az asso dugó használt,viszont jó állapotban,gyári A-s méretű,2gyűrűs domboru tetejű, postával 4500ft. nekem feleslegessé váltak a cuccok,szóval adom őket fillérekért. adj egy msn-t és megbeszéljük
Hello!
Hát az ára azért ennyi, mert ami le van írva, az nem kamu. Az ára tényleg horror, de alkudni lehetne belőle, de 300.000-rek ért nem fogom odaadni, akkor inkább felviszem a padlásra...
AZ lenne a nagy kérdésem hogy cserélt már valaki a műszerfalban világtást? ha igen milyen égő van benne és mennyi hogy kell szétszedni, mert kékre akarom kicserélni
Ha valaki segítene megköszönném
Előre is köszi
Én így emlékszem, de lehet már ez is utólagos megoldás volt, én gyárinak tekintettem és ezért cseréltem 2 db 6 mm-esre amikből lereszeltem fél-fél mm-t. Így adta ki a 11-et. De, ha gyárilag 1db 10-est ír, akkor az a jó megoldás.
Hátsó teló mostanában mennyibe kerül?
blok,váltó,kuplung,gyujtás,power,kipufogó,hütő,lábtarto
k,első üllés,
lámpák,telok,fékek,müszerfal,kapcsolok,sárvédő, tankok,idomok,
levegőszürő,..............stb
érd:06705377495
Az olajszint mérőmnél kiszakadtak a régi kábelek teljesen, mit lehet vele csinálni?, hogy lehetne bele új kábelt húzni?
Még mindig nincs senkinél elfekvőben egy km-óra spirál? Vagy esetleg ötlet ahol tudnak csinálni?
Nekem van 1 gillardoni 1es hengerem mitora, ha érdekel hívj bátran.
06 70 773 47 98
A képen látható állapotban. Ha valakit érdekel írjon.
Hát az ára azért ennyi, mert ami le van írva, az nem kamu. Az ára tényleg horror, de alkudni lehetne belőle, de 300.000-rek ért nem fogom odaadni, akkor inkább felviszem a padlásra...
Ha valaki segítene megköszönném
Előre is köszi
Csináltatott már valaki km óra spirált? Vagy van valakinek?
ÉS az első tengelyt hogy lehet kicsavarni, mert nekem nagyon be van állva..