Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyi lenne ? milyen állapotban van ? kép esetleg ? pósta-hogy ?
Van kuplungkarom .IS!
Figyu van hátsó ülésem összehasonlitom az evóéval aztán jelzek mi van.
Nincs vidim nem tom mennyit megy én szerpentineken megyek inkább,azt is havonta 1x kb 100km -t.
Mito1-re való kuplungkarja kinek van ?
köszi ,szükség lesz rá
Na akkor meg kell várni, míg ő szerez Neked egyet. Na minden jót, mostmár megyek haza a suliból, sok szerencsét az üléshez...
hát ö a legbiztosabb szerintem is
Pffff... az jó. És misocnak mikor lesz legközelebb? Szerintem ő a legbiztosabb ezügyben, nem?
az a pláne ,hogy akiket felhívtam mindenki az elmúlt 1 hétben adta el. misoc is
Ejjjjttteeeee!
Hát csezdmeg, ez szar ügy. De nem tudom, hogy honnan kéne ülést szerezni. Misocnak sincs, Neki mindig van mindene...?!
ha nem kapkodok, akkor msot nincs fölösleges pénzkidobás
Balfasz voltam. Megálltam Tiszaszentimre előtt ,hogy telefonáljak egyet és bőrben voltam, olyankor a hátsó ülés alatt van minden cuccom így hát ugye levettem.. telefonáltam stb. és visszaraktam az ülést is(mint utólag kiderült nem jól) igazából azon a környéken mentem (szentimre ,szalók, derzs, kunhegyes) mondom megállok iszok. Megálltam és akkor már láttam hogy...
Visszamentem azon az útvonalon 2x mindkét irányba tankonülve dehát semmi nyoma. a fű is nagyon nagy volt... 100-110nél meg a szél kitudja hová repítette :S
Uhhh, baszki, hova lett? A képeiden még volt rajta...
az hogy nincs :)
És mennyit megy végre, vagy gyorsulás 0-100-ra?
Nem kérhetnék egy videót róla? Olyan kíváncsi vagyok rá! (de amúgy nem tudom miért...)

Zoleeeemilan Neked mi a baj a hátsó üléseddel?
az passzol rá ,vagy vastagabb? (kiáll valahol stb)
Sima mitó ülés nem jó ?
Kapott 1 power jetes karbit 155ös fuvival + jolly dobot mostmár kapkodja szépen a lábait.
Nem kérdezted meg itt?
www.szacsomotor.uw.hu
Na szóval van egy 2500 km-et futott hibátlan Prox dugóm ( 55,95 ös ) -ez az alapméret. Ha valakinek kell aprópénzért odaadom, gyűrűkkel 1ütt.
Hátsó ülés valakinek?
...pedig faintos a gép...
Lesz rá nagy karbi vagy valami egyéb (legalábbis amikor beszéltünk egyszer, akkor azt mondtad)? Amúgy a kipufogórendszer sokat dobott rajta, vagy nem veszélyes a teljesítmény növekedés?
Sajnos csak érdeklődö van ,+cserélgetösök ,néhányan vicces ajánlatokkal .
Cezet tegnap beszéltünk meg van.
ÜDV
JA : kellene világításkapcsoló az öregnek , kérdezi megvan - e még hozzá ? !
Terminator kössz az alkatrészeket .