Halo
MA egy hosszabb kör alkalmávalelszakadt a km spirálom, de csak a végén, a 4szög alaku rész után kb 1 centire. Sztetek meg lehet csinálni valahogy? Vagy új?
És valaki lefénylépezné a keréknél lévő mechanikát? Nem tudom melyik oldalon kell beakasztani
Helo
Visszapillantó meg volt hozz, dá a fényező klasszul kiglettelte, mert a vége csúnyán össze volt b''va, eldőlt gondolom meg iesmi, utána meg lefényezte
Uuuu tényleg, az alapjárat
Dehogynem hiányzik, nyomon követem a sorsát, bár most elvesztettem a fonalat, hogy 1-2 hete egy kiskunhalasi csajhoz került, de remélem majd ír ide.
eladó a képen látható alkatrészek
ne kérdezd mi! de Cagiva
esetleg ha tudnám mi akkor úgy tudnám árulni, szóval, he éppen neked nemkell, de tudod miez ne tartsd magadba oszt meg kérlek velem is.
Heló hát a henger ugyan az a power ugyan úgy elektronikus de csak 6 seb. Most vagy szar a váltó és nem veszi a 7.-et vagy nem tom. Én is azt hittem hogy 7 seb de csak 6-ót tudok váltani:) A váltó mondjuk nagyon kemény sajnos de lehet hogy csak olaj hiány lessz mert nem tom nemigen volt ehez mostanába hozzányúlva. Meg amúgy sem árt minden vételkor az olaj csere. Váltóba 10W40-es mehet igaz? Ha valakinek van jó főtengelye az írjon! Általában az alsó vagy a felső tűgörgő csörgősödik be? Üdv
Hello,van egy Cagiva Mito-m,és be szeretném festeni...de nem tudom milyen piros legyen mert sok árnyalat van...tudna valaki esetleg segiteni,hogy ne csalódjak utólag mivel drága a festék?Akrill színkeverékre gondoltam...valami ilyesmire mint a képen látható.Köszönöm előre is...üdv
Szeva! Ezek szerint megvan még a gép, mert mostanában csak az "ICA-val" szoktalak látni. Ha karbi kell az RS topicban is kérdezősködhetsz. Eltörött az úszód?
MA egy hosszabb kör alkalmávalelszakadt a km spirálom, de csak a végén, a 4szög alaku rész után kb 1 centire. Sztetek meg lehet csinálni valahogy? Vagy új?
És valaki lefénylépezné a keréknél lévő mechanikát? Nem tudom melyik oldalon kell beakasztani
90e
Visszapillantó meg volt hozz, dá a fényező klasszul kiglettelte, mert a vége csúnyán össze volt b''va, eldőlt gondolom meg iesmi, utána meg lefényezte
köszönöm szépen a felvilágosítást
egyébként 500ft/db áron lennének a cuccok
Dehogynem hiányzik, nyomon követem a sorsát, bár most elvesztettem a fonalat, hogy 1-2 hete egy kiskunhalasi csajhoz került, de remélem majd ír ide.
Hát igen eltört, fater ütyködött De akarok kopmlett karbit mert mégmindíg nincs alapjáratom. Nem hiányzik a gép?
ne kérdezd mi! de Cagiva
esetleg ha tudnám mi akkor úgy tudnám árulni, szóval, he éppen neked nemkell, de tudod miez ne tartsd magadba oszt meg kérlek velem is.
Van egy mito evo kipuf rendszerem nem tudom jó-e a tiédre!?
A komplett rendszer 20eFt
70/623-1473 vagy írj ha az kényelmesebb
a mito rezója nem fog elférni a váz és az idomok miatt.. de Szkuliék anno szétvágtak és áthegesztettek egyet,h. passzoljon.
Az alsó kistartáj ragasztva van. én már így vettem
lamellaszett: 3e ft
2db c4es főtengelycsapágy: 2db/3e ft
6303-as csapágy: 1e ft
6304-es csapágy:1e ft
sztender: 1e ft
az elsö teleszkópok hidakkal együtt mennyi lenne?,