Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Van egy 2008-as mitom bontásra.
Olasz papíros de a váz sérült,de az első futómű nem.
Kérésre küldök képet.
megnéztem nem tudom hogy ha 160db van belőle akkor ott vmi hibádzik mer nekem a 164. sorszámot viseli
Nem volt egy nagy munka Kerestem egy laposvasat, feldaraboltam, összeheggesztettem úgy,hogy a 2 tartófül merőleges a keresztben lévő lyukas elemhez. Aztán flexeltem bele lyukakat, hogy ne legyen annyira nehéz
helló igen meg van a biléta csak az a baj vele hogy nem rendszámos(meg jelenleg új gyújtásra vár) amúgy nagyon disznó
volt vele munkád rendesen :) A rendszámtábla tartód hogy csináltad ?

Ez naggyon brutális lett :D:D kurvajólnézki :D
hali
Na azt hiszem kész lett az én motorom is. MAjsnem másfél évet szenvettem vele, teljesen felijitva, vázcsere papirozás stb. Küldök egy prototiőus képet, majd csinálok gallériát is. Vélemény valakinek esetleg?
Ha Denim akkor egy bilétának kell lennie a kormányon, hogy hanyadik darab :)
Helló!
Valakinek nincs véletlenül eladó karbija? Ha lehet jó állapotú érdekelne. Köszi.
üdv!www.robogotuning.hu
Tűgörgő felső prox (felső tűgörgős kosár)
16x20x23-2.835Ft az oldalon...de nézz utánna jobban azért...
Hali ez a 160-as téma személy szerint engem mivel van 1 mitom ami denim replikás és az is 160-as vmi infó érdekesség?
Köszi szépen remélhetően minnél hamarabb én is mito tulaj leszek
sziasztok! valaki tudna nekem mito tügörgö méretet mondani ami a dugohoz kell?
valaki megtudná nekem mondani hogy mito evo-ba az első lámpának mien foglalata van? vagy hogy valaki rakott-e már bele xenont
Nekem a tankon is matrica volt lakkozva: a CAGIVA és a Lawson-os "karbon plakett" is.
A műanyag idomokon mind matrica a tankon pedig festék és még azon is egy lakk réteg
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy a cagiva a motorjain a felírásokat meg a más színű csíkokat matricázta gyárilag vagy festés? Mert pl a super citym-en minden matricázás de a miton nem tudom.... pl.: most engem a denim fényezése érdekelne hogy matrica v fényezés?
Mondjuk M.o.-n megcsinálni a matricázás olcsóbb volna nem?
Üdv

Én is valami olyasmit olvastam egy olasz oldalon hogy nagyobb hengerrel jöttek ki. Vagy valami ilyesmi
Gyárilag 160 asok és (ez nem biztos) 160 db is készült belölük.
Sziasztok. Olyan kérdéssel meg kíváncsisággal fordulok hozzátok hogy tudja e valaki hogy hány db cagiva mito denim limitált széria jött ki? És másabb valamivel ez a széria mert külsőleg csak a fényezés más. Ha valaki tud valami okosat hozzáfűzni az írjon!
Továbbra is eladó a mitóm hátha valaki vásárlás elött van! adatok a hirdetésembe /08 as 2120 km rendszám/
22e továbbiakban mailt!
de azért hangos nem? mert az enyém eléggé az és már minden kilett cserélve már csak az van hátra és nemtudjuk mi szol benne
valószínű hogy az, de ezt inkább hallani kellene
vidd el egy szakihoz az megmondja