Haly! Ha valaki hengert keres nikasilos és jófajta perselyes 15/db van újszerü dugó is!/minden 1es mitóhoz! plexi is/Komplett blokk 15 e ért.Emailt ha szimpi valami.
Sziasztok-
Van pár alkatrészem I Mito-hoz
Első féknyereg 5ezer
Központi rugó 5ezer
És egy Arrow kipu 10ezer ami sérült a nyaknál össze van nyomva szerintem javítható
vagy cserélném ezeket egy olajszivattyúra és 32 vagy 34 karbira
Helló
Lenne 1 olyan kérdésem hogy aváltó öszerakásnál kell-e vmire oda figyelni esetleg vmi típushoz illő különlegesség ami megnehezíti a blokk öszerakást. Kösz
HellÓ! Aza gondom h nekem meghalt az indítórelém(olasz motoroknál az elektronikai hibák gyakoriak.. ) és aki tudna egy eladó JÓ indítórelét az írjon mert már unam a betolásokat !
Én csak tanult elődömet tudom idézni ebben a kérdésben:, Mee szar ,hát ez egy jó kérdés , nem vagyok távgyógyász sámán, se top szerelő. A legbiztosabb ha elviszed 1 szakihoz, az megmondja 2 perc alatt.
a bakon van..nem az a lényeg,hanem az első bakból megy hátra fele vmi a hátsó tengelyhez vmi kiegyenlítő vmi amit irtatok?!de mivel ugye a bakba+tengyelyen van fixen semmi kicsi mozdulás se igy berezeg az egész motor..vágesz?!
ha most itthon lenne a gépem akkor nem kérdeznék ilyet. De nem gumibakokon/ tartókon kellene a motornak lennie ? Láttam ilyet "autón " Trab 601 h a papi fából faragott tartót , és ott is volt maszírozós ülés mint a Lexusokban , csak ott a gázpedállal álította az intenzitást
ha most itthon lenne a gépem akkor nem kérdeznék ilyet. De nem gumibakokon/ tartókon kellene a motornak lennie ? Láttam ilyet "autón " Trab 601 h a papi fából faragott tartót , és ott is volt maszírozós ülés mint a Lexusokban , csak ott a gázpedállal álította az intenzitást
kökke..de mivel én sem vok nagy szerelő azért kértem volna képet is...na meg arra vok kiváncsi h az első bakból kellene valami lemez v vmi kiegyenlítő féleség a hátsó tengelyhez ugye, mert az enyémen nincs?!mert ahogy van az enyém fixen beráz mint a marha meg sztem nem mindegy h kihullik a blokk mert letörik az aluminiumról a rázkódástól+a rezgéstől...
kissgé , a google a barátod komplett workshop manual van fenn, ott az is le van írva h csavarokat mekkora nyomatékkal kell meghúzni. Am meg Mito-ban van vmi kiegyenlítő tárcsa vagy miztisten azt kellene először megnézned.
Sziasztok!SŰRGŐS LENNE!
Kellene egy kis segítség...91-es mitom van...olyan problémám van hogy 3-4ezer fordulattol berezonál az egész moci...
Ha valaki tudna készíteni képet+leírást adni a motorblokk felfogatásáról+a bakokról azt megköszönném!üdv!
Van 1jó állapotú Gillardoni1-es hengerem mitora kb 2600km-rel, dugóval együtt.
Ár:45000Ft
Ha érdekel vkit hívjon bátran:06 70 773 47 98as számon