Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helosztok mito lánckerekek eladok uj!
hátsó 43-as=5000ft
első 13-14-=2000ft 90% -ak.
ha kell postázni is tudom.

Aj ha jól átvágták . Én is most mitokat nézek azt szeretnék venni most van egy 1-es mito hétvégén megyek megnézni mit nézzek ár tajta? Amúgy mennyiért lehet belerakni egy fordfított telót?
Üdv
Keresek arrow rendszert jó állapotban reális áron, ha valaki tud akkor írjon!
Köszi!
Van féktárcsám 5 e ,mailt ha jó neked!
Hi!VAlkinek van mitoba elsö féktárcsája?Esetleg nyereggel?
Egy felujitott blokk volt benne annyira szedtem szét csak hogy a hengert lehúzam róla.Hajtókar elég jó fötengelycsapágyak is.Amugy a henger miatt nem indult.(Előző tulaj szerint elektromos hiba volt) meg akadt és be voltak szorulva a gyűrűk.A másik mitoba én azelött szerváltam egy kevesett futott full gyári bontatlan blokkot és az került bele.Am az ára 80k volt nem is engedett belőle de meg is értettem mikor irtuk az adásvételit mutatta az övét amin a vételár:260 ezer
Ezt az sms-es dolgot én próbáltam idáig működik. Üdv
Hát igen nem is tom miért nem hoztam el Már bánom de mind 1 am blokja az milyen volt? Mennyibe hoztad el?
Helló!
Van egy 2008-as mitoból hengerem dugóval, 2300km-t futott.
70/623-1473
Sziasztok nem ide való elnézést. de egy sziveséget kérnék hogy ezen a linken : http://www.mobiltelo.hu/29643 regisztráljatok naponta ingyen 5 sms.. egy próbát meg ér! elnézést mégegyszer
De igen Szurdokpüspökiböl hoztuk egy sufnibol mondjuk legalább tető alatt volt.Kipróbálni ugye esélytelen volt mert nem indult meg kb fél méter hó volt ugyh papirjait,alvázszám,motorszám meg néztem egyezik-e nincs-e átkókányolva vagy ilyesmi azt kész tettük a futóra.Végülis váz,futómű szerkezetileg tökéletes uj gumik voltak rajta meg ugy megvolt mindene.Ugyh megérte ennyiért mások egy papiros fővázat árulnak...
Én már rendeltem e bayrol
Fasza lett a gép a felújítás után Ezt nem a hegyekből vetted valahonnan Hatvan környékéről? Valami poton pénz volt nem? Én is iylen (vagy ezt néztem anno). De nagyon fasza lett.
Grat
Tettem fel galériát a 2es Mito felujitásárol nézzetek be
Valaki meg tudná mondani milyen fékbetéteket vegyek? Newfren vagy AP Racing? Előre is kössz!
Hali! Tudna-e valaki segiteni, hogy mi a gyári bekötése az inditorelének? (Esetleg fotoval!)
Dajdi 6e van blokk is kompletten ..Mailt légyszi ne ide ha kérhetném!
Megvan az új plexim Ha valakinek plexi kell akkor Ermaxot vegyen. Buborékos, van élvédője, van ugyanolyan pereme mint a gyárinak, és jó vastag az anyaga.
Sziasztok! Terminátor kilométerora meghajtás bovdennal menyi lenne?
misoc te ebben a komlet blokkban menyi erö van?Te ez a Mito Evo 1?Te gondolom ez 140km/h csak lépne na,és az ára?
mail-t légyszi ott egyeztetünk!
terminator - érdekelnének a hengereid - attól függ melyik hogy milyen állapotban van, de elsősorban a nicasil-es. És ha van még kuplung karod akkor az is érdekelne.
Amúgy itt nincs semmi tartóbak, van a hátsó felefogatás az egy tengely, meg a vázhoz van a fülre felfogatva 2helyen.
Kiegyenlitő tengelyt kell normálisan beállitani, és akkor megszünik a rezonancia.
Srácok ha valakinek volt már dolga ilyennel, az légyszives mondjon már róla véleményt.
Mitaka henger szett