Nállam msn olyat csinált még ha nem akart beengedni hogy a gépben lévő digitális óra volt elálítva pl 2010.okt.11 helyett 2009.... és ezért hibát írt ki nem engedett belépni
De most akkor én vok a totál hülye amúgy kajak? vagy enyire nem értem?
Azt nekem is csinálja az msn. Sőt már 2-3 napja be sem tudok jelentkezni, Azt írja ki hogy nem jó a leszó. Azelött meg amit felvettem letilva lett egyöl.
Lecso felvettelek msn-re létszíves ha vagy gyere fel,nemtudom mi van az msn-emel de ha felveszek valakit egyből letiltva van szóval adatlapomon msn címem ha netalántán fenn lennél és ezért nem látnálak :( köszönöm előre is!
Multkor volt ilyen csináltam valami osztráknak az autóját már nem emlékszem h. mit csak h. kalapáccsal ütöttem az öreg meg fut oda h. nikt hámmer nikt hámmer speciál wercájg. Aztán elmentem egy nagyobb kalapácsér h. modta díze ist speciál vercájg. Lehet első féktárcsát szedtem le már nem tudom.
Hát sajna erre fele nem müködik :) Akármit mondot h. hány zázad meg ilyesmi úgy nézi meg h. beolajozza a dugattyút beteszi a hengerbe és ha szép lassan lecsuszik akkor jó :)) A szorosra kérem akkor lassan csuszik be ha lazára akkor meg gyorsabban :) Hiába mondom h. hány század. Szerencsére mitót még nem csinálta :))
Légyszives mondd már neki. Hogy ami mitoval megnyerted a bajnokságot az Ő álatla leírt kritériumoknak SZIGORÚAN megfelelően épült. Amúgy meg a hónoló kő ha kevesed súrólja a falat keveset szed le ha sokat akkkor sokat. Felétek nem úgy csinálják mint felénk? sokszor nyomnak bele kis ideig és ezek között mérik lyukmérővel, hogy mekkora. Gondolkozz már logikusan! EZREDmiliméter pontosság. Század? Felénk nem is ismerik.
A gépkönyv 0,04-et ír, nem véletlenül. 0,07 meg a határ. Hidd el tudják, mit írnak.
A 0,02 szoros lesz, de csináld meg, legalább okosodunk a dologból. Csak akkor ne mondd, hogy nem szóltunk.
Végre a szakszavak: zsugorkötés.
Az én planet-em azért van még marékba mert a zsugorkötést nem küldték el olaszországból, mert abbol is csak a gyári az igazi
Hónolónak meg nem tudod megmondani h. itt szegyél 1 századot ott meg ne szedj semmit.1 század az kurva kevés hogy így kiszedesd.Szerintem :)Én nem értek hozzá, csak csináltam egy idei bajnokságot megnyerő mitót.
én nem azt mondtam h. 0,15mm illesztés az jó.Kurva szar. csak éppen ez volt és jött a verseny. Muszály volt összerakni. Kompreszió mégis volt.Gyürü tömít nem a dugattyú. :))nézzél meg monjduk dzseszkit vagy valami verseny2 ütemü hajót.Ptt kurva nagy illeszéts van mert viízbül veszi ki a vizet a hütéshez és nem éppen üzem melegen jár.Wössneres dugattyú dobozon szerintem nem véletlenül van rajta h. 0,06mm-es illesztés kell. Lehet nem úgy tágul mint a gyári dugó.De nekem kurvára mindegy meg szerintem másnak is hogy mekkorára illeszted a motorod.Felőlem még zsugorkötéssel is összerakhatod. :)
Cső neked nincs polcon hajtókarod? Nem használt hanem mondjuk olyan ami leesett a polcról, vagy egyéb vágányról érkezett és ezért jóval olcsóbb mintha felcsörgetem a Pink-es hölgyeket.
most fenn vagyok
rég használtam remélem működik még rendesen
Az msn egy vírustenyészde...
De most akkor én vok a totál hülye amúgy kajak? vagy enyire nem értem?
Akár fél századot.
A 0,02 szoros lesz, de csináld meg, legalább okosodunk a dologból. Csak akkor ne mondd, hogy nem szóltunk.
Az én planet-em azért van még marékba mert a zsugorkötést nem küldték el olaszországból, mert abbol is csak a gyári az igazi
Ki mondott ilyet, és hol?