Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen.10ezertől kezd el húzni, és egészen 12500ig pörög el.De az a furcsa h előtte a pirosba se forgott, és nemtudom h mi lett elállítódva.
Biztos 10ezer? Az enyém ott már nagyon a végéhez közeledik.
az jó, mert a kétablakos nem mito dugó
Tettem fel egy videót a Frecciámról várom a véleményeket...
jah.... az egyablakos dugo az 1 gyurus volt es azt valasztottam
udv mindenkinek azt szeretnem kerdezni nem markatol fuggoen hanem ugy altalanosan h meik dugo a jobb a ketto kozul mert mikor vettem a mitomba dugot 2 darabot tettek elem h valasszak
Magyar -nak hihetsz ért hozzá. Én is így jártam, megdöglött az elektronikám még tavaj nyár közepén. Bontóban 15 től kapsz. Én újat tettem bele az volt 27- garanciával.
powerjet karbi amúgy miben más?
evo2-ben mik a gyári fojtások? power elektronika, vagy ilyesmi van?
Poweren semmi ez elvileg karburálás probléma jelenleg az enyém is ezt játsza.Power alatt tökéletes kinyit a power 7200 nál és ott meghal ha vissza dobsz egyet 9fölé ér és onnan meg ugy megy mint az állat.
De az hogy lehet, hogy 10ezres fordulatnál kezd el húzni a motor és 8600 körül pedig minta visszafele húzna a motor?,mi lett elállítva a poweren?
Az hogy milyen fordulaton nyit azt egy elektronika szabályozza amit nem lehet állitani tehát vagy 7200nál nyit vagy sehol
dobtam fel egy galerit a ma délelőtti szórakozásomról. Mito-lego néven, akit érdekel nézegesse
jó hengere van valakinek eladó? esetleg működő blokk?
szevasztok! valaki esetleg ha pályázni szeretne... ezzel még lehet.. eladó 2000 ft ért... Michelin Pilot
Üdvözlet.Segítséget szeretnék kérni tőletek.Régebben el lett állítva a power és csak 10ezertől nyitott.Vki tudna-e képet küldeni a power állítócsavarokról, hogy milyen állásban vannak ott a hengernél.Remélem ott kell beállítani. előre köszönöm
hello: nekem van jobb oldali kormányom=2eft
ha kell:ktmktm@freemail.hu
Helo én 1es mitora keresek jobb oldali kormányt
KERESEK MITO HÁTSÓ FELNIT FÉKTÁRCSÁVAL ,HA VAN VALLAKINEK KÜLÖN SZOLJON!.
email:ktmktm@freemail.hu
nekem van index relém=3eft tudok postázni ha kell.
érd:ktmktm@freemail.hu
szasztok

Akad valakinek elfekvőben egy index reléje?
azegy arrow rajta?
cagiva mito alaktrészek: powervezérlő=15eft
powermotor=10eft
láncszett=10eft
uj fékbetétek= hátsó=3eft mito evo-é első=4500ft
blok,telok,idomok,ülések,fékek,hütők,tankok,lámpák
,..stb
érd:ktmktm@freemial.hu
hello: egy erredeti SP rendszer mivel egy svájcból jőt a mito. nyitott verziós 34-es karbi,nyitott henger....stb
szoval nem ilyen barkács kipufogoról van szó.
komoly kipufogó rendszer ez ha értesz hozzá nem kellene magyaráznom ezt......
hello:ktmktm@freemial.hu fel tudjuk venni a kapcsolatott.
msn:misoc160@freemail.hu
a gyári 148-as