Figyu van hátsó ülésem összehasonlitom az evóéval aztán jelzek mi van.
Nincs vidim nem tom mennyit megy én szerpentineken megyek inkább,azt is havonta 1x kb 100km -t.
Balfasz voltam. Megálltam Tiszaszentimre előtt ,hogy telefonáljak egyet és bőrben voltam, olyankor a hátsó ülés alatt van minden cuccom így hát ugye levettem.. telefonáltam stb. és visszaraktam az ülést is(mint utólag kiderült nem jól) igazából azon a környéken mentem (szentimre ,szalók, derzs, kunhegyes) mondom megállok iszok. Megálltam és akkor már láttam hogy...
Visszamentem azon az útvonalon 2x mindkét irányba tankonülve dehát semmi nyoma. a fű is nagyon nagy volt... 100-110nél meg a szél kitudja hová repítette :S
...pedig faintos a gép...
Lesz rá nagy karbi vagy valami egyéb (legalábbis amikor beszéltünk egyszer, akkor azt mondtad)? Amúgy a kipufogórendszer sokat dobott rajta, vagy nem veszélyes a teljesítmény növekedés?
Nincs vidim nem tom mennyit megy én szerpentineken megyek inkább,azt is havonta 1x kb 100km -t.
Hát csezdmeg, ez szar ügy. De nem tudom, hogy honnan kéne ülést szerezni. Misocnak sincs, Neki mindig van mindene...?!
Visszamentem azon az útvonalon 2x mindkét irányba tankonülve dehát semmi nyoma. a fű is nagyon nagy volt... 100-110nél meg a szél kitudja hová repítette :S
Nem kérhetnék egy videót róla? Olyan kíváncsi vagyok rá! (de amúgy nem tudom miért...)
Zoleeeemilan Neked mi a baj a hátsó üléseddel?
www.szacsomotor.uw.hu
Lesz rá nagy karbi vagy valami egyéb (legalábbis amikor beszéltünk egyszer, akkor azt mondtad)? Amúgy a kipufogórendszer sokat dobott rajta, vagy nem veszélyes a teljesítmény növekedés?
Cezet tegnap beszéltünk meg van.
ÜDV