája, amit még a bontóból szervált, azokat rátettük, hogy mégse rendszám nélkül furikázzunk. Persze naná h megállított a rendőr, gondolom gyanús volt neki egy szakadt Trabi. Kocsihoz nuku papír, ráadásul a hamis rendszám miatt okirathamisítás vádjával állították eló havert. Lényegében ő vitte el a balhét mivel az ő nevén volt a kocsi. Kezdésként a lejárt műszaki miatt 40-re megböntettek, azt közösen álltuk. Aztán izgultunk hogy az ügyészség mit mond az okirathamisításra. Közben csomószor behívtak(jó ok volt ellógni a sulit , én voltam a tanú Mindenféle papírokat alá kellett irogatnunk. Aztán 3-4 hónapos huzavona után haver kapott két év próbaidőt. Ami most fog majd lejárni neki. Végülis ez nem jár semmivel, erkölcsi bizonyítványba sem kerül bele, csak 2 évig nem lehetett semmi balhéja, mert akkor újból elővették volna ezt az ügyét is... Ha "mákod" van talán Te is megúszod ennyivel.
Ha mosolyognál egyet akkor itt a link
250-es műszakis ETZ-re nem barterolunk? :)