Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát egy hiányos 34es van abban van úszó is 3pézre mondom
Ball felső oldalidom kell rá mer sztem nem lehet kijavítani . Am meg van rá minden a többi javítható .
pont a te mitodat néztem pontosan mi a baja az oldalának? meg az idomok megvannak?
Van hozzá hűtőm, nemkő?
Oco, nadon oco .)
Helló!
MItora. 28as azt hiszem de holnap megnézem. Komplett érdekelne de ha van küdön úszó akkor az is. köszi
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy Cagiva frecca C10-es motor mennyire hasonlít a mto blokjához? Abban más ugye hogy csak 6sebességes. De a mitokon is használt Gilardino henger van rajta. A főtengely is passzol bele elvileg nem? Hisz ha henger oylan akkor löket hossz is ugyan az. Valakinek mito kipufogó rendszere vagy csak végdobja van ? És mennyibe? Várom a váélaszokat üdv
Ez az új gépem. C10-es de a kaszni teljesen az mint a c12 még a felnik is az jah és sorszámozott limitált darab:)

pontosan milyen karbi kell?
komplett?
eladó 125ös elsőteló 6ezer ft
Eladó még a következő megmaradt alkatrészeim:
Kuplungtárcsa,különolajzás,blokkfelek ,blokkdekni, vigyétek olcsón!
Az ár kedvezményes az összes esetén,vagy egy új fékcsőért oda adom őket!(olajpumpa új!)
Sziasztok!

Örömmel értesítelek benneteket, hogy ma megnyitotta kapuit az I.F.S. azzal a céllal, hogy bemutassa az aprilia, valamint a Cagiva motorgyárak gyorsasági kismotorjait, név szerint az aprilia RS 50-et, valamint a Cagiva Prima 50, 75 és Mito 50-et. Ezenkívül lehetőséget biztosít a szervizeléssel kapcsolatos kérdéseink megoldására, továbbá szabad eszmecsere folytatására is.

Az oldal elérhetősége:

http://ifs.isgreat.org/index.h...

Ne felejtsetek el beregisztrálni a fórumba és aki az első hét alkalmával a legtöbb hozzászólást írja, ha kívánja, megkapja a fórum moderátori címét! Ez fórumonként 1-1 főt jelent (aprilia topic és cagiva topic).

Jó böngészést kívánok!

Üdvözlettel:
GHOSTBIKERBOY
az oldal szerkesztője!

UI.: Az oldalak tartalma bővülni fog.
Vkinek feleslegbe egy Mito evo 2 kuplung bovden ?
Helló fiúk!
Még mindíg nem tud senki karbit eladót? köszi
Lamella szett még mindig olcsón eladó!
oksa rendben
Köszi de akkor sajna nem jó mert nekem 55,97-nél szűkebb kell hogy lehessen honolni erre a méretre.
szia hát ha honoltatod nemtudod menyi megy rá mert a hengerem az 55.98 vagy 55.99 es
Szia 55,97-es
Neked elvileg Denimes van nem? Akkor megnézed és kiderül. (csak onnan amugy mert amit láttam denimet azon 125henger volt, illetve még senkinél nem láttam gyári cagiva hengert 160asként, ami nem perselyes volt...
szia nekem van egy hengerem csak egy helyen megvan huzva sztem honolni lehet mien méretü a dugod?
Csáó Lenne nekem 1 kis problémám Cseréltem olajat a mitomba. (Evo 2 es) És akár hogy állítom a kuplungot csúszik kicsit de csak power felett . castrol actevo 10w40 et raktam bele. (ha vki tud segítsen .)
nem vagyok benne annyira biztos hogy 125ccm mivel amit láttam edig denim-es mitot az mind 160ccm-is volt de hát biztosra nem tudhatom ha vmi eredeti infó esetleg lenne az sokat segítene.
Sziasztok Mitóhoz keresek hengert,ha honolni kell az sem gond csak a méret számit(van dugóm).Köszi
Akkor mi benne a különleges vagy eltérő?Egyedül a festésbe különbözik az 1es mitotol mert még a teló se forditott benne...?
300 akármennyi készült belőle, és 125ccm ez is.
üdv
a tankleszorító gumi érdekelne ha megvan
Péter