Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Corleonezoli@gmail.com 309840195 msn nincs!
engem feltétlen érdekelne....esetleg msnre feltudlak venni?mi a címed előre köszi
Eladó gilardoni 2es henger:
Új wertex dugóval amiről higitóval letöröltem a kormot annyira újszerű.
német motorról abszolút karcmentes henger ilyet nem árulnak bontóban.
A HENGER fejjel együtt az is jó nem látszik a gyűrű törések mint magyar motoron.
40e alku nélkül .
mito evo alkatrészek eladok:
power, mikuni 35karbi, bendix,öninditó,blok,
tömités szett,szimering szett, Koyo csapágy szett,
idomok,lámpák,telok,tankok,kormánygátlok,kapcsolok,
lábta
rtok.....stn
érd:ktmktm@freemail.hu
telo:06705377495
Sziasztok! Ma vígan motoroztam a Mito-mon, mikor egyszer csak lefulladt. Ki járt már így? Benzin, vagy gyújtószikra gond lehet? Már sötét volt, holnap fogjuk szerelni.
Sziasztok!..elkezdtem rendbe tenni az evo donoromat és felmerül pár kérdés az elektromos rendszerével kapcs.ban..

Előfordulhat,hogy az evoba már nem tettek külön behúzórelét, hanem csak önindítórelét?
Gumianya a hivatalos neve. ÉS nem egyszerű beszerezni, én anno a louisból vettem.
Ebben igazad van, hogy sokféle motor van piacon, de többnyire bontó szökevények is. A jó motornak mindíg is meg volt az ára és mindíg meg is lesz. Unokatesóm májusban keresett motort egy SRAD600-os volt a befutó kb 10 motor volt megnézve, amire megtalálták. Elhiheted nekem hogy nem egyszerű jó motort vásárolni. Tiszta szívemből sajnálom azokat akik úgy vásárolnak motort hogy a legeslegolcsóbb rebeg a szemük előtt, amikor a jelentéktelennek tűnő apró hibák tengeréből rákölti a vételár felét akkor jönnek a "...soha többé olasz..." kezdetű szállóigék körbecifrázva.
30ba viszem a hengert dugóval,gyűrűvel...törött blokk nem kell
A blokk:
Vegyétek meg a komplett blokkomat 45e be üzemképes erős volt,/hétfőn még szárnyalt/felfogatás sérült.
akár van mellé másik kartrer is,vagy heggesztés.
Ugyanitt minden ami Cagiva Mitó--tankok idomok mind piros -
csak gondolj bele...150ért miért ne lenne jó állapotú....tegyük fel h van neked egy patent,de tényleg szinte gyári állapotú 90-es mitod...szerinted adnak érte 3-400 ezret? hiába tökéletes állapotú..azért mert valaki árulja 150ért még lehet jó...biztos a drágábbak tudnak valamit(bár ki tudja:S) de nem biztos,lehet csak aki igazán el akarja adni az adja 150ért csak vigyék el..el kell már lassan fogadni h ezek öreg jószágok és nincs rá kereslet...hiába adom annyiért amennyit ér,nem fizetik ki:S...sajnos:S
hát picit drága am a 3000az tuti:S
de mi ennek a hivatalos neve?
Valahogy sejtettem gyakorlatilag kukából kilopott példányok?
Az öntvényhiba mit szokott takarni? Korrigálható?
Gondolom az új árától hasra esnél 3000ft/6db.
Egyébként 150ezerért nem tudom milyen jó állapotú mitot árulnak kazal számra. Attól, hogy valami gurul/jár üzemképes még nem feltétlen jó állapotú. Felénk 15körül megáll a hüvelyezés, de nem lassú folyamat, és hüvely és hüvely között különbség van. Ami igazán frankó az 30-35körül mozog. Hüvelyes hengerbe olcsó a dugó (5ezres) Ha tudomásul veszed, hogy 1 max 2 szezon után (használat függő) újra kell kezdened a hüvelyezést akkor jó az olcsó.
Egy ragadástol nem feltétlen megy tönkre rögtön a nikasil általába csak felkenődik rá a dugó...egy hónolás neki és kész
nem mindenkinek van,vagy akar rá 60ezreket szánni...nem mindegy h egy 160ezres mocira költesz 60+20-30ezret dugó gyűrűre vagy egy millás mocira...a hüvelyezés nem a legjobb nem azt mondjuk de árban még mindig korrektebb,nekem is az van és hál istennek baj nincs vele,de az igaz h nem 160nal kell vele menni állandóan..a nicasilos meg ha megragad(márpedig megfog egyszer)akkor egyből kuka mert miot kezdesz vele? a hüvelyest max fúrod túlméretel és patent...(bizonyára szerelő szemmel ez másként néz ki,de nem mindig az ész hanem leginkább a pénz a meghatározó)
Jó tudni.Kössz!
nagyon köszi!
Ne perselyeztessétek a hengert ha egy mód van rá.Sokkal jobb a bevonatos.Ez az "uj" henger pedig valóban uj de ezek ugy kerülnek az országba hogy olaszba a gyár kiselejtezi őket mert öntvényhibásak.Ezért ilyen olcsók
boccs rosszul írtam 18000 volt a henger hüvelyezés és a fórás
http://www.kepesmotor.hu/motor.... Nekem 18000 hüvelyezték és benne volt a dugó
meg vettem vertex dugót 22195-ért
Dede,azt akarok,csak a körnnéken(békésmegye) 25000ftért hüvelyeznek plusz még a dugó+gyűrű ami megint qrva sok....olyan érdekelne ahol olcsón hüvelyeznek,esetleg ne mtudnál ebben segíteni? nagyon hálás lennék
Hello emberek. Fel tudna valaki világosítani hogy mennyire kompatibilis a Freecia a Mito típussal? A henger sajnos tönkrement, helyette szeretnék újat de csak mito-félét találtam. Illetve a mito és a mito evo blokkja/hengere között mekkora külömbségek vannak?
"Új henger új dugóval 125ccm : 65.000,-Ft"
Ez azért érdekes, mert a gyári henger ára 1000 euro felett van. Dugattyú nélkül. Ez miért csak 65e?
Hát figyelj! Nekem ne mond hogy sok mert muszáj volt nekem is venni. Misoc is ennyiért árulja ha van neki. Nem gondolkoztál még hűvelyezésen?