Hello
Valakinek van tapasztalata ledes indexszel miton?, vettem hozzá ledes villogtató elektronikát, és csak akkor müködik ha kiveszem a visszajelző izzót, különben mind2 oldalon villogtat, akármerre is kapcsolom, a másik gondom vele h. 60/perc-nél kicsit lasabban villog...
Mi lehet a baj?
Akkor te vagy csukott szemmel jársz vagy nem tudom, de énis nagyon sokat mászkáltam pomázon mito-val láttam is mitot ott és nálunk is volt egy pár.. bár mostmár eléggé eltűntek! De te elvileg láttál is engem :D
ÉN Pomázi lakos vagyok /Szentendre mellett/autóval sokat megyek kb 30 km rendszeresen minden irányba ,egomot imádom Cagiva Mitót kb 2 éve nem láttam útón ..Ugyhogy erre mitó nincs az biztos ,.
Én is bünös vagyok mert a garázsba nézegetem .
egy olyan kérdésem lenne ,hogy 125ös motornak mennyire jó egy Cagiva Mito Sp525 125ccm ? Tényleg 39lóerő?:)
írjatok valamit róla.. Jobb mint egy Rs 125?
Esetleg egy jó sportkipufogó mennyibe kerülne rá?
kulungkar-2,500 postával-
Sajnos nem ugyanaz a két ülés keress a hirdetésekben olyan nincs hogy nincs.Közbe bevillant a megoldás:használtautón van 1 leszakadt elejü 08as mitó 300 ért azoknak volt 1 sárga is ,én ott próbálkoznék.
Nem
Kinek mi tetszik
50-100 ezer
Valakinek van tapasztalata ledes indexszel miton?, vettem hozzá ledes villogtató elektronikát, és csak akkor müködik ha kiveszem a visszajelző izzót, különben mind2 oldalon villogtat, akármerre is kapcsolom, a másik gondom vele h. 60/perc-nél kicsit lasabban villog...
Mi lehet a baj?
Én is bünös vagyok mert a garázsba nézegetem .
egy olyan kérdésem lenne ,hogy 125ös motornak mennyire jó egy Cagiva Mito Sp525 125ccm ? Tényleg 39lóerő?:)
írjatok valamit róla.. Jobb mint egy Rs 125?
Esetleg egy jó sportkipufogó mennyibe kerülne rá?
Előre is köszi.
Üdv. Misi
150/60 ZR 17 M/C Hátsó
gumiabroncsok érdekelnének Mito-ra.
Akinek van, az dobjon egy levelet!
Kuplunkar már nincs..rosszúl emlékeztem.
Sajnos nem ugyanaz a két ülés keress a hirdetésekben olyan nincs hogy nincs.Közbe bevillant a megoldás:használtautón van 1 leszakadt elejü 08as mitó 300 ért azoknak volt 1 sárga is ,én ott próbálkoznék.