Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

küldtem egy mailt
jahm akk jó
Teljesítménynövelés szempontjából igen, csak a hátsó rögzítő fül lesz túl alacsonyan a lábtartóhoz képest.
sima mito rezó az jó az evoba is?
max ebay
Előző tulaj ügyes volt
De amúgy szép a motor.
B@sszus eddig nem is vettem észre.már igy vettem nem én csináltam rá.
SEGÍTSETEK!
MIto evo-ra (2001) hol tudok vforc3-as membránt és karbi szívócsonkot venni? sehol nem találok
a gyári 28-as dellorto van fent
Előre is kössz
Széles utat és olcsó benyát!
full perFOURmance?
ha esetleg érdekel vkit eladó a motorom (zxr 250):
http://kepesmotor.hu/kawasaki-...
Hello!
Eladó a Mitom:Mito
hát sajna nem. csalódtam a motorba, többet vártam.
akkor elsem hoztad gondolom
voltam. hát a motor kicsit érdekes volt. Beindította a srác, kmóra-fordulatszámmérő-üresjelző nem működött az hagyán. Alapjárat folyamatosan mászkált. Mondtuk jó akkor megyek vele 1 karikát hátha melegen jó lesz. Nemigen melegedett, gondolom temosztát nincs meg késöbb se lett jobb sajna a motor. ugyanúgy egyenletlen meg fel sem pörgött rendesen. Gondolom csak karburálási gondjai voltak, de amúgy az egész motortól többet vártam
Hello!
Valaki cseréltetett már polini hengerben hüvelyt? Az érdekelne hogy mennyibe kerül és hogy hol csinálnak ilyet! Előre köszönöm a válaszokat!
Sajna nem az enyém a kipuff. én is csak láttam. 30Euróért kelt el. Szép kis darab :(
Van 1 eladó komplett arrow rendszerem /rezó+dob /illetve minden 1es mitóhoz.
Valakinek van esetleg fényképe egy power mechanikárol belülről? Aza rész ahol a powermotor is van.
És aztmeg tudnátok mondani, hogy merre kell állítanom a karbiban a tűt, hogy kevesebb üzemanyagot kapjon?. köszi
Hali
Légyszíves adj nekem egy elérhetőséget, lehet nekem is kéne ilyen dob.
Sima Evo dob nagyon mutatós és nagyon jó hangja van Enyémen is ilyen van
Rendben. Kedden úgy is meg kell kicsit bütykölni. Akkor megnézem mi lehet a probléma. Köszi

Cagiva Mito kevlar dob

Vélemény? Megérné?
Valakinek esetleg egy kitűnő állapotú dainese ruha?
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Sziasztok szerintetek Magyarországon lehet e már új mito?
Kíváncsi lennék az árára
Lehet, hogy átengedi a hengerfej, vagy a vízpumpánál....(szerintem) ezeket nézd meg!
Nem műxik a hőfok mérőm. Megnéztem mennyi víz van benne, belenyúltam és azt vettem észre hogy olajos lett a kezem. Hogyan kerülhetett a vizes tartályba olaj?